Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 25
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
pai eu am inteles ca progesteronul nu influjenteaza testele de sarcina cred ca nici duphastonul sau climenul. ca pe astea le iau... ovitrellul din data de 04.11.2011 am inteles ca ar putea influenta insa cica isi pierde efectul si influenta dupa vreo 10-11 zile deci in ziua 14 ar fi ok si test de sarcina.... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Progesteronul nu influenteaza dar ovitrelu esti sigura ca se elimina in ziua 10-11 ca sa poti face test in ziua 14?
Decat sa dai bani pe 2 teste nu mai bine faci beta si stii ca iti iese rezultatul sigur?Si ajungi cam tot pe acolo la pret.Din cate imi amintesc doctorul ti-a zis ca poti face beta prin ziua 10 nu?
Tu asteapta pana in ziua 12-13 nici sa fie prea devreme si atunci ies bebeloii la iveala la beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Progesteronul nu influenteaza dar ovitrelu esti sigura ca se elimina in ziua 10-11 ca sa poti face test in ziua 14? Decat sa dai bani pe 2 teste nu mai bine faci beta si stii ca iti iese rezultatul sigur?Si ajungi cam tot pe acolo la pret.Din cate imi amintesc doctorul ti-a zis ca poti face beta prin ziua 10 nu? Tu asteapta pana in ziua 12-13 nici sa fie prea devreme si atunci ies bebeloii la iveala la beta. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
nunu
mie mi-a zis dr. sa fac testul in ziua 14
lui miky cred ca i-a zis dr. de ziua 10
oricum fac si HCG ca am o amica la un laborator f. aproape de mine si am si vb cu ea deja
sa imi dea rez. in aceeasi zi, sa nu dureze
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Imi cer scuze Moni atunci cred ca am incurcat borcanele, stiam ca a zis cuiva sa faca beta in ziua 10 sper sa nu gresesc.
E bine ca esti hotarata sa faci beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 si ca sa nu fie pe fundal gri (ca vad ca asa a aparut) culoarea este: roz Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni se vede culoarea ,,roz,, trebie sa te uiti mai atent, si cred ca sigur este de la implantare
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Bettercy spune:
Irmaria, felicitari. Eu cred ca este bebe, prea e grasulie linia aia...
Gaby, ai facut un test de sarcina?
Moni, pata roz suna promitator.E prea devreme pt menstruatie. Eu as face un test la doua zile dupa pata asta.
Miky, tu ce vesti mai ai?
Yna, capul sus! Toate se rezolva intr-un fel sau altul.
Eu nimic special. Sunt in ziua 3 si luna asta pot sa incerc din nou. Ma bucur si imi e si un pic teama...
Am luat baby aspirin in fiecare zi si vad ca mi-a modificat mentruatia.. Inainte aveam cheaguri la menstruatie, in special in ziua 2 si de data asta nu am avut deloc. Sper ca e schimbare in bine... i s-a mai intamplat cuiva asta?
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Bettercy Irmaria, felicitari. Eu cred ca este bebe, prea e grasulie linia aia... Gaby, ai facut un test de sarcina? Moni, pata roz suna promitator.E prea devreme pt menstruatie. Eu as face un test la doua zile dupa pata asta. Miky, tu ce vesti mai ai? Yna, capul sus! Toate se rezolva intr-un fel sau altul. Eu nimic special. Sunt in ziua 3 si luna asta pot sa incerc din nou. Ma bucur si imi e si un pic teama... Am luat baby aspirin in fiecare zi si vad ca mi-a modificat mentruatia.. Inainte aveam cheaguri la menstruatie, in special in ziua 2 si de data asta nu am avut deloc. Sper ca e schimbare in bine... i s-a mai intamplat cuiva asta? |
Betercy ma bucur pentru tine si te inteleg foarte bine si eu luna asta ma bucuram cand vedeam ca vomit ca speram sa fie bebe dar in acelasi timp imi faceam o mie de ganduri sa nu fie iar extra sau multe altele.
