La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Donia spune:
Multumesc mult pentru urari, dragele mele! Da' ce-am mai petrecut, trei zile, ca la nunti, sunt obosita rau.
Si pana nu uit, La multi ani Bea! co-sarbatorita lui C
danutz, La multi ani pentru Rares! Sa aveti parte de multe bucurii pe langa Maria Sa!
aka, sper sa-i treaca repede lui Cristinuca si sa nu ramana semne
porumbita, ce bine arati dupa nastere, bravo! Aia mici sunt niste scumpi, tare mandra trebuie sa fii.
Uite un link cu programa pentru gradinita, aici dureaza doi ani, Junior Kindergarten si Senior Kindergarten (C e la SK acum). Din cate am citit, programa acopera cam ambii ani. Cred ca pe tine te intereseaza cam de pe la jumatatea documentului, la Learning Expectations.
http://www.edu.gov.on.ca/eng/curriculum/elementary/kindercurrb.pdf
Pe linkul de mai jos mai gasesti cateva info despre kindergarten, iar daca te uiti pe bara din stanga gasesti si clasele urmatoare, la Elementary si Secondary.
http://www.edu.gov.on.ca/kindergarten/
iulia-stefy spune:
Va ofer o si va doresc o zi usoara, la mine se anunta una grea....
La multi ani,colectiv, tuturor sarbatoritilor!
ruxandra_sb spune:
hey Donia ce constiincios mai curatai ghetutele
si tu ai primit nuielusa??
se vede deja binisor sa stii!
am ametit intre atatea torturi si cadouri
ce faina e poza de familie, cu R ghidusa
a crescut mult C
sa va traiasca!
shoshika spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
mi-e dor de voi! sa va citesc, sa va scriu, sa va vad in poze...
va pup!!!!!!
inbox spune:
Aka, sa ai grija cu bubitele, ca raman semne! Multa sanatate va doresc. A facut si cea mica? La mine au facut unul dupa altul, rubeola in primavara ( dar asta e cea mai usoara forma de pojar).
Si noi am trecut la inaltator de masina!
La multi ani tuturor!
Yagmur spune:
Ce poze frumoase.. Donia, sunteti tare frumosi
Danutz, La multi ani pentru Rares; arunca tortul incoace ca si asa nu poate manca
Aka, tin pumnii si la voi sa treaca mancarimea
Un pupic mare la toata lumea
Yagmur si Luca
danutz spune:
ei, multumim frumos de urari!!!
Cu tortul a trebuit sa-l inlocuim pe cel initial comandat, asa ca acum avem unul din fructe, cu frisca batuta fara zahar si cu blat insiropat cu miere de albine
asa ca poftiti cu incredere..., inclusiv la - o afinata buuuuunaaa sau limoncello, care cum doreste!
de petrecut petrecem in cerc foarte restrans, ca putini sunt adultii care au avut boala, multi sunt cei care nu stiu sau nu-si amintesc, iar copii in cercul nostru, bifati deja, nu avem!
pupez gasca