Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

FELICITARI DEEA!!

33+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Felicitari,Andreea, refacere usoara! Sa va traiasca ingerasul!

Fetele, avem 7 baietei si 7 fetite luna aceasta. Va dati seama ce a trecut timpul? In fiecare zi avem cel putin o mamica si un bebe, mi se pare atat de emotionant.

Aris, vezi sa nu ramai prin spital miercuri mai mult decat trebuie sau sa ne pui sa fluturam motatele mai devreme decat te asteptai. Celalalt bebe la cate sapt.l-ai nascut?

A inceput sa faca sport prin burtica si mititica mea ca in ultimele 2 zile a fost prea linistita, cred ca de la injectiile cu dexametazona.

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata am terminat o cagula pt nepoata si ma apuc si de una pt asta mic-mic...sper sa imi dau seama cat o sa fie de mic de fapt

FELICITARI DEEA! SA FIE SANATOS!

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

hahaaaaaaaaaaa... ce grasaaan (pisoiul)! ....si ce dulce Aidan!

Tomi al meu e un birmanez de 16 ani (arata si se comporta de vreo 8, asa...) Deci e un adevarat membru al familiei. Si il iubesc de mor!
Mai in gluma, mai in serios, ii mai arunc sotului ca-l iubesc mai mult pe motan decat pe el, pt. ca ne stim de mai multa vreme. Cu sotul sunt "doar" de 10 ani...

Probabil cand va aparea bebelina Tomi se va retrage o vreme intr-un dulap - cam asta e reactia lui la elemente surpriza care apar in viata lui tihnita.
E un timid si n-a muscat si n-a dat in viata lui cu gheara.

L-am tuns regulamentar pt intalnirea cu bebelina. E vaccinat la zi si cu analizele facute. Acum vom trai si vom vedea cum ne vom regla traiul noi 4.

Probabil cand va incepe sa misune fata prin casa va trebui sa am f mare grija sa nu ajunga la litiera lui si la bolul cu boabe (astia mici au tendinta sa guste tot de prind). Da' pana atunci n-am nici un stres.

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Uite aici avea 10 luni piticul:))

http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4197189841/in/photostream

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

33+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

Capitolul 97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

wild - mda, este o posibilitate si asta, iti dai seama ca o iau in calcul serios. trebuie musai sa sun la cosmote sa imi activeze netul pe mobil pana atunci si luni sa ma programex la un epilat brazilian ca nu prea merge lama in conditiile astea. marti control la cabinet, miercuri scos fir si apoi dumnezeu stie
pe primul l-am nascut la 40 in cap un pic fortat, ca aveam ceva dilatatie dar contractii ioc, asa ca m-au cam ajutat. peste 40 cu mult oricum nu ma lasa doctorul meu si nici eu nu ash sta linistita

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput