PRIETENE FARA TITLU (80)
Raspunsuri - Pagina 5
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, m-am enervat la greu cu prostia celor de la invatamant. Jur ca-s cei mai retarzi de la minister de pana acum. In primul rand, cred ca asta e ca sa justifice clasa 0 sau pregatitoarea. Altfel nu-mi imaginez de ce ar insista ca sa dam copiii de la 7 ani impliniti. A mea ar avea 7 ani si jumatate. E prea mult pentru clasa intai.
Sa vedem ce spune invatatoarea ei. Nu ne-a sunat, nu am sunat-o. Daca ar fi o modificare, ne anunta, ca si pe voi dealtfel.
Multumesc de caietele puse pe net, a mea face direct literele, am sarit de bastonase si liniute, dar nu m-ar deranja daca le-ar mai exersa la scoala. Eu fac dictari cu ea, cate doua randuri, s-o invat sa scrie intr-un ritm mai accelerat. Nu iti imagina ca scrie ca mine. Scrie incet si grijuliu.
Daniela, rezonez cu Moni. vad eleve de liceu care arata femei in toata firea. Au 17 ani sa zicem si sunt mult maturizate. Tocmai de aceea ar trebui date mai devreme, nu la 8 ani sau 7 ani jumatate...cand am facut practica la scoala, am vazut cum arata fete de clasa-a cincea si m-am crucit. Si asta cu copilaritul, nu pt fi de acord, deoarece chiar au imens de multe facilitati fata de ceea ce am avut noi, nu ii pune nimeni la munca, asa cum era pe vremuri cand mergeai la sat si-ti ajutai bunicii de la varste fragede...se distreaza toata ziua si se simt ok. Pentru ei chiar e un pas inainte sa mearga la scoala, nu sa o taraie in continuare la gradinita.
Plus ca sunt mult mai destepti si mai avansati in cunostinte decat eram noi si ...se plictisesc fara alti stimuli.
Azi merg sa ma cert cu profesoarele de inot. Daca nu vine imediat ce o cheama (si asta e valabil pentru toti) o pedepseste punand-o sa faca genoflexiuni. Plus ca urla ca istericele. Azi voi urla eu. desigur, nu m-au auzit pe mine si amplitudinea mea. Asa proceda si profesorul Ioanei de inot? Sunt toti batuti in cap sau la Timisoara sunt nef...te? Ca sa caut o explicatie pertinenta.
Denisa, presupun ca v-ati simtit extraodinar. Ma voi uita la poze imediat cum am timp.
Mira, foarte-foarte frumos e la voi. I-am aratat si sotului, cum era si cum e acum. Ati reusit atat de mult intr-un timp foarte scurt. Sa renovezi o casa intreaga, e ceva actiune. Felicitari si tie si sotului!
Camera lui Selin e superba. Are pat sus, iar dedesubt am crezut ca doarme sora-sa, insa nu e nimic acolo. Imi place si culoarea aleasa. Imi place si bucataria. Si parchetul cum a iesit. Acum musai sa dati o petrecere de casa noua, separat de ziua sotului .
Da, e bine cum e la voi sistemul de invatamant. Imi place si ca poti sari peste o clasa, daca esti avansat. Te testeaza si in functie de cunostinte, esti repartizat. Asa ar fi normal si aici, dar parca importam doar tampenii, nu si aspectele utile.
La multi ani, frumoasei Daria! Sa va traiasca si sa fie fericita!
Cristina, circula virozele in draci. Numai bine ca la gradi a ramas in vigoare controlul medical si in fiecare dimineata trierea se face constiincios. Deocamdata, sa bat in lemn, Diana e ok. Si pentru ca mananca aproape zilnic usturoi crud. Un catel taiat marunt pe paine cu unt. Sanatate lui Razvan.
Chiar asa e de suparat ca e confundat cu o fata? Si nepotul meu la fel...e amuzant cum reactioneaza.
Bee, astm? Ii dai Singulair? Nu e de la vreme? citisem ca se accentueaza in perioade friguroase si cu ceata multa.
Si eu zic la fel cu scoala, clasa intai.
Fug, am treaba.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Salutare!
DENISA bine v-ati intors,m-am delectat cu pozele si filmele puse,asta da vacanta
MIRA super sistemul la voi! Te cred ca Selin invata in rand cu Daria! Pai il vad si pe mormolocul de Tudor ,care desi e cu 3 ani jumate mai mic decat Diana, vrea sa faca absolut tot ce face ea ! Si cam ce poate chiar face - deocamdata la capitolul miscare si dat din gura mai ales.
INGRID eram sigura ca si tu te enervezi.Faza e ca cu legea asta i-au scos din pepeni si pe cei ca noi care vor sa ii dea in clasa intai inainte de 7 ani si pe cei care nu vor sa isi dea inca la scoala la pregatitoare copiii de la 6 ani Cel mai nimerit ar fi sa existe o evaluare ,dar la noi cine sa o faca si cine sa o faca mai ales corect ? Ca la noi cu un plic se rezolva orice
Diana mea nu e atat de avansata,adica eu una nu i-am dat niciodata dictare de exemplu, dar ea a scris mereu din proprie initiativa.Si doar cu litere mari de tipar ca pe alea le stia.Acum cu Abecedarul, tot mai citeste si scrisul de mana si nu-l prea stie,iar eu nu o incurajez deloc, nu vreau sa-l invete inca si pe ala.Am vazut ca la altii ii pun sa scrie direct literele ,scrisul de mana,dar la ei la gradi vad ca educatoarea e de moda veche,adica ii da inainte cu bastonase si alte incarligaturi de gen.Pe de-o parte cred ca e bine asa, fiindca le obisnuieste degetelele sa scrie - fiindca putini au dexteritate.Putini deseneaza mult de mici,unii o fac exclusiv la gradi si poate nici acolo cu placere. Si mai putini incep sa scrie acasa din proprie initiativa,sau pusi de parinti.Apoi avand ca tema sa umple o pagina din aia pe zi, se obisnuiesc sa stea locului,sa aiba rabdare,sa isi indeplineasca "tema".Si aici se vede temperamentul,la Diana mea se vede clar ca o face rapid si fara prea mare precizie.Nici eu nu eram mai breaza,nu-mi placea defel caligrafia ca ma plictisea groaznic,nu am avut un scris f. frumos,dar scriam corect,fara greseli de ortografie.
Legat de ce zicea Daniela ca au copiii prea multe teme,nu stiu,in ce masura e chiar asa.Cred ca depinde si de scoala si invatatoare.Daca majoritatea parintilor aleg scoli "bune" si invatatoare "bune" ele ca sa se justifice ca-s asa de "bune" ,apai le si dau teme cu nemiluita atunci ca sa fie satisfacuti parintii Eu nu cred ca nu mai au timp de joaca.Pai la scoala vor sta doar 4 ore,nu cum sta Diana acum 8 ore la gradi.Probabil n-or sa mai doarma nici la amiaza,atunci cum sa nu aiba timp de joaca? sa fim seriosi.Nici eu nu vreau sa fie super incarcata de teme si nici nu vrea sa o dau la o scoala din aia "buna". Scoala de langa noi sper sa fie ok si nu mi-e atat de scoala si invatatoare,cat de genul de colegi.Dar la urma urmei tot de prin zona erau si colegii de gradinita si n-am avut probleme.Si eu am avut in clasa niste colegi de toata groaza,intr-a 7 si a 8-a un repetent,mai erau vreo 5-6 fete si baieti care nu invatau defel si unii nici intr-a 8-a nu erau in stare sa citeasca bine! Si asta nu m-a impiedicat sa imi fie ok.
