PRIETENE FARA TITLU (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si de la mine.
De Tudor ce sa zic,de ieri n-a mai avut deja deloc febra,in schimb cu toate picaturile sau Eurespalul ala, persista secretiile din nas,noaptea inca "sforaie" de zor spre disperarea lui mami - ieri m-a sunat sa il ducem la urgenta Am calmat-o amintindu-i ca in momentul cand scadea febra Tudor era ff in forma ca de obicei,vorbaret si activ,deci e o simpla infectie,nu-i in niciun caz de mers la urgenta si azi o sa mergem la pediatra.Azi am sunat-o acum ,i-am explicat ce si cum si a zis ca daca e asa de "incarcat" inca ,ar trebui sa ii dau Augumentin ,i-am zis ca am acasa Klacid neinceput si a zis ca-i super ok si ala,asa ca incepem de azi.Si a ramas ca il duc maine sa il vada si ea.Faza e ca zinnatul ala ce i-l dadui era ramasita de data trecuta si cum era un pic uscat l-am mai inmultit cu un pic de apa si i-am dat 4 ml ,in loc de 3 cum ii prescrisese data trecuta ca "doza mica" ,deci tot doza mica a primit si a ajuns si doar pe maxim 3 zile.
Cred ca e asa un fel de viroza supra infectata,ca secretiile iesite dupa zinnat erau cam galbui .
E interesant ca si Tudor pana acum aproape ca n-a fost defel bolnav,doar cateva mici episoade cu un pic de harait in nas a mai avut (probabil bronsiolita usoara),dar fara febra. Deci l-a apucat abia dupa 2 ani ... desi a fost expus in permaneta "varcolacilor" adusi acasa de Diana de la gradi.
Diana si ea pana la 2 ani n-a fost defel bolnava (exceptie 3 zile febra mare de la roseola pe la 8 luni).Prima data a facut febra mare 39+ la 2 ani fix,apoi inca odata la 2 ani si 3 luni - ambele dati fara niciun alt simptom ,dupa care a mai apucat-o de cateva ori pe an amigdalita asta.Ceva muci inofensivi a avut prima oara cand a inceput gradinita si tuse doar de anul trecut a inceput sa mai aiba,asa cca doua ori pe an,fara febra.
Si acum de vreo doua zile a inceput de tuseste incarcat cand si cand,f. rar deocamdata,asa ca a luat doar miere de albine,in sfarsit vad ca ii place, ca intr-o vreme facea mofturi.Faza e ca e in vacanta,deci regula de baza ar fi sa o apuce si pe ea ceva , ca tot asa a tinut-o de cand a inceput gradinita
Mi-a sarit in ochi,zici ca e scris in codul genetic la amandoi ca doar dupa doi ani sa ii apuce

BRANDUSA ce sa mai zic,decat sanatate copiilor si tie nervi tari ! Si toate astea de Craciun,sa va pice "bine" Imi pare tare rau de faza cu injectabilul la Tavi si cu atatea analize si m-apuca groaza ca daca ar trebui la ai mei vreodata ar fi jale: in afara de vaccinuri n-au luat nimic niciodata injectabil.Si analize de sange i-am facut Dianei doar odata,pe la cca 3 ani parca,si abia am tinut-o atunci asa se zbatea si zbiera.la Tudor iese cu circ si la picaturi in nas,supozitoare cu forta si tambalau,de am si renuntat la ele demult,Tudor nici macar termometrul nu ne lasa sa i-l punem etc.
INGRID deci si voi continuati cu tusea aia Tare rau e ca tuseste noaptea,sper sa scapati odata de ea.Tu cum mai esti?

In rest ieri am "petrecut" bine ,ca Diana spre seara a urcat la prietena-sa unde a stat vreo 3 ore si asa am dat si eu gata o carte "Zarva in gradina de guave" - INGRID - m-am distrat de minune cu cartea asta Tudor era la ai mei si nu i-a lasat nici macar la TV sa se uite,tot il stingea,asa ca au fost obligati sa se joace incontinuu cu el - bine ca am scapat io,ca zilele trecute am fost "de serviciu".Acum m-am mai jucat cu Diana,adica am mai ajutat-o la lego-urile alea ,sa mai fixez una alta ,piese mai indaratnice,ca doar sunt imitatii .Oricum faine chestii ca o tine (pre)ocupata mult si bine
Tudor s-a tot cerut acasa,la Diana,asa ca acum am trimis-o la el,cu antibioticul si alte jucarii interesante,plus ceva masinute,sa aiba mai multe la parcarea aia mare,ramasa la mami.Diseara vad io pe care il "repatriez",dupa caz.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Subiect nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169284&nm=PRIETENE-FARA-TITLU-81

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput