La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 5
diamat spune:
hai ca va scot eu din neputinta :))))
vin si eu in bucuresti in we, la targul mami [o jena, dar e intrare libera si e la sala dalles]. nu vreti s-o punem de o intalnire acolo? :)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka fete dragi, nu stiu daca intrati pe la umanitare, iar daca nu intrati va spun eu :). se organizeaza o actiune de craciun pentru copii din centre de plasament sau spitale. si vin cu o rugaminte, daca aveti hainute sau jucarii care nu va mai folosesc le puteti dona pentru copilasi. sau daca va e mai simplu si cativa banuti sunt folositori. sper ca n-am deranjat cu rugamintea mea. |
Cum sa deranjezi Aka???
Multumim ca ne-ai informat. Si multumim pt implicare!
Nu prea am timp de oferit.. dar cu siguranta voi dona, imi doresc si lucrusoare/jucarii si bani.
Am citit un pic la subiect si vad ca inca nu s-a hotarat unde se vor indrepta cadourile Mosului, respectiv ce varsta au copiii.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
aka spune:
Dana si eu te-am auzit. pana cu ceva timp in urma am si sperat ca ne vom vedea, acum mi-am luat gandul. pupici voua.
Ruxandra . cat mai stau acasa cu Miru mai am putin timp. poate facem cumva sa ne vedem. si da, e o nebuloasa totala. poate si pentru ca s-au propus mai multe locatii si fiecare vrea la a lui . dar, zic eu, e loc pentru toata lumea, daca e bunavointa.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
danita spune:
Buna dragelor,
Ne-am intors cu bine din vacanta din Spania dar eu am avut o repriza de laringita . acum e mai ok, a aparut vocea ! :)
LA MULTI ANI sarbatoritilor nostri care au fost si care vor urma si le doresc un sg lucru : sanatate multa !
La Barcelona a fost bine, bine , adica dl P s-a comportat f bine , nu e la prima iesire, si nu a spus nici macar o data ca e obosit . In avion nu s-a ridicat de pe scaun, am descoperit impreuna Sudoku si am desenat .... f f placuta calatoria !I-a placut zoo si acvariul, plimbarea cu vaporul si normal metroul , pt ca el e fan trenuri ! :) Cand am ajuns acasa, dupa ce si-a controlat acvariul si jucariile a inceput cu aceeasi intrebare : cand mai mergem la Barcelona? :) Vom mai repeta experienta in alta locatie .....vom vedea !
va pupez si va urez sanatate !
D cu P
danita spune:
revin cu o intrebare : are cineva cunostinta de "vreunii" care fac la comanda ghetute ortopedice ? maine mergem pentru prima pereche ( recomandate de ortoped) si cica vor fi gata peste 2 luni si ma gandeam ca poate ar trebui sa mai facem o pereche mai rpd .
thx
D
lizzy spune:
de care ghete dana? de-alea cu talonete marite sau de-alea medicale in toata regula? ca astea din urma se fac pe piciorul copilului, adica masuratori, etc.
ortoprofil, de ex.
danita spune:
d-alea cu masuratori, personalizate ! la ortoprofil mergem maine ..... si vom vedea , la primele informatii ce le-am primit cica sunt gata peste 2 luni !
vom vedea.....
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danita d-alea cu masuratori, personalizate ! la ortoprofil mergem maine ..... si vom vedea , la primele informatii ce le-am primit cica sunt gata peste 2 luni ! vom vedea..... BeBelusca |
apai fara suparare, in 2 luni se modifica piciorul copilului. ceva nu-i ok in termenul asta. 2 saptamani mai merge... dar 2 luni?! fa scandal glumesc, nu chiar asa... dar tre sa fie o solutie mai rapida la ei. din cate stiu sunt totusi cei mai profi in domeniu...