Eu chiar nu am pretentia sa fie Diana premianta,sa aiba note numai de 10,sau ma rog cum e acum "f. bine" la toate materiile. Nici eu nu eram nici pe departe asa,am avut la generala note intre 8 si 10,dar si cate un 7 sau 6,sau chiar un 4 Recunosc ca eu nu am fost genul de copil care invata Eram constiincioasa doar la capitolul teme,le faceam rapid,citeam odata lectia din caiet,eventual si din carte odata si gata fuga la desenat,la joaca si la citit.Dar chiar si asa am reusit sa fiu printre primii 3-4 din clasa,cel putin la generala.Nu stiu cum ar fi fost de eram intr-o clasa de tocilari !!! Probabil as fi urat scoala? Am avut o colega din asta care lua numai 10 ,ma uitam la ea ca la extraterestrii.Si ce-a rezolvat? Intr-a cincea au mutat-o parintii la un liceu de renume din oras,ca doar ce sa stea ea cu pleava? Am reintalnit-o cand ieseam de la examenul de admitere de la liceu,plangea cu foc, ca nu stiuse si evident a cazut !!! Iar eu am intrat lejer.La economic era concurenta atunci de 5 pe un loc,erau 144 de locuri si stiu ca am intrat a 26-a.Si ... n-am invatat Nu stiu cate dintre voi mai stiti cum era atunci.La romana se dadeau comentarii si gramatica.Comentariile mi le cumparase mami de la cineva pe bani de bani,parca vad si acum dosarul ala cu scris de mana si cam uzat de cum il taram toata ziua dupa mine facandu-ma invat in timp ce in mijlocul lui era un roman din care citeam si pe care il doseam urgent cand auzeam zgomote. M-a dat mami si la meditatii cu vreo doua luni inainte de examen,la mate si la romana.La romana faceam gramatica,imi placea ff mult si stiam bine.La mate i-a zis profesoara lui mami ca daca o sa fiu atenta o sa iau la examen peste 8.Am luat 9,825 si asta fiindca la o problema am scris si rezolvat cu o formula gresita fiindca,desigur n-am memorat niciodata nici macar formulele de la mate ,le retineam asa mai din zbor.La romana deci nu am invatat absolut niciun comentariu si am avut si ghinion de ghinion,ca mi-a picat fix o poezie Plugarii a lui Goga parca, nici macar nu imi aminteam poezia ,darmite sa o mai comentez Mi-am sfaramat creierii pana mi-am amintit aproximativ o strofa din ea si i-am tras un comentariu lungiit ,de cred ca s-au luat aia de cap ... dar am avut noroc ca am facut tot perfect la gramatica si s-a echilibrat treaba.Din clasa mea,au mai dat vreo 4 fete la economic si toate au picat cu brio si vreo doua erau la scoala d-alea frumusele,care zambeau ca niste zane si cu note mai mari ca mine Eu eram speriata de bombe,ochelarista si cam timida,imi era jena sa raspund,sa nu zic vreo prostie,mai ales daca nu eram fff sigura.Tot ce ma interesa era sa desenez sau sa citesc in pauze.Imi placeau si eram f. buna la desen,matematica,geografie,franceza,romana (gramatica) si imi mai placeau si istoria,biologia dar ... sa nu le si memorez Niciodata n-am stiut anii exacti la istorie Chimia si fizica nu imi placeau ... ca norocul ca la economic dupa aia nici nu se punea baza pe ele,deci m-am orientat bine. Deci ce pretentii pot avea de la Diana? Se vede de pe-acum ca imi cam seamana, ce ii place invata din zbor si cu placere,ce nu o interezeaza,sau nu ii place ... pa si pusi.Hai ca am luat-o raaau pe ulei ... mai revin.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"
monica70 spune:
Aha stiam ca am uitat ceva,ca la mesajul trecut m-am tot intrerupt pentru diverse.
INGRID m-ai dat gata cu profesoarele alea de inot .Pai Diana ta e eroina ca s-a dus in conditiile alea! A mea clar ar fi urlat ca muscata de sarpe de o obligam sa mearga,sa urle cineva la ea.Pai antrenoarea aia a lor asa frumos vorbea cu ei si chiar si asa n-a mai vrut sa mearga numai fiindca se departa de ea Eu tare as fi vrut sa o dau la polivalenta la performanta,ca ar fi mai usor cu banii si i-ar prinde super bine Dianei,dar m-am convins acum la Moneasa ca nu e cazul inca.E foarte,foarte friguroasa ... si la polivalenta e cam ca la Moneasa in sala,adica cca 25 de grade,nu 30 ca la bazinul privat.Si eu am rezistat in apa doar inotand incontinuu.Sigur n-ar mai vrea sa mearga,iar la noi e foarte greu cu obligatul,face niste crize de nu-i adevarat daca incerci sa o obligi sa faca ceva ce nu vrea.Doar puterea de convingere functioneaza in cazul ei.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"
monica70 spune:
Aici scrie ca or sa intre in clasa intai copiii ce-s acum la pregatitoare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168519
Cred ca nici ei habar nu au.Am sunat azi la scoala de langa noi sa vad si nici aia (secretara cred) nu stia cum o fi, mi-a zis sa aduc doar certificatul de nastere si adeverinta cu vaccinarile.Inca nu m-am interesat de educatoare.Ma gandesc sa ma interesez de numele fiecareia care are acum clasa a patra si eventual sa merg sa vorbesc cu ele,sa vad ce gen is sau o las la noroc ... secretara cica "toate invatoarele sunt bune la noi" ,a zis ca daca am vreo preferinta e ok, o inscrie acolo.Numai ca n-am inca ...
monica70 spune:
Bon soair,iar pauza pe-aici.Hai sa facem un pic de chef atunci:
BRANDUSA LA MULTI ANI!!!
Ai primit cadoul dorit? Sper ca da si ca ti-ai mai revenit dupa vara atat de incarcata!
A fost si ziua lui Pufumic,dar la ea ca nu mai scrie in zona am rezolvat telefonic
INGRID unde esti bre , hai ca-s curioasa cum a iesit cu profele alea de inot!
CRISTINA cum mai e Razvan ? Sper ca ok. Am uitat sa iti zic ca am dat gata la Moneasa si a doua carte trimisa - ca norocul ca exact pe-alea nu le citisem si m-au tinut in priza.Ce mi-am dus eu erau asa d-alea "de citit" , dar de care nu prea aveam chef si le-am tot amanat.
Ca tot vorbeam de carti - INGRID la viitoarea intalnire sa imi amintesti sa iti inapoiez cartile,ca de doua ori ne-am intalnit si de fiecare data am uitat de ele. Auzi cica in a doua parte a lui decembrie dau astia deja drumul la autostrada Arad-Timisoara.Asa mi-e mult mai lejer a ajung la voi ... pe drumul vechi care nu va mai fi asa de circulat Dar oricum inceputul a fost facut oarecum,cand am mers la Vinga la Anamaria si incolo am mers cu soarele in ochi iar inapoi am venit noaptea ... si io cu ochii mei nu suport nici lumina puternica nici bezna - si farurile de rigoare in ochi
La ora asta numa' io bantui,iar nu mi-e somn.
Sa va zic de Tudor ca a devenit in ultimul hal de mamos ,cum vede ca dispar in alta camera cum hop dupa mine si se smiorcaie ca unde plec - si la fel face si cu maica-mea! Seara la culcare la fel, trebuie sa ma culc eu cu el, daca nu merg, plange cu lacrimi de crocodil.Era mai simplu cand il adormea taica-su ca ma puteam ocupa de Diana sa ii citesc,sau sa ii pregatesc hainele intre timp.Dar pe de alta parte, mai progreseaza si el la citit povesti,pe zi ce trece are mai multa rabdare si la povestile mai lungi.Dar e mai necugetat ca Diana la capitolul urcat,sarit pe unde nu trebuie si ea o facea,dar parca era mai prudenta totusi.El e dezastru Cu mancatul - mananca tare ciudat uneori orice si mult,alteori mai nimic cu exceptia laptelui si chestiilor de rontait.Cand ne-am intors acasa primul lucru am facut supa de cartofi cu smantana ca stiu ca aia ii place si a fost tare dragut cand a exclamat in timp ce manca: "MMMM ... CE MANCALE BUNA O FACUT MAMA! " Si a si mancat toata farfurioara.
Gata ma duc la nani.
Bee spune:
Buna fetele.
Mulumesc de urari.
Sarbatoresc prin munca, da? Duduie instalatia experimentala la mine la facultate, de la prima ora. Si asa o sa fie toata ziua de azi.
Ingrid, teoretic da, singulair. Practic eu nu vreau sa-i dau. Si tot incerc tratamente alternative. Mi-e frica de porcariile alea clasice medicamentoase. Oricum, tura asta a fost urat cam o saptamana. Vai ce urat cu inotul.
Moni, chiar ca-i dulce rau Tudor. E cea mai faina varsta asta.
Daniela, am vazut ca au fost tare bolnavi copiii. Sper sa nu-ti mai faca figuri. Cum e Rares cu gradinita?
Si totusi am vazut ca toti copiii care anul asta sunt la pregatitoare, pot sa mearga la scoala.
