La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fara prea multe pregatiri (ca si asa dani serveste pe alese ), dar cu tort ieri, cu tort azi (la gradi ... ce fericit a fost, radia tot) si cu tort in we urmator cand ii vom face (intr-un final) petrecerea. asa ca va poftim la mult tort si un pahar de sampanie pentru copii (asa, ca de sarbatoare).
va multumesc din suflet pt urari, sa vi se intoarca inzecit.
de dimineata am o stare ... melancolica, cred ca se cheama, nu imi vine sa cred ca baietelul meu are deja 5 ani, ma tot intreb unde au fugit, unde s-au dus, cand s-au dus. ma uit la alex si nu imi vine sa cred ca m-a binecuvantat DD cu doua minuni, atat de perfecte, sanatosi, frumosi. imi vine sa zburd de fericire, apoi imi vine sa plang ... de drag, de dor, offf, sunt up and down azi. dar mai mult up
ma duc sa imi iau puiul de la gradi, sa ii mai spun inca o data LA MULTI ANI!!!!!
va pup mamici dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La multi ani Adinuta
La multi ani Dani

fete dragi, nu stiu daca intrati pe la umanitare, iar daca nu intrati va spun eu :). se organizeaza o actiune de craciun pentru copii din centre de plasament sau spitale. si vin cu o rugaminte, daca aveti hainute sau jucarii care nu va mai folosesc le puteti dona pentru copilasi. sau daca va e mai simplu si cativa banuti sunt folositori.
sper ca n-am deranjat cu rugamintea mea.

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Dani!
La multi ani,Adinuta!
Sa cresteti mari si sanatosi!

azi in scara blocului ma intalnesc cu d-nul astrolog,un vecin tareee simpatic.de cat ori ma vede,imi povesteste,ba despre mine sau Claudiu,ba despre copii,ba despre mama
azi imi zicea ca eu sunt cu adunatul familiei la aceeasi masa,ca vreau familie numeroasa...bai,si in acel mom la voi m-am gandit,nu stiu de ce...si la cat imi doresc sa va adun iar la 'masa' si la cat imi doresc sa va vad cat ati mai 'crescut',bai si voi nu vreti deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

La multi ani, Dani. Laura, sa iti traiasca fericiti baietii si tu sa te bucuri de ei. Cu drag, Celeste si mami a ei.

Porumbita, felicitari, sa fiti sanatosi si la fel de senini cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Dani!

Laura, trimit multi pupici pentru sarbatorit, dar si pentru fericita mamica de doi copii minunati. Sa aveti parte de multa fericire!
La tort te refuz ca-s la cura, dar o la o friptura nu spun nu! Hai sa-ti traiasca flacaul!

Yagmur, sper ca nu-i nimic serios cu Luca. sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani Adina!

La multi ani Dani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
si la cat imi doresc sa va adun iar la 'masa' si la cat imi doresc sa va vad cat ati mai 'crescut',bai si voi nu vreti deloc...

apai io o iau ad-literam data, ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Dani!
La multi ani, Adina!
multa sanatate puiutilor, petreceri frumoase si cat mai multe cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani dulce gargarita!

Kikineata, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca multe bucurii .

La multi ani Zara!

La multi ani Daria!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusa, io te-am auzit .. numai ca.. chiar nu stiu.
La noi e o mare nebuloasa.. programul se schimba de la o zi la alta.
Sper totusi, la un moment dat, sa ne-adunam.

Cum e Raducu?

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput