Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Tufete, nu mai face nimeni tema??? Sunt curioasa, ca doar sunt pe lista de analizate |
Io-s restanta

PS. Pentru ca vad ca esti nerabdatoare, anticipez nitzel: o sa scriu numai de bine!!!!
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
Anaan, am uitat sa apeciez SI in scris "portretele" tele; foarte realiste.
"Greul", in cazul meu vine din faptul ca despre 3 fete as putea scrie romana, despre 2 nu prea stiu ce sa scriu
iar pe Anca n-am chef sa o supar ![]()
Mama lui Ian.
pisigri spune:
Hai ca am aparut si io 
Inapreda, daca mai conteaza, borsul se pune la sf, i se da un clocot (in bors sau poti sa ii dai un clocot separat) ca sa nu fermenteze, pui 3 fire de marar sau patrunjel(cu sau ara untura de catel:))))) ci stingi focul).
Simply, e tare frumoasa poezia ta! Multumesc !
Bianca, nu poti sa stii cit sunt de nerabdatoare sa iti citesc autoportretul !
Novus, mie nu-mi place sa fiu centrul atentiei
asa ca da, de ce "sariti" pe mine, de-aia fug si ma ascund mai abitir! 
In rest, m-a cam mirat ce senzatie dau, dar astept sa treaca zilele de tocaneala si apoi o sa scriu si eu ce si cum mi se pare mie ca sunt.
PS Inapreda, si eu scriu cu i din i si nu cu i din a
pt ca nu mi se pare corecta folosirea lui i din a. Aici o sa-mi dea Monn peste degete 
.
Ieri am fost....la vinatoare :((. De caprioare :(( A fost o minunata zi de toamna in padure, insorita, calda si foarte frumos colorata, si o zi absolut oribila.
ABSOLUT oribila.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Sunt trista
Cred ca de la caracterul dual mi se trage. In ultima vreme mi-a intrat in hibernare Geamanul optimist si a ramas ala pesimistu'. Sau sunt buna de Xanax ![]()
Incerc sa ma misc si eu cu spor in directia aia cu scrisorile la si de la Mosul, si nu-mi iese deloc, nu reusesc sa fac blogul/site-ul/albumul, nici sa ma pici cu ceara. Si mi-e o ciuuudaaaa...
Din pacate azi nu-s in dispozitie de caracterizat, poate miine. Oricum, am inteles ca am 2-3 zile la dispozitie, nu?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Pisigri, multam' ca m-ai luminat cu borshu'; asa stiam si eu ca se pune la sfirsit dupa ce il dai in clocot dar ieri, mi-a fost lene sa...mai murdaresc o oala ![]()
![]()
![]()
![]()
si l-am pus de la inceputul inceputurilor, o data cu apa
si n-a iesit rau.
Din aceleasi considerente scriu si io cu I din I; stiu ca ma apucase o revolta revoltatoare cind au schimbat "norma"; eram in liceu si stiu ca am refuzat sa scriu dupa noile reguli si la Bac si la admitrea la Fac. de...litere ![]()
N-am inteles-o pe aia cu vinatoarea. Ce cautati voi acolo? Mie nu-mi place nici macar cuvintul, mi se pune automat un nod in git de "maninc si pling/maninc" 
Mama lui Ian.
anamariame spune:
Buna fetelor!Ce descrieri frumoase ati facut voi! Eu nu stiu cum sau cand o sa imi fac tema, la fel ca pisigri si inapreda, am o stare tare proasta astazi...si cred ca si maine. Offf 
anamariame spune:
Gaza, mi-a placut tare mult citatul ci diplomatia, contine atat de mult adevar! Ah, si o sa imi fac tema, cu siguranta, astept doar un moment de liniste, pe toate planurile...
inapreda spune:
Vad ca ne apuca deodata si ne-dispozitia de caracterizat. ![]()
Cu scrisorile alea: pai, ai vazut ca sint deja citeva fete care si-au exprimat dorinta aici; eu credeam ca ai renuntat la idee; mai stiu ca-ti placuse ideea mea cu gradinitele; de ce nu o fructifici pe aia? Mie mi se pare cam tirziu ca sa te mai "lansezi" anul acesta virtual. Asa ca, poaate ar fi mai bine sa lasi virtualul pentru la anul si sa faci niste brosuri sau calendare pe care sa le lasi in gradinita; sau poti face un filmuletz cu MOtanul imbracat in Mos -modifici un pic "peisajul" din spate in Photoshop- in care le spune copiilor ca asteapta inca scrisorile de la copii; sa "pui la cale" o chestie interactica cu Mosu si copiii. Discuti cu conducerea gradinitelor si educatoarele sa le pun filmul cu Mosul etc etc; cred ca ai prins ideea 
Mama lui Ian.
inapreda spune:
No, iar am scris cu greseli si cu incoerenta; nu ma mai scuz dar imi cer iertare ![]()

Mama lui Ian.
anamariame spune:
Gina, ma gandeam azi dimineata la cadoul pt Ian din partea mamei tale. Desi e posibil sa nu fie potrivit varstei (depinde cum e Ian, Eva iubeste pozele si i-ar placea asa un cadou), poti studia oferta de pe emag, si sa iei in calcul ideea de a face o fotocarte. Poti pune in ea poze cu Ian, diverse personaje din desene animante, si eventual poze cu mama ta. Eu o pun pe lista de cadouri de Craciun, doar ca pentru nasi, bunici, si unchi.