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI, BRANDUSA! TOATE VISELE SA TI SE IMPLINEASCA!
Moni draga, am fost acolo si am vorbit cu instructoarea. A vrut sa-mi explice cat e de necesar sa o pedepseasca, presupun, ca n-am lasat-o sa termine fraza si am precizat ca al meu copil nu vreau sa faca genoflexiuni, flotari si orice alta forma de pedeapsa pe care o gandesc ele. Ca n-am platit ca sa imi fie copilul pedepsit. Ca nu consider o asa mare minune metoda asta pedagogica "a la Ceausescu".
Are 1,50 m si ma gandeam ca poate ii f..t un pumn daca mai comenteaza...n-a facut-o, mi-a vazut zambetul si s-a speriat. Ala e zambetul meu de Halloween.
Cand imi imbracam copila, de dincolo se auzeau urletele unui baiat ce urma sa intre la ora urmatoare. Fetelor, tipa ca injunghiat, i s-a stins vocea si a coborat scarile cu ma-sa, o animala, de mana....nu ma du mama, nu ma du, te rooog...avea aproximativ 6 ani, mi s-a facut parul maciuca, dar nicio mama n-a reactionat, nici una. Eu intrebam retoric, dar ce se intampla?, toate care erau langa mine se uitau si-si vedeau de treaba lor. Atunci nu m-am bagat nici eu, trebuia s-o usuc pe fiica-mea pe cap, nu aveam ce face.
Vineri e ultima ora, mai aveam inca doua, dar renunt la ele. O duc vineri pentru ca sunt obligate sa ma tina acolo, in incapare, sa vad ce face. Asa ca va fi cu mine.
Duminica am fost cu ea la matusa-mea, cica sa ia ore de desen. Nu ca-i incantata...nu va pot descrie. Si ce serioasa era, cum o urmarea pe matusa-mea...abia asteapta duminica asta. Se vede clar ce o pasioneaza.
Moni, ai terminat de citit cartile? Macar sa-mi spui ce impresia ti-au facut, mai schimb si eu o vorba "literara".
Fain sa fie autostrada, in 20 de min suntem la voi. Si invers.
Bee, ce instalatie experimentala? Nu detaliezi un pic? Hai bre, lauda-te pe aici, sa ne mandrim cu intelighentia romana.
Deci nu Singulair, dar ce? Homeopate?
Revin, inca nu m-am uitat la pozele Denisei si am si ceva treaba.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna dimineata.Si eu p-aici.Casa e vraiste - borseta de plastic (din aia de la seturi de lenjerie de pat ) cea plina cu papusi Barbie,mini-papusi bebe si accesorii a revarsat-o Tudor prin casa,iar acum vad ca sta pe canapea cu cartea cu balauri,bombanind: "CE FACI BALAULE SCOTI FLACALI PE GULAAAA? " Dar cu glas d-ala "ingrosat" murim de ras de cate comenteaza.La Moneasa seara intre 23 si 00 ii auzeam prin perete in camera alaturata,pe ai mei razand in hohote de cate comenta Tudor pe intuneric inainte de a adormi ... cred ca acum se plictisesc rau.Intre timp a mai schimbat vreo doua carti le tot ia,rasfoieste si comenteaza de zor.
Aseara cand s-a intors Diana de la desen,gasise pe masuta cuburile de lemn cu care se jucase Tudor si s-a apucat si ea,dar Tudor n-o lasa defel ,asa ca l-am strigat pe husband sa vina sa il ia de langa ea. Si cand apare Ghita sare Tudor cu gura la el: "IA DE LANGA MINE PE SOLUTZA, CA NU-I CUMINTE DELOC SOLUTZA !" Cum s-ar zice ... lupul striga "lupul!"
BRANDUSA spor la treaba azi ! La scoala cum e? Daca tot esti in mediul ala ai auzit tu sigur ca ii primesc in clasa intai pe cei de la pregatitoare ,chiar daca n-au inca 7 ani?
INGRID parca te si vad Da ' ce specie de instructoare de inot o fi aia de 1,50 ??? N-am mai auzit! Astea de la noi amandoua-s palugi de-alea de 1,80+ foste campioane de inot , nu-ti zic ce corp au Aia prima la care a incercat Diana era ff draguta,dar a ramas insarcinata,cealalta parea putin mai severa,sau macar incerca ... dar cat am stat eu acolo si cel putin la polivalenta am intrat mereu in sala,iar dincoace ii vedeam prin geam - n-am auzit-o strigand la ei,de pedepse nici vorba. ma gandesc ca eventual la performanta or fi ceva mai severe,la copiii mai mari.Am vazut si cativa tipi profesori si aia erau draguti.Dar am auzit si de-aia mai hard, au fost fetele Laurei la unul care cand nu voia sa intre Greta cu capul in apa i-a zis ca daca nu intra, o baga el si sa vedeti viteza la executat dupa aia Eu cand a plans Diana ca nu mai vrea,am renuntat.Prima oara n-a mai vrut de frig si am schimbata bazinul,a doua oara de frica de apa si m-am facut eu antrenoare ... acum daca as duce-o cred ca ar fi ok, dar parca as vrea sa mergem tot amandoua de banii aia ,daca i-om avea si pe aia
monica70 spune:
INGRID legat de cartile alea, daca stau bine si ma gandesc cu adevarat ff mult mi-a placut doar "Diamantele negre" a lui Jokai Mor ,dar ma asteptam fiindca la fel de mult, de fapt poate si mai mult mi-a placut "Omul de aur" tot de el scrisa.Nu mai ai altele scrise de el?
"La drum cu matusa mea" a fost distractiva ,exact cum ai zis,pe urma ce mai era ... a povestirile lui Sallinger, asa si asa,iar "Varsta inocentei" si "Doamna Craddock" cred ca trebuiau citite mai la tinerete,acum numa' m-au cam deprimat oarecum ... nu mai zic ca am citit abia acum si "Climate" si nu mai stiu care perioada asta ,tot asa gen d-ala mai de epoca pe care le aveam si nu le citisem inca si la un moment dat chiar trebuia sa ma gandesc bine ca sa imi amintesc subiectul sau finalul la ele Am f. multe carti citite in tinerete care mi-au placut mult sau foarte mult atunci,dar pe care nu le-as mai putea reciti acum,sau nu cu aceeasi placere si cred ca astea fac parte din categoria aia.Dracu' stie cred ca trebuie sa ai mintea libera de orice griji ca sa poti citi orice.Daca nu-s din alea care te tin cu sufletul la gura,imi zboara mintea tot la problemele cotidiene La Moneasa cat de cat m-am mai putut concentra,ca m-am decuplat oarecum de toate.
Mai erau vreo trei,nu-mi mai amintesc care,doar de aia Sf stiu,ca acum o incep doar.Apropo n-ai Doctor Jivago? O am in doua volume si primul volum l-am uitat la clinica in Ungaria pe undeva si eram cam la final,am continuat sa citesc din volumul al doilea,dar a ramas o perioada "descoperita" - poate caut pe net,ca tot mi-a dat Cristina ideea ...
Denisam spune:
Hello,
BEE-LA MULTI ANI CU SANATATE SOI BUCURII!!!
Ingrid-of ce tratamente pe acolo,inteleg perfect ca nu vrei sa o mai duci,aici nu exista asa ceva,nici nu se ridica tonul..
Moni-mersi de comentarii,dar ai vazut ce a facut fii-mea la trapez,si-a pus picioarele sus si s-a lasat cu capul in jos,e un filmulet,am si cu mine dar nu mai e loc....m-au pbligat si ea si baietii de acolo sa ma urc si eu,in ultima zi am facut-o,eram obosita si cu mainile in dureri si ceva vanatai de la volei pe plaja ca am jucat intr-o zi pe ceva poloaie,cam 15 min,doar atunci s-au descarcat niste nori,si cum eram la preluare, a fost mai nasol,dar a trecut acuma...
Revin ca tb sa duc copiii la scoala si tocmai am primit mesaj de la tata ca vor sa ii faca cezariana la sotia lui frate-miu sa scoata fetita si nu are 38 implinite si nu inteleg de ce se grabeste ca nici probleme nu are si e orientata cum treb,nu e mare, doar aprox 2,9kg si de ce nu o tine pina la 39 sau sa nasca cu epidurala nu inteleg..offf.pupici
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani