Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

bine ai revenit ARLEZA,ma bucur mult pt tine...ceea ce pot sa-ti zic eu in legatura cu patutu e din proprie experienta,dai sa papa la san apoi pune-o in patut ea va scanci,deoarece santajeaza de mici gagalicele,cu rabdare multa o sa se acomodeze si acolo in patutul iei.va pup

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Si o intrebare:
VOI CUM ATI FACUT SA "CONVINGETI" BEBELUSII SA DOARMA IN PATUT?A mea fetita nu vrea deloc in patut,ii place mai mult cu mami si tati in pat.
Si daca o sa doarma cu noi in pat pana la urma are ceva?

mamica fericita de Sara Elena

Arleza, eu sunt pro co-sleeping
Uite, daca ai timp sa citesti ceva interesant:
http://adelle.ro/co-sleeping-trei-pe-o-saltea/

David inca doarme cu noi in pat...si este minunat. Nu stiu cum vom proceda de cand va veni si bebe2...ne vom descurca noi.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

DEEA felicitari si sa te ajute dumnezeu sa fie bine....cu siguranta doctorul te va interna dca a specificat sa vii cu tot cu bagajel,deci maine asteptam vesti de la tine,nu te gandi la cezariana ...e posibil ca doc o sa-ti declanseze nasterea sau sa dea dumnezeu sa fie pozitionat corect pt a naste natural,si asata poate sa fie o cauza de care nasterea nu sa produs inca,oricum eu cunosc fete care au tinut pana la 42 de saptamani,ceea ce pe mine m-a dat pe spate,mai ales ca sunt in aproape 39 de saptamani si ma gandeam ca voi naste si eu mai repejor si MAI USOR.
SA NE TII LA CURENT!

Mergi la inceput

felicitari roxana sa-ti traiasca baietelu si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

felicitari Roxana! Bine ai venit bb Lucas!
Deea, deci te astepti la orice? Curaj!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Da ma astept la orice....sper sa fie bine, oricum am acum niste emotii de toata tremur, acum vedem noi maine dupa control ce va zice, de ce nu vrea bebele sa iasa....ddin cate mi-a zis la eco bebele e cu capul in jos pozitionat bine, poate nu e pregatit sa iasa inca, si oricum mie nu mi s-a lasat chiar asa tare burta burta...oricum sigur in noaptea asta nu mai dorm

Felicitari baby_r.....sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

e bine de stiut cum sa facem bebeii sa doarma in patutul lor eu vreu neaparat sa doarma in patutul lui pentru ca asa mi se pare normal.

31+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:

Si o intrebare:
VOI CUM ATI FACUT SA "CONVINGETI" BEBELUSII SA DOARMA IN PATUT?A mea fetita nu vrea deloc in patut,ii place mai mult cu mami si tati in pat.

nu stiu, daca gaseste careva reteta, sa-mi spuna si mie
acum, nu prea ai incotro, ptr ca picea de asta are nevoie, de tine! te simte langa ea, iti simte mirosul si asta e starea ei ideala de comfort si alinare... la noi era cam asa: ziua dormea la el in aptut, iar noaptea, m-am chinuit mult timp cu alaptat-pus in patul lui si a mers pena pe la 2 luni.. apoi, alaptam noaptea f des si eram epava de somn si oboseala, asa ca ajuns cu noi in pat... dupa asta, asa a tinut-o pana asta vara... ziua, la el in pat, noaptea, jumate de noapte la el, si la prima trezire, care era de lapte, apoi pipi, etc.. la noi in pat, nu mai vroia la el... si acum, deja dormit toti 3 de vreo 2 -3 luni.. in patul pliant nu mai incape, patul lui nu prea am unde sa-l montez acum... dar macar doarme bine, nu se mai trezeste si... e bine sa-l simt acolo sa ne iubim.. daca ar fi avut lui, de la inceput l-as fi montat acolo, o periooada as fi stata cu el, apoi singur, cred ca asta e cea mai sanatoasa varianta, insa nu toata lumea o poate aplica,d epinde mult ce conditii ai acasa... pe partea cealalata co-sleepingul este incurajat pana spre 1-2 ani, tocmai pt ca ar crea o legatura stransa intre parinti si copil, acesta simtindu-se in siguranta.. sunt o gramada de articole pe tema asta, fiecare decide cum i se pare mai bine.. multi nu-s de acord cu dormitul impreuna, parinti si copil, ptr ca nici f igienic n-ar fi, plus riscul crescut de accidente! astea au fost si argumentele mele sa nu vreau sa fac asta, insa socoteala de acasa, nu s-a potrivit cu realitatea noastra... insa nimic nu egaleaza iubirea, mangaiala, pupaturile, imbratisarile si declaratiile noastre de iubire, cand ne cuibarim in pat, eu cu Matei si tati, e ceea ce ne tine pe linia de plutire zi de zi, e absolutul iubirii in familie ptr noi, ne incarca fantastic bateriile.. nu-mi imaginam atata implinire inainte sa-l am pe el, nici cand am ramas insarcinata cu el...
apoi, asta e clar o chestie temporara, am de gand sa mai profit un timp de momentele astea, pt ca ei cresc ATAT de repede.. si nu vor mai sta la pupat, imbratisat, iubit, asa ca acum...
m-am intins cat o zi de post.. dar ma pune pe ganduri treaba asta, oare la fel va fi si cu bb mic?.. il voi iubi la fel?.. mi se pare ca Mate are maximum, oare nu-l pun in inferioritate pe Bogdan?..
hormonii, cred...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari ralu
recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios

hai brambu cu vestile bune!!!

deea, curaj..o sa fie bine

arleza ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti, asteptam poze cu pitica si cand mai poti intra sa ne povestesti cum e bebe acum

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

neata!

Felicitari Roxana!

Bun venit acasa Arleza!

Hehehe - apropo de co-sleeping.... ce intrebam eu ieri, dilema cu patutul si camera bebe.

Dana - merci pt. link - f interesant... La noi se va aplica imaginea 2 (+ motanul pe sotz )

Cred ca Diana are dreptate, ca la bb2 cam greu sa mai aplici metoda, din motiv de bb1 gelos...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:

Si o intrebare:

Arleza, eu sunt pro co-sleeping
Uite, daca ai timp sa citesti ceva interesant:
http://adelle.ro/co-sleeping-trei-pe-o-saltea/

David inca doarme cu noi in pat...si este minunat. Nu stiu cum vom proceda de cand va veni si bebe2...ne vom descurca noi.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

facem o gasca, noi doua, o luam si pe Diana, si gasim solutii de dormit 4 desi patul are 180x200 cm.. ar trebui sa incapem

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput