Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!
Raspunsuri - Pagina 3
Wildorchid spune:
Anca, ia stai mataluta cumintica cu reamenajarea, curatenia sau mutatul mobilei.E suficient sa dai directive; si eu am facut de astea si au inceput contractiile la 24 de saptamani si mi s-a scurtat colul ca mi s-a parut mie ca e semineul nostru usurel si mai trebuia mutat cativa cm.
Tu cand ar trebui sa nasti?
Emma 35 saptamani
ioana_iasi spune:
eu ma confrunt cu o mare dilema....de cate ori mananc ceva imi curge sanul drept,imi schimb maioul mai ceva ca sosetele.....
aseara nu eram pregatita de loc sa nas....si cand stau si ma gandesc ca sunt in s39 si bebe poate veni oricand,mai ales fiind a 2 sarcina,ma mai doare sub burtica ca si cum ar veni uratii dar trece ,alea trebuie sa fie mici contractii.
fetele ati pus si suzeta in bagaj?
silicon sau lateX?
39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
dianalaura spune:
Da Ioana, alea sunt contractii, dureri ca la ciclu. Si nu, nu voi pune suzeta in bagajul de spital, ca il voi pune la san mai tot timpul cat o sa fie treaz, pentru a stimula productia de lapte, nu o sa ii dau suzeta sa ii inchid gura sa taca
Emma, hai ca va fi bine, indiferent cand vrea fata sa vina pe lume.
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
alecori spune:
neata fetelor!!!
hai brambu, hai baby_r
noi intram azi in sapt 39...emotii inca nu...speram ca nici nu o sa fie...
pupici la toate fetele
38+ Alex
ioana_iasi spune:
dianalaura ....pai nu neaparat pt ai inchide gurita,doamne fereste de asta,dar pentru viitor ce obtiune ai la suzeta,sau nu ai?
39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
aris26 spune:
cristi - am fost ieri in obor, vezi ca undeva in centru e un raion de metraje de bumbac(daca nu il descoperi singura intreaba alte vanzatoare unde gaseste metraje de bumbac) acolo au materiale pt wrap cate vrei, cred ca vreo 10 nuante, in partea stanga in capat, cere-i vanzatoarei sa iti arate materialul gen tricou din bumbac. are latime de 2m si costa 20lei/ml. iti trebuie minim 3,5m daca esti micutza si slaba sau maxim 5m
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Anca, ia stai mataluta cumintica cu reamenajarea, curatenia sau mutatul mobilei.E suficient sa dai directive; si eu am facut de astea si au inceput contractiile la 24 de saptamani si mi s-a scurtat colul ca mi s-a parut mie ca e semineul nostru usurel si mai trebuia mutat cativa cm. Tu cand ar trebui sa nasti? Emma 35 saptamani |
pai nu ma bag eu la munca grea, asta e clar.. insa dupa tot praful ridicat, la curatenie, nu cred ca scap, ca-s multe si marunte de sters..
eu imi vad de hainutele de bebe si chestii usurele..
adica, sper..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Beatrice1982 spune:
Hai abramburika!!!
Hai baby_r!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
aris26 spune:
wild - stiu ca fara cerclaj e mai complicat, dar uite ca rezista colul tau, de ceva timp tot tragi de centimetrul ala
eu imi pun multa baza in firul meu dar imi e si frica cateodata sa nu se rupa ceva pe acolo de la atatea contractii
p.s. eu nici nu stau potolita deloc imi cam fortez norocul
si nu, nu trebuie surfilat wrapul, doar il tai si gata...e o chestie atat de banala si usor de facut ca te si enervezi cand vezi cat costa unul.
luny - fa si tu cat poti ca nu iti face nimeni statuie
ioana - nu, in bagaj nu pun suzeta ca la noi stau bebelusi la neonato. acasa am doua bucati dar probabil o sa evit sa o folosesc de teama sa nu se pacaleasca si sa nu mai ceara mancare. asa am facut si la primul si uite ca nu prea s-a lipit de suzeta niciodata(lucru care are avantaje si dezavantaje)
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.