Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Cat tupeu Bob, asa ar trebui sa facem toate sa ne punem punctul de vedere ca doar traiesc de pe banii nostri

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Pai cred si eu ca trebuie!!!!Acum pe mine pentru jumatate de ora m-a usurat de 140 de euro!!!

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Fetelor va urez un weekend minunat si sa citim numai vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Fetelor va urez un weekend minunat si sa citim numai vesti bune !

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

La fel Luciana.
Stii ce nu ai anuntat azi? AMR lui Moni.
Cat e Moni? Amr 7?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

in afara de ziua de azi AMR 6
si ma doare burta ca la ciclu
sper ca nu-mi vine

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

sper ca nu-mi vine

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

nu te deprima inainte de termen, doar a mai spus o prietena de-a fosta ca stresul e factorul nr unul care incurca aparitia unui bebe!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:

sper ca nu-mi vine

Moni e de bine,asa zice prietena mea care a avut dureri de CM si era sigura ca-i vina cand colo era bebe! Acum are 5luni si e bine mersi
Tinem pumnii

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

stiu ca ce spun e scarbos insa
in urma unei scurgeri, pe absorbantul meu, a ramas o urma de uscare pe marginea petei, bejulie

o fi ceva????

ma rog si in centrul petei e si ceva rozaliu (dar rozaliu).....si f. decolorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Moni Doamnea-ajuta sa fie pata de implantare! de cand astept eu putin roz DPO
ai grija de tine, sa nu faci efort in perioada asta, ovarele te inteapa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

stiu ca ce spun e scarbos insa
in urma unei scurgeri, pe absorbantul meu, a ramas o urma de uscare pe marginea petei, bejulie

o fi ceva????

ma rog si in centrul petei e si ceva rozaliu (dar rozaliu).....si f. decolorat

Offffffff Moni chiar nu stiu ce sa iti zic, dar cred totusi ca este de bine

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni uratii nu sunt ca e prea repede si ei stiu ca 9 luni nu au ce cauta.
Linisteste-te ca nu e nimic rau, e doar de implantare de la unul din cei nu stiu cati bebeloi s-au prins.

Mergi la inceput