La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Yagmur spune:
In primul rand La Multi Ani Lacramioara si Porumbita; sa aveti parte de tot norocul din lume
Acs, lui Luca i-a placut; sunt poze din vremurile trecute pe pereti iar privelistea de sus e grozava daca e soare; daca nu te enervezi de constructiile noi care strica toata simetria
Laura, wow deja e inscris? Eu recunosc ca nu am cautat/nu voi cauta o anumita invatatoare pentru ca oricum nu se stie ce va fi la anul; chiar asa,ar fi bine sa inceapa clasa 1 in 2013, daca nu ramane prostia asta cu clasa 0 in vigoare... eu chiar nu am unde intreba de invatatoare si acum sunt si cu alte probleme pe cap, asa ca voi vedea la primavara ce facem...
Ruxandra, cred ca eu vreau sa ma uit la pirati ; fug sa ma uit si pe figurine...
Astea fiind spuse eu va urez un weekend minunat, plin de tot ce va doriti voi
Yagmur si Luca
inbox spune:
Yagmur, te-am vazut la un alt subiect si mi-am adus aminte de odisee, de fulguleti...ce vremuri, ce trece timpul...asa v-am gasit aici, cu alte probleme, scoala, invatatoare.... Pe vremea aia aveam alt nik ( carla2005, l-am schimbat dupa niste discutii politice la ultimele alegeri :) ). Aveam una bucata printesa Maria 16 noiembrie 2006, acum am si una bucata baiat Mircea de un an si 3 luni!
Eu o voi inscrie pe Maria in 2013 la scoala, sper tot asa sa o pot duce in clasa I, dar daca sistemul nu va permite, asta este. Ea este pregatita insa cu noile schimbari, cred ca scolile nu sunt pregatite, asa ca astept sa se mai dezmeticeasca!
Ma bucur sa va regasesc, pe voi si pe puii vostri.
inbox spune:
aka, te-am vazut in poza, si nu stiam de unde te stiu, cred ca de atunci e la fulguleti si de la odisee!
Teutz spune:
Azi Alexia va serveste cu un pahar de suc si o felie mare de tort! Unde au zburat, frate, 5 ani?! Va pupic pe fiecare in parte!
La multi ani si pentru Matei Cristian si Alessia Elena!
Donia spune:
Teutz, La multi ani pentru Alexia! Sa va traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii!
Da, ma uit si eu la al meu si ma mir cum au trecut 5 ani... parca ma bucur ca pot sa mai spun inca 2 zile ca are 4 ani.
Noi deja am inceput cu petreceri, am avut una azi, mai avem una si maine si desigur ca trebuie sa petrecem si poimaine.
La multi ani porumbita si Lacramioara Multe bucurii pe langa cei dragi!
ruxandra, multumesc pentru pirati, sunt tare faini. pe aici n-am vazut, sau poate nu m-am uitat cu atentie. Macar C e fericit cu piratii Lego deocamdata.
Eu n-am prea avut figurine, doar vreo cativa indieni mosteniti de la fratii mei. Dar ii tin minte atat de bine, uneori ma apuca si pe mine cheful sa ma joc cu ei.
acs, cu C citim doua feluri de carti. Intai sunt cartile cu povesti si povestiri, fie in romana, fie in engleza. Daca povestile sunt scurte, rezista pana la capat, dar daca sunt lungi, adoarme invariabil
Si apoi sunt cartile din care invata sa citeasca, cu povestioare scurte, cu cuvinte simple si care se repeta, si desigur cu multe poze. Cartile astea sunt pe diferite nivele de dificultate, cu povestioare simple care pe masura ce creste nivelul adauga mai mult text.
Ca sa invete sa citeasca ii mai fac si eu carticele, dupa modelul de la scoala. Zilele trecute i-am scris o carte mica (niste pagini indoite) cu text de genul asta:
I like toys. I see a toy. It is a car. I see a car. Can you see it? I like cars.
Si am fost placut surprinsa sa vad ca deja stia toate cuvintele, mai putin "you". Dar pana l-am tot laudat si l-am pus sa-i citeasca si lui tata, si lui R, a invatat si "you".
Preferatele lui sunt cartile cu Scooby Doo pe primul loc, apoi la gramada vin cele cu super-eroi, cu caractere Disney (Cars, Toy Story etc), cu pirati, cu catelul Biscuit, Thomas, Cat in the Hat si asa mai departe.
Chiar, trebuie sa mai mergem pe la biblioteca in curand, ca parca se simte nevoia de carti noi si n-as mai cumpara, ca deja ne dau cartile afara din casa. Pentru R am luat Kindle si am rezolvat problema depozitarii, dar pentru C e mult prea devreme, tot cartile scrise sunt mai atractive.
Ce m-a luat polologhia, cred ca de la jumatea de pahar de vin mi se trage
ruxandra_sb spune:
La multi ani Alexia!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Yagmur spune:
La Multi Ani Alexia!!!
Inbox, bine ai revenit si felicitari pentru baietel...
Donia, ce avansat e C dragul de el; Luca inca nu da semne ca ar vrea sa invete sa citeasca/scrie si nu-l stresez; cand are chef imi spune el cu ce litera incepe nu stiu ce cuvant sau ce litera au mai facut la gradinita
Ce repede trec zilele in decembrie si eu inca nu am cadourile cumparate...Yagmur si Luca
acs spune:
La multi ani Alexia!
La multi ani Porumbita!
Donia, multumesc mult! Victor nu e atras de citit deocamdata. Adica sa citeasca el. In schimb ii face placere sa ma asculte pe mine citindu-i (uneori si pe fete). O sa-i caut si eu reviste, carti cu Scooby.
Teutz, poze de la petrecere? Cum v-ati distrat?
Inbox, sa-ti traiasca fulguleata si fratiorul!
Mare nebunie cu clasa asta 0. La Victor la gradi circula zvonul cum ca nu s-ar mai pune in practica. Si oricum ar fi (se face sau nu clasa 0), din pacate nimeni nu o ia in serios. La scoala unde-s fetele nu se stie nimic, la gradi nici atat...
aka spune:
Alexia
Porumbita
cristina are varicela .are bubite peste tot si o mananca rau...bine ca s-a inventat pudra mentolata .
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
porumbita80 spune:
Alexia la multi ani!!! norocoasa sa fii si fericita.
Multumesc pentru urari, am sarbatorit mai intai acasa cu picii apoi seara al meu sot mea pregatit o masa la el la restaurant, si am sarborit cu mama ca deh Cata era la job . El ma servit. Baietii sau comportat excelent.
Donia daca ai timp poti in privat sa-mi dai un link cu programul de invatamant din tarmurile pe unde iti faci veacul. Adica ma refer un program de invatamnt ceva de genul ce studiaza in clasa 0 smd. Am tot rasfoit dra parca n-am gasit ceva. Si prieteni care am pe acolo sunt fara copii deocamdata si nu ma pot indruma . Am niste pitici prin cap care ma tot rod.
cateva pozici cu bubulina mea si voinicii