La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ha! Stiam eu!

La multi ani chinico! Hai sa ne traiesti si sa ne mai rasfeti cu prezenta. Baga un speech de ziua ta, sa nu toastam fara sarbatorita

danutz, sper sa treceti prin varicela cat mai repede. Nu am experienta cu boala asta, noi suntem din aia cu vaccinul.

ruxandra, si C iubeste Piratii (si la noi tot tatal e vinovat, dar se pare ca n-au fost probleme deloc dupa vizionare... na, tot niste baieti mai mari si tatii astia, or fi stiind ei ceva ), el are Lego. Ce jucarii au primit baietii tai? o poza, un link? sunt f. curioasa.

Ai mei au primit carti de colorat, cate o jucarie mica si cate o carte de citit si dulciuri. Dupa cum m-am asteptat, s-au apucat de colorat imediat, cred ca asta e imaginea predominanta de Mos Nicolae la noi, cu copiii pe covor, colorand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Chinico, nu te ascunde!!!! Vino sa te sarbatorim; multi, multi ani iti doresc (merci Donia ca ai memorie buna)
Cred ca si lui Luca i-ar placea piratii; acum imi zice sa ii fac rost de seria Jurassic Parc; el a vazut trailere dar tot mi se pare cam sangeros.. mai cuget
Azi avem serbare; Luca isi stie poezia si mai stie si cele ale colegilor; imi canta colinde seara de seara; a zis ca are emotii.. sper sa se auda ce zice el acolo, dragul de el :)

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

e oficial. e inscris la scoala. nu stiu daca sa , sa sau sa .
e mare, noi am imbatranit, el creste cu o viteza uimitoare.
l-am inscris pana la urma pt anul 2013, inca mai sper ca va fi clasa I, dar si daca va fi clasa 0 nu am de gand sa il dau din 2012.
sper sa fie bine, sa aiba DD grija de noi si de el.

chinico sa ne traiesti multi ani, sanatoasa si voioasa cum te stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Isabel si Stephanie!
La multi ani Stefi!
La multi ani d!
La multi ani Andrei!
La multi ani Dragos!
La multi ani chinico!

Imi cer scuze daca am uitat pe cineva!

In sfarsit sunt si eu din nou acasa (de fapt la munca, acasa de vineri), asa ca va ofer un pahar de sampanie si-o prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani draga noastra Chinico!

Sa ne traiesti, sa infloresti
Pe langa noi sa-ntineresti!

Laura, deja Dani inscris pt scoala???
cu 2 ani inainte?? Cum asa?

Citat:
citat din mesajul lui Donia
ruxandra, si C iubeste Piratii (si la noi tot tatal e vinovat, dar se pare ca n-au fost probleme deloc dupa vizionare... na, tot niste baieti mai mari si tatii astia, or fi stiind ei ceva ), el are Lego. Ce jucarii au primit baietii tai? o poza, un link? sunt f. curioasa.

L-am gasit pe piratul negru cu papagal albastru
(scoate XXX)
http://www.kidzXXXco.ro/jucarii+figurine+pirati/1029/figurina+corsar+cu+sabii
De aici au si scheletul/zombie si cel cu burta mare.

au si ceva in genul acesta:
http://figurXXXine.3e.ro/pirat-cu-telescop

Pozele de pe site-urile acestea nu sunt cine stie ce.. sunt mult mai frumosi/bine facuti in realitate.

Deja colectia de figurine e frumusica.. in acest gen au si cavaleri/razboinici/arcasi/rege/print/printesa/vrajitor/exploratori/indieni. Mie imi plac la nebunie .

Plus colectia mea de "omuleti" (indieni, calareti, cow-boys, soldati) de cand eram eu mica.. ma bucur ca o parte a supravietuit. Tu ai avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata!
Va las o fierbinte si un pahar de sampanie. Va multumim pentru urari.
Tortul l-am facut eu, la comanda speciala a printesei. SI-a dorit foarte mult tort Barbie. Numai ornatul a durat vreo 4 ore, dar a iesit.... Papusa a ramas intacta. De la bust in jos se imbraca in folie si se introduce in tort.... Stefy cand l-a vazut a zis wau... si asa a ramas o vreme....
Un dulce si ne mai vedem....

Mergi la inceput

ruxandra da, cu 2 ani inainte.
deja sunt trecuti pe lista la invatatoare 30 de copii, pe care ii vrea si inscrisi ca sa nu ii mai bage directiunea si altii pe gat. ea nu e de acord cu clasa mai mare de 30, spera ca asa (daca suntem toti inscrisi si cu acte in regula ) sa nu ii mai apara altii noi.
a! ca sa nu mai zic ca am reusit sa intru pe lista in primii 30 (ca de fapt de toti sunt vreo 38) cu pile, acum vreo 2 luni. deci da, in iasi e ceva de groaza cu scoala. zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La multi ani Lacramioara!

Laura parca am vazut ca cereai adresa pentru trimis colet...trimit pm.

La multi ani sarbatoritilor pe care nu i-am urat .

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aka

Laura parca am vazut ca cereai adresa pentru trimis colet...trimit pm.

La multi ani sarbatoritilor pe care nu i-am urat .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

raspuns la PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Danita, tort mousse? Mmmm... pacat ca l-am ratat. Ce mai face P?

Ruxandra, avem si noi corsarul cu sabii si inca alti 2 pirati :) plus sabii, pistol... tot ce-i trebuie unui luptator, insa filmul l-am vazut doar cei mari.

Laura, deci v-ati hotarat pentru inceperea scolii in 2013. Noi inca suntem in ceata, cu toate ca initial spuneam ca Victor va mai sta un an la gradi.
Cum merge munca de acasa?

Danutz, multa sanatate! Cat mai curand fara bubite!

Lacramioara, ce tort frumos si cata rabdare!

Manu, mi-au povestit bursucii cum a fost la parada. Imi pare rau ca am ratat-o. Cum e in arcul de triumf?

Lizzy, cand, unde la schi? Scuze daca ai mai spus si am ratat.

Saryta, sunteti pe zi ce trece mai frumoase toate 4!

Donia, daca ai timp, ce carti mai citesc / asculta cu placere cei mici?

Mergi la inceput