La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

A schimbat careva scaunul de masina cu grupa 3?
As vrea sa gasesc si nush unde un Romer Britax Isofix sau Maxi Cosi isofix? Cunoasteti, alte idei aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Porumbita!
La multi ani, Alexia!
La multi ani, Cristian Matei!
La multi ani, Oana!
La multi ani, Ioana!

Va multumesc pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

As vrea sa gasesc si nush unde un Romer Britax Isofix sau Maxi Cosi isofix? Cunoasteti, alte idei aveti?

Noi am trecut la inaltator... Alte idei nu am... Sper sa gasesti ceea ce cauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumim mult pentru urari!

Acs, din pacate, n-am mai tinut nicio petrecere, pentru ca Alexia s-a trezit mucoasa si ragusita, plus ceva tuse, asa ca nu am mai primit copiii la noi. Am sarbatorit in familie si ne-am luptat cu ditamai tortul.
Porumbita, cat sunt de scumpi toti trei! Iar tu ce repede ai slabit dupa nastere! Bravo!

La multi ani pentru Beoaca si Christinel! Sa fie sanatosi, voiosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani frumoasa Bea!
Mi-e dor de obrajori si ochisori deliciosi! Spune-i lui mami!

La multi ani vajnicule Cristinel!
Sa fii sanatos si voios, si impreuna cu tati s-aveti mare grija de fetele voastre!

Felicitari mandrelor mamici!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Aka, noi am folosit cu succes o lotiune preparata dupa reteta.
Si inca una, le dadeam alternativ, CYTELIUM de la ADERMA.. sper sa ma lase sa pun primul link gasit http://www.farmaciastejara.ro/ducray-aderma-cytelium-p-2778.html

buboasa mica! Sa treaca repede!

Porumbita, ce-a crescut deja broscuta ta!

Teutz, sanatate sarbatoritei!
Daaa.. se mai intampla sa ramai sa duci batalii cu torturi..

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

noi am luat un Cybex Solution X2 Fix (de pe Amazon.de). Au fost ireprosabili.. vineri la amiaza am intrat intr-o doara pe site, user facut imediat, am tastat comanda.. iar joi dupa masa scaunul era deja acasa.

Bine, asta dupa ce stiam pe cineva care exact asta a comandat la ei.. nu m-am aruncat asa in total necunoscut

G si noi suntem f multumiti, sta ca boierul, acum se poate lega singur, lalala..

Initial ma orientasem tot spre Maxi Cosi (model Air Protect, cu isofix).. da era prea complicat cu adusul.. adica unde sa-l gasesc, aia de la Mothercare cica nu-l aduc cu toate ca aparea in catalogul lor.. in sfarsit
Mai era varianta sa-l aduc de pe babypoint.. dar adaosul era substantial.. cam 50 eur

Cat despre Britax-Roemer.. si ei au iesit anul acesta "bine" cu 2 modele la testele nemtilor de la ADAC: Kidfix SICT si Kidplus SICT (ultimul fara isofix). Era parca un site romanesc care le aducea.. da nu stiu prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Beoaca
Cristinel
Alexia
si din urma
Chinico
Lacramioara
Porumbita
.
Teutz, sa va treaca repede bubitele! Lui R i s-au uscat deja si unele au inceput sa-i cada. Dam cu creme Cicabio de la Bioderma (merci Laura) si cu solutie de mentol si zinc, acolo unde il mananca rau.
Faza nasoala e ca se scarpina in somn, fara sa-si dea seama, iar eu, de cand cu eruptia, nu prea dorm, il simt imediat cand se foieste si il mangai pe manute ca sa nu se scarpine. Iar somnul meu, in consecinta, e varza...abia astept sa treaca si cred ca 2 zile nu ma misc din pat dormind.
Mai, deci nu am inteles ce legatura e intre boala asta si cu interzicerea expunerii la soare...poate sa-mi explice vreo una din voi? ca de la dr. nu am inteles mare lucru...

pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani Beoaca
La Muiti Ani Cristinel
Teutz, sa ii treaca repede raceala; luca cred ca s-ar bucura sa ramana mult tort doar pentru el
Danutz, ma bucur ca e mai bine R acum...
Ma alatur Ruxandrei sa o strig tare, tare pe Chinico
Pupici si sa treaca repede ziua asta de marti, 13

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danutz
Mai, deci nu am inteles ce legatura e intre boala asta si cu interzicerea expunerii la soare...poate sa-mi explice vreo una din voi? ca de la dr. nu am inteles mare lucru...

eu am inteles ceva ca se depigmenteaza usor zona bubitelor si se poate pata

si ca se refera pt urmatoarele 6 saptamani (!?) la expunerea directa si de durata la soare intens (plaja).. si nu sa nu-l mai vada soarele

de ex M a facut la inceputul verii si nu l-am tinut apoi ascuns in casa

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Danutz noi suntem cu varicela .
Eu intelesesem ca nu trebuie sa rupa bubitele ca raman semne mult timp. Si ce o mananca...Diseara schimbam tratamentul, multam de sugestii.

Cristinel
Bea

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput