La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

si tu ai primit nuielusa??

Da! toti am primit, de la mic la mare la mic, fara discriminare. Am incercat sa-i explic si lui C ce e cu nuielusa, dar dupa aia m-am gandit ca o sa povesteasca la scoala cum ne bate pe noi Mos Niculae, sau ceva de genul asta, asa ca am renuntat

danutz, eu am ratat ceva din discutii, probabil. De ce nu e voie cu zahar la voi?

Yagmur, ma gandeam zilele trecute la asiza, mai stii ceva de ea?
Vine repede si ziua lui Luca, ati facut planuri de petrecere?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va las si o fierbinte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ce bine a cazut cafeaua; merci mult
Donia, Asiza e bine, mai vorbim la telefon dar rar; Denis a crescut mult, e campion la inot, mi-e tare dor de ei.....
De ziua lui Luca vom face la McDonald;s; am vrut sa renunt dar apoi am zis sa fac si acest ultim efort. Sper ca anul viitor sa se aseze apele si la noi, sa gasesc un job sigur etc, etc.
E ziua motanului azi... ce dor imi este de A_deju... pupici

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani pentru sarbatoritii de ieri, azi si maine: Darius, Rares, Eric, Elisa, Maya, Andrei si Alessia! Sa fie sanatosi, fericiti, norocosi si impliniti!

Noi suntem bine acum, am rezolvat cu tortul, am mancat la greu , iar acum asteptam serbarea, saptamana viitoare.

Danutz, sanatate multa lui Rares, sa se usuce repede bubitele. Noi am avut varicela la inceputul anului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

La multi ani Bea!
La multi ani Cristinel!
La multi ani Rares!

Donia merci mult de info, mam mai dezmeticit ce si cum.Ce a crescut Roxana si cristi am impresia ca e copia lui tati sau ma gresesc. Lui Mario ia placut tortul lui Cristi.Noi am uitat faza cu nuielusa desi ar trebui un brat

Azi am organizat un joc cu copii, am fost magicieni, ce mult ne-am distrat nici nu tin minte de cand n-am fost asa vesela. Copii astea sunt minunati cat de usor intra in lumea magiei si ce bine isi indeplinesc rolul.Fimiu asta mai mare imi zice zilele trecute ca el cand va fi adult va face bani cu sacu(sa-l ajute Dumnezeu) e asa de nerabdator el totul vrea repede si perfect. Eram prin centru comercial si a vazut niste caniti cu cars si le-am luat normal ca la noi Mario fan cars, asa ajungem acasa si imi zice mami da lui radu de ce i-ai luat canita ca el o are pe aia cu ursulet, pai ca sa aiba si el.. atunci Mario pai vindem atunci cana cu urs ca sa recuperam ceva din bani. Fimiu face totul calculat viitorul businessmen.Inca n-am facut bradu, desi grecii l-au facut cam toti. Dar mai avem timp...
Va multumesc de aprecieri la adresa mea si a copiilor
Pupici si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

danutz grija mare de tot, varicela e singura boala a copilariei care SE POATE FACE DE 2 ORI in viata.
deci, nici cine a facut nu e chiar safe!!!!!!!!!!!!!!!!!

pare rau ca absentez cu gratie, dar nu mai imi vad nici copiii proprii prea mult zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
varicela e singura boala a copilariei care SE POATE FACE DE 2 ORI in viata.

io stiam de scarlatina, ca acolo ar fi o posibilitate..

iar cu varicela.. daca chiar e sa fie, a 2a oara parca faci zona zoster

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
varicela e singura boala a copilariei care SE POATE FACE DE 2 ORI in viata.

io stiam de scarlatina, ca acolo ar fi o posibilitate..

iar cu varicela.. daca chiar e sa fie, a 2a oara parca faci zona zoster

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

asa stiu si eu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Maya
Alessia
Andrei
Elisa
Motanu' (sper ca mama motan sa mai bage un ochi si pe aici)
.
Hai ca m-ai pus pe ganduri Laura si l-am sunat pe dr. Daca ai avut varicela nu poti face a 2-a oara. Poti face in schimb zona zoster fiindca e vorba de acelasi virus (doamne pazeste de asta ca e taree nasoala!!!). In schimb cica poti face boala chiar daca esti vaccinat, forme mai usoare, dar poti face!
Scarlatina da, e posibil sa o faci de mai multe ori, fiindca boala asta e produsa de un streptococ si nu de un virus. Oricum, din cate zice dr. , scarlatina e nasoala rau, fiindca chiar daca faci anticorpi dupa boala, pe fond de imunitate scazuta poti foarte bine sa te imbolnavesti din nou. Doamne pazeste!!!
.
In tot cazul, se pare ca vom fi in carantina si sapt. viitoare fiindca cojile nu au cazut decat cateva, sper sa fim ok totusi de Craciun!
va las cateva poze

pup
P.S. acu' am vazut...Donia, aici nu se recomanda nici un fel de stimulent in varicela, cica accentueaza mancarimile

Mergi la inceput