Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
danat spune:
Cristinamh, azi o sa incerc sa iti trimit 3 poze mici cu Radu la mai putin de o luna, apoi la o luna si ceva si la 2 luni, sper sa-ti ajunga, pe yahoo!
Am sa ma mai uit si eu sa vad pe site daca au ajuns!
Felicitari inca odata pt site-ul nostru de bebei scumpi, si admiratia mea pt cat de frumosi bebei ati reusit sa "produceti" fetelor!
danat
mihaela_s spune:
Yasmin, ma gandeam aseara la tine cu toate nenorocirile alea din Istambul si ma bucur ca sunteti teferi cu totii. Sa speram ca nu se vor mai intampla asemenea lucruri. Totusi eu nu inteleg un lucru, pentru criminalii aceia nu e Ramadan? Ce fel de credinciosi sunt ei daca ataca si omoara oameni tocmai in timpul postului sfant?
Cristina ti-am mai trimis niste animalute, sper sa fie utile pt site .
Bebeii vostri isi sug degetelele? Ca Silvia si-a descoperit de 2 zile manuta dreapta si s-a chinuit ceva pana si-a dat seama care degetele sunt mai bune, acum le prefera pe aratator si mijlociu, dupa ce a studiat pumnul si toate degetelele de s-a inecat de cateva ori cu ele.
Si noi o ducem pe Silvia peste tot cu noi, doar ca eu prefer marsupiul, asa pot intra in orice magazin cu ea, mai ales ca doarme non stop cand e acolo.
Se pare ca maimutareala celor mari este deliciul bebeilor de varsta alor nostri, unde mai pui ca ne mai si imita!
Si eu am mancat portocala si grapefruit dar numai o data si nu am observat nici o problema la bb.
Noi vom merge maine la restaurant pentru prima data cu Silvia ca sa-I sarbatorim pe tati si pe Diana, sper sa nu fie fum de tigara si sa nu faca Silvia galagie.
Va pup, un wekend placut sa aveti si bebelusi cuminti!
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
Sisi spune:
Yasmin, ce bine ca esti OK! Adeara am vazut cateva imagini si am schimbat repede canalul ca sa pot sa dorm...
Eu mananc portocale des si nu are nimic. E drept ca nu m-am abtinut de la nimic de la bun inceput, am papat toate fructele si papicile posibile si bb pare adaptat la orice (mai putin varza la care a reactionat urat o data si nu am mai avut curajul). Am observat chiar ca atunci cand nu am mai avut fructe incasa incepuse sa se constipe.
Vreau si eu pe lista de la Mall.... ca doar de aia e duminica, nu?
Va pup, ma duc sa vorbesc si eu cu bebelusa ca tati a obosit...
http://community.webshots.com/user/sisi03
cristinamh spune:
yasmin, ma gandeam ca la cat de mare e ist. nu ai cum sa fii aproape de explozii, dar se pare ca m-am inselat. bine ca nu ati patit nimic.
cat despre ideila tