La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

hai ca va scot eu din neputinta :))))
vin si eu in bucuresti in we, la targul mami [o jena, dar e intrare libera si e la sala dalles]. nu vreti s-o punem de o intalnire acolo? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka
fete dragi, nu stiu daca intrati pe la umanitare, iar daca nu intrati va spun eu :). se organizeaza o actiune de craciun pentru copii din centre de plasament sau spitale. si vin cu o rugaminte, daca aveti hainute sau jucarii care nu va mai folosesc le puteti dona pentru copilasi. sau daca va e mai simplu si cativa banuti sunt folositori.
sper ca n-am deranjat cu rugamintea mea.

Cum sa deranjezi Aka???

Multumim ca ne-ai informat. Si multumim pt implicare!

Nu prea am timp de oferit.. dar cu siguranta voi dona, imi doresc si lucrusoare/jucarii si bani.
Am citit un pic la subiect si vad ca inca nu s-a hotarat unde se vor indrepta cadourile Mosului, respectiv ce varsta au copiii.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dana si eu te-am auzit. pana cu ceva timp in urma am si sperat ca ne vom vedea, acum mi-am luat gandul. pupici voua.
Ruxandra . cat mai stau acasa cu Miru mai am putin timp. poate facem cumva sa ne vedem. si da, e o nebuloasa totala. poate si pentru ca s-au propus mai multe locatii si fiecare vrea la a lui . dar, zic eu, e loc pentru toata lumea, daca e bunavointa.

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Buna dragelor,

Ne-am intors cu bine din vacanta din Spania dar eu am avut o repriza de laringita . acum e mai ok, a aparut vocea ! :)

LA MULTI ANI sarbatoritilor nostri care au fost si care vor urma si le doresc un sg lucru : sanatate multa !

La Barcelona a fost bine, bine , adica dl P s-a comportat f bine , nu e la prima iesire, si nu a spus nici macar o data ca e obosit . In avion nu s-a ridicat de pe scaun, am descoperit impreuna Sudoku si am desenat .... f f placuta calatoria !I-a placut zoo si acvariul, plimbarea cu vaporul si normal metroul , pt ca el e fan trenuri ! :) Cand am ajuns acasa, dupa ce si-a controlat acvariul si jucariile a inceput cu aceeasi intrebare : cand mai mergem la Barcelona? :) Vom mai repeta experienta in alta locatie .....vom vedea !

va pupez si va urez sanatate !

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani, Garga!

Kikineata, cum ati sarbatorit? Poze?

Mergi la inceput

revin cu o intrebare : are cineva cunostinta de "vreunii" care fac la comanda ghetute ortopedice ? maine mergem pentru prima pereche ( recomandate de ortoped) si cica vor fi gata peste 2 luni si ma gandeam ca poate ar trebui sa mai facem o pereche mai rpd .

thx
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de care ghete dana? de-alea cu talonete marite sau de-alea medicale in toata regula? ca astea din urma se fac pe piciorul copilului, adica masuratori, etc.

ortoprofil, de ex.

Mergi la inceput

d-alea cu masuratori, personalizate ! la ortoprofil mergem maine ..... si vom vedea , la primele informatii ce le-am primit cica sunt gata peste 2 luni !
vom vedea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani cu sanatate pentru toti fulguletii sarbatoriti si un mare de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita

d-alea cu masuratori, personalizate ! la ortoprofil mergem maine ..... si vom vedea , la primele informatii ce le-am primit cica sunt gata peste 2 luni !
vom vedea.....

BeBelusca

apai fara suparare, in 2 luni se modifica piciorul copilului. ceva nu-i ok in termenul asta. 2 saptamani mai merge... dar 2 luni?! fa scandal glumesc, nu chiar asa... dar tre sa fie o solutie mai rapida la ei. din cate stiu sunt totusi cei mai profi in domeniu...

Mergi la inceput