Bine ai revenit in cursa pentru bebe si sa stii ca suntem aproape una de cealalta eu sunt ziua 7 deci ne tinem strans de manuta si mergem la odisee.
Nu ai facut HSG nici altceva nu?
Ca si vitamine ce iei?
lilimara spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt E bine Moni tu stai linistita si asteapta rezultatul. Lilimara imi pare bine ca ai fost la doctor, de anticonceptionale nu stiu ce sa zic, cred ca stii parerea mea ca am mai scris in alte randuri Eu niciodata nu mai iau anti.E bine sa te duci la doctorul de familie sa iti faci analizele ca nu iti strica.Asa mult e o consultatie la voi?Si macar analizele le faci gratuit acolo nu? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Anticonceptionale am mai luat in viata mea doar doua luni si alea la distanta de un an.Prima a fost dupa operatie(trebuia sa iau 3 luni) si a doua a fost cand mi-a spus ca am un chist.Mi-a fost rau tare de la ele asa ca nu am luat cat mi-a spus.
Acum as lua dar o luna, maxim doua poate chiar ar ajuta sa vina bb.
Legat de consultatie e scump...si inca am avut reducere ecografia la jumate .
Asta la privat;daca ma duceam in spital plateam cam 50 de euro dar aveam de asteptat vreo 4 luni ca sunt foarte multi programati.
Analize gratuite aici fac doar in timpul sarcinii. Acum platesc dar pentru ca le fac la spital platesc mai putin dar nu stiu cu cat.Oricum toate astea cam 100 de euro tot ma ajung...si cred ca sunt optimista
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
miky82 spune:
Bettercy momentan sunt bine, acum am dat cu aspiratorul prin casa si ma cam deranjeaza ovarele, ma inteapa sper sa nu fie de rau, pai cu baby aspirin cred ca e bine, mai ales ca nu mai ai cheaguri la menstruatie, imi pare rau pentru ziua 3.
Miha... da...mie mi-a zis dr ca pot face beta prin ziua a 10 ,, daca nu mai am rabdare 14 zile.
Lilimara pai daca crezi ca trebuie sa asculti medicul asa sa faci, sincer nu stiu ce sfat sa iti dau eu una am luat multi ani antic diane35, logest, Yasmine iar cel mai bine mi-a facut Yasmine, vezi cum iti ies anlizele si decizi cu medicul tau...sper din tot sufletul sa iasa bine analizele.
In curand
miky82 spune:
MeAlex nu ai ajuns inca acasa? sa intri sa ne spui ce ai facut la dr.
In curand
lilimara spune:
citat din mesajul lui Bettercy Irmaria, felicitari. Eu cred ca este bebe, prea e grasulie linia aia... Gaby, ai facut un test de sarcina? Moni, pata roz suna promitator.E prea devreme pt menstruatie. Eu as face un test la doua zile dupa pata asta. Miky, tu ce vesti mai ai? Yna, capul sus! Toate se rezolva intr-un fel sau altul. Eu nimic special. Sunt in ziua 3 si luna asta pot sa incerc din nou. Ma bucur si imi e si un pic teama... Am luat baby aspirin in fiecare zi si vad ca mi-a modificat mentruatia.. Inainte aveam cheaguri la menstruatie, in special in ziua 2 si de data asta nu am avut deloc. Sper ca e schimbare in bine... i s-a mai intamplat cuiva asta? |
Ma bucur ca ai revenit pe baricade.Sper sa se prinda repede si sa fie totul bine.
Legat de menstruatie eu de cand ma stiu o am asa cu chegulete primele doua zile, dupa aia cam e gata ma mai picura din cand in cand inca vreo 3 zile.Legat de partea cu aspirina si schimbarea nu stiu dar ma pui pe ganduri; oare ar trebui sa iau si eu?
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou