La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 20
ruxandra_sb spune:
La multi ani Luca!
La multi ani Cristina!
Yagmur, Aka
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ruxandra_sb spune:
Adina, draga mea.. wellcome back. Speram ca nu fu doar o vizita fulger. Poveste-ne despre Ale.
Ti-am zis ca datorita tie o am pe mititica? Suntem inca in faza de cunoastere.. si, de regula, nu mergem de capul nostru.. da' mai avem si ecapade numa in 2 .
Inbox/alias Carla wellcome!
de Dianocica ce sa mai zic.. La multi ani!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Yagmur spune:
Cu intarziere va multumesc pentru urari. Ieri am petrecut toata ziua pana am cazut lati de .. febra. Dar trece si ea, nu-i asa? Va imbratisez pe toate si inca nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani, ani in care am invatat extrem de multe lucruri despre mine... chiar daca au fost si lucruri care nu mi-au prea placut.
La Multi Ani, Diana!
La Multi Ani, Denis!
La Multi Ani, Cristina!
Si va invit la negrese si laptic.. asta avem in casa :).
Yagmur si Luca
inbox spune:
Da Yagmur, eu am plans cand a facut printesa 5 ani. Nu-mi venea sa cred!
Aka, La multi ani pentru fetita! Cum mai sunteti cu varicela?
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Ma bucur sa constat ca mamicile de fulguleti sunt iniMoase!
Pupam!
carla2005 mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010!
mamaana spune:
la multi ani tuturor fulguletilor!!!!
si pentru ca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru, va doresc sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!!!
Laura13 spune:
am ratat o gramada de fulguleti ffffffff dragi mie. asa ca, din toata inima, cu mult drag si multa caldura urez si eu LA MULTI ANI!
sa ne traiti, sanatosi, frumosi si norocosi si sa ne vedem si peste alti 5 ani.
noi bine sanatosi, multumim lui DD, ne pregatim de plecat la onesti, la parintii mei, apoi la munte, doar cu dani, alex va ramane cu ai mei. am ales asa pentru a putea petrece ceva timp doar cu dani (nu ca el s-ar plange verbal, dar mai are momente ... diverse, ce par a fi mici rabufniri, probabil pt ca atentia nu mai e doar a lui). oricum, alex e f fericit atata timp cat se joaca cineva cu el, nu prea conteaza cine . drept e ca cel mai mult il iubeste pe dani si cred ca lui ii va simti lipsa cel mai mult.
no, cam atat de pe meleaguri iesene. si pt ca nu voi avea acces la net la onesti (nu de alta dar nu il voi mai putea dezlipi pe dani de laptop ) va urez sarbatori fericite, cu multa sanatate, bucurii, liniste si armonie in familii.
va cu dag pe toate
lizzy spune:
Sarbatori minunate sa aveti, cu multa multa sanatate si liniste si pace in familie.
Numa atata zic... Ne mai auzim in 2012, sper. Pana atunci ne dorim ca Dzeu sa randuiasca lucrurile cat mai bine pentru toti si toate dragi noua si voua tuturor...
Lizzy si familia
Donia spune:
Cu intarziere, dar cu drag, urez La multi ani sarbatoritelor.
Cristinuca papusica de 5 ani! aka, sa va traiasca!
dianocica
lizzy, cum de l-am uitat pe Marc? Cum de nu mai e pe lista? Aveam eu senzatia ca e candva dupa jumatatea lui decembrie, dar nu mai stiam sigur cand.
La multi ani Marc! lizzy, (cu intarziere) sa va traiasca muschetarul si sa va aduca multe bucurii!
Va urez si eu de pe acum Sarbatori fericite, sa aveti parte de tot ce va doriti acum si de fapt mereu!
Craciun fericit, cu multa sanatate pentru fulguleti si familiile lor!