La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 6
saryta spune:
La multi ani! Sara, Zara, Daria
cu intarziere, multa sanatate si sa aduceti parintilor numai bucurii.
danita spune:
lizzy, o sa intreb azi cand mergem la masuratori , poate nu a inteles coto bine . azi ult zi de stat acasa, si desi l-am rugat si pe P sa stea cu mine nu a vrut ! azi e ziua de jucarie adica au voie sa isi duca o jucarie mica de acasa si sa se joace la gradi si poate asta a fost motivul ...
voi ce mai dati copiilor pt sezonul racelilor ? eu continui cu imunorezistan jr si pt ca nu prea papa mai mananca niste ursuleti cu vitamine de la DM.. fructe asa si nu prea...
Homeopata mi-a recomandat niste Osteocynesine care l-am mai luat si acum vreo 2 ani si mi s-a parut f bun.
pupici
D
danutz spune:
Adinutza
Dani
Garga
.
Porumbita, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa si norocoasa.
Si poate puneti poze...
Si la noi timpul liber a ajuns un fel de deziderat. Si eu si R. suntem raciti, eu cu laringita, el cu muci multi si tuse si chiar ma gandeam ce bine mi-ar prinde cateva zile de stat acasa cu el...
De unde zile libere?!!! pana si concediul medical tre sa-l planific!!! iar week-end-ul...ehehe si ala e planificat si rasplanificat (radea o amica de mine zilele trecute ca voia sa ne vedem in week-end la o cafea ca fetele si i-am zis ca la mine in "agenda' abia prin ianuarie e loc)
Sper sa ne mai eliberam dupa 20 dec, mi-am luat concediu intre Craciun si Rev, abia astept sa plecam intr-o mini vacanta! Pana atunci muncim cu spor dar fara drag
va pup!
Yagmur spune:
La Multi Ani, Sara!!! Sa cresti mare si sa ramai la fel de frumoasa, stilata, fericita alaturi de ai tai parinti extraordinari
Si Luca e racit. A stat acasa de la o laringinta usoara si mucisorii aferenti. Luni va merge la gradinita cand si eu trebuie sa decid daca merge la clasa 0 sau nu. Cred ca va incepe scoala la anul.
In rest, nimic nou pe la noi. Munca, casa si cam atat.
Si mie mi-e dor de o intalnire. Poate ne organizam cumva.
Diamat, nu cred ca putem ajunge desi mi-ar fi placut sa va revad. I-am zis lui Luca de David fiind convinsa ca nu mai stie cine este. Stia clar inclusiv ce i-a promis: daca se joaca cu el ii da Ninjago. Deci l-am subestimat
Weekend placut tuturor, sanatate celor bolnaviori, activitati de familie placute si ne re-auzim curand.Yagmur si Luca
lizzy spune:
La multi ani pentru sarbatoritii din aceasta saptamana!
fetelor, aveti vreuna acasa prin vreun colt de dulap un costum popular tradional romanesc de imprumutat/inchiriat pt o seara? pt mine personal, deci undeva pt 55-60kg si 1.60-1.70 inaltime (nu-i musai sa-mi vina turnat, si mai lejer merge).
imi trebuie pt o reuniune tematica de 1 dec...
nu as vrea sa cumpar, ca asa am gasit pe net. imi trebuie doar pt ocazia asta si nu am gasit pe nimeni sa aiba... pe la tara pe la bunicii vostri, poate?
dandusa spune:
La multi ani,Gargarita,Zara,Daria
Ruxandra,
Raducu-i bine.dupa criza a avut cateva zile de tuse care s-au dus cu Calmotusin si atat.azi dimineata le-am facut eeg-ul la amandoi si atata m-am umflat cand am vazut ca si el,piticul mic a stat la eeg nesedat.de Crinuta,nu mai zic...,au fost ATAT de scumpiii si m-au facut ATAT de mandra ca inca nu mi-am revenit...
rezultatule sunt aproape identice,nu-s normale dar nici nu inseamna ceva anume...dr zice ca mai avem doi ani de risc de convulsii la Radu si-i musai sa fie tinut strans sub supraveghere,adica la 38.5,direct desitin...
zicea ca abia dupa 3 crize de-astea mici,incepe sa-si faca griji,dar pana atunci doar urmarita evolutia lui/ei.
Aka,
de ce ti-ai luat bre gandul,ca nu ma prind...
Diamant,
noi onoram invitatia duminica
Lizzy,
nu cumva vii wk viitor la masa?o s-o am si pe Dia ajutor de bucatar
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danita lizzy, o sa intreb azi cand mergem la masuratori , poate nu a inteles coto bine . azi ult zi de stat acasa, si desi l-am rugat si pe P sa stea cu mine nu a vrut ! azi e ziua de jucarie adica au voie sa isi duca o jucarie mica de acasa si sa se joace la gradi si poate asta a fost motivul ... voi ce mai dati copiilor pt sezonul racelilor ? eu continui cu imunorezistan jr si pt ca nu prea papa mai mananca niste ursuleti cu vitamine de la DM.. fructe asa si nu prea... Homeopata mi-a recomandat niste Osteocynesine care l-am mai luat si acum vreo 2 ani si mi s-a parut f bun. pupici D BeBelusca |
mai nou ii dau miere de manuka si first defence si e primul an cand a fost toata luna oct la gradi . bine, a venit varsatul de vant si tot a lipsit 3 sapt
porumbita80 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor , sanatosi si fericiti sa fiti.
Noi suntem bine in formula de 5, bebelina e cumintica , baietii sunt asa cum sunt ei obisnuiti plini de miscare. Eu cu timpul mai nu prea ma impart in rest bine sanatosi. Am pus cateva pozici sa ne vedeti cu ce minune nea binecuvantat Dumnezeu.Poze cu Bianca
Va pupik pe toate. Un wk minunat ca la noi e frumos un soareee.
danita spune:
salutare fetelor,
am fost ieri la masuratori, P a fost tare cooperant si acum sa vedem cand vor fi gata ghetele :) .
deocamdata suntem doar cu talonetul.
multumesc laura de raspuns, first defence ti l-a recomandat pediatrul ? citisem undeva ca de la ag coloidal paloarea pielii se schimba .....asa e ?
pupici si un wk fain !
ps : stela - super -girl ! am admirat-ooooo si mi-a placut mult, mult ! pupici din bv speciali ptr Bianca !!!
fug sa fac un cozonac de post , va servesc ?
pupici
D
Teutz spune:
La multi ani fulguletilor sarbatoriti zilele acestea!
Danita, vreau si eu o felie de cozonac! Pentru imunizare ii dau Alexiei Isoprinosine, 10 zile pe luna, 3 luni, Propolis cu vit C si echinaceea si Cavit.
Dianocica, am veni cu mare drag si noi la intalnire duminica, dar suntem racite si eu si Alexia.
Porumbita, cat e de scumpa Bianca si ce de par are!!! Imi place de mor poza cu ei trei, in care Mario o tine pe bebelina in brate! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi, sa va bucurati unii de altii!
Lizzy, ti-am trimis PM pentru costum popular.
Despre noi: Alexiei i-a iesit un incisiv permanent in spatele celui de lapte, care se misca putin, asa ca saptamana asta am fost la stomatolog si am scos dintisorul de lapte. Acum e stirba. A fost extrem de curajoasa, n-a zis nici pas, n-a fost nevoie sa o tina cineva. Ne-a spus medicul ca e cam devreme sa se schimbe dintisorii, dar asta e, asta e ritmul ei, e mai grabita.