Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Cred ca pe viitor nu mai incerc niciun bat...daca imi inatrzie, bag betaHCG direct...
Am emotii, la 16 am programare la ginecolog...acum imi fac lista cu intrebari, istoric si imi aranjez analizele...saracul dr, mi-e si mila de el, incerc sa fiu draguta, sa il iau usor, dar nu plec pana nu imi propune o monitorizare eco+alte chestii sa verificam daca e ok instalatia...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Bafta multa la dr, te asteptam cu vesti bune. Doamne ajuta

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:

Cred ca pe viitor nu mai incerc niciun bat...daca imi inatrzie, bag betaHCG direct...
Am emotii, la 16 am programare la ginecolog...acum imi fac lista cu intrebari, istoric si imi aranjez analizele...saracul dr, mi-e si mila de el, incerc sa fiu draguta, sa il iau usor, dar nu plec pana nu imi propune o monitorizare eco+alte chestii sa verificam daca e ok instalatia...

Lasa mila, ca, la sfarsitul zilei el ajunge in vila lui, cu masina lui scumpa, super relaxat dupa n paciente "cuminti", iar tu ajungi acasa cu un procent important din salariu aruncat pe-un banal schimb de vorbe care te-a lasat mai mult nelamurita decat impacata...
Du-te cu lista de intrebari, lamureste-te si lasa, ca doctorul tau va pleca acasa cu capul calendar, dar cu buzunarele doldora...
Bafta!

Wishing for rainbow baby dust !

Asa Bob! Sunt total deacord cu tine!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:

Citat:

Lasa mila, ca, la sfarsitul zilei el ajunge in vila lui, cu masina lui scumpa, super relaxat dupa n paciente "cuminti", iar tu ajungi acasa cu un procent important din salariu aruncat pe-un banal schimb de vorbe care te-a lasat mai mult nelamurita decat impacata...
Du-te cu lista de intrebari, lamureste-te si lasa, ca doctorul tau va pleca acasa cu capul calendar, dar cu buzunarele doldora...
Bafta!

Asa Bob! Sunt total deacord cu tine!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Si eu

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Pai...si eu sunt de acord !
Multumesc de incurajari si ganduri bune!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:

Bafta!

hahahha
bine spus!
Mi-a placut!

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Cat tupeu Bob, asa ar trebui sa facem toate sa ne punem punctul de vedere ca doar traiesc de pe banii nostri

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Pai nah! Sunt foarte miserupista cand e vorba de sanatatea mea si de dorintele mele! De exemplu, eu n-am nicio jena sa merg la doctor BARBAT, sa ma vada 36475468 persoane cu dansa goala. Imi povestea vara-mea cat s-a chinuit ea ca nu putea face pipi in plosca dupa cezariana, fiind in salon si alte femei. Ma cruceam cand imi povestea ca-i era jena si trebuia sa o cheme pe sor-sa de acasa s-o ajute sa mearga la baie!!! I-am zis ca faceam pipi si in curtea spitalului daca era nevoie !
Prietena mea nu merge la gine barbat, ca e rusinoasa ! Imi vine s-o bat, mereu urlu la ea: bai, fata, da-o dracu de rusine, du-te si te cauta ca trece viata pe langa tine si tu tot n-ai plod ! Dupa indelungi dezbateri a reusit sa se programeze la o gine femeie, sper ca nu fuge si de aia, ca pun parul pe ea! Trebuie sa-i fac eu lista de intrebari sa le recite, ca e mormoloaca rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

A propos, eu merg NUMAI la medici barbati si tineri, pentru ca se poarta mult mai frumos, nu li s-a suit la cap ca le stiu pe toate si se pun in locul tau (ma gandesc ca si pentru ca au familie tanara, copii poate)...In plus, medicii tineri nu sunt asa tarsaiti de profesie si sunt la curent cu noutatile.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Si eu am mers la ginecologi barbati si pot sa spun ca s-au comportat mult mai bine decat doctoritele femei.
Sotul meu e asa pudic, ca mergem de multe ori cu masina si ii spun cateodata sa opresca sa ma pis cand nu rezist iar el tot merge, ca acolo e o casa, ca te vede nu stiu cine si i-am zis odata daca nu opresti o sa ma pun in mijlocul strazii cand o sa am ocazia sa te invat minte.
S-a invatat si acum cand ii zic opreste asa face ca altfel are de lucru cu nebuna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

BELLA felicitari mamico pentru grasunel!Refacere rapida!
MeAlex bafta la doctor!
Eu acum m-am intors de la doctor.M-a burtuluit de numa.Am avut si eu listuta la mine cu tot ce trebuie sa intreb. Deci ovulatia s-a produs iar intalatia este bine mersi doar un pic de inflamatie; se pare ca am scapat de chisturi.M-a sfatuit daca vreau sa incerc o luna sau doua sa iau anticonceptionale sa mai pun ovarele in pauza un pic poate dupa avem noroc.
Asa ca mi-a dat analizele de facut sa vada ce pastila sa imi prescrie.Am de facut analize de urina,glicemia, colesterol,acid uric,proteina S,proteina C,fibriogen ,homocisteina si sunt mai multe dar nu prea ii inteleg eu scrisul.
Trebuie s ama duc la medicul de familie sa imi dea trimitere pt toate.O gramada de analize ...sa vedem si pretul cum o sa fie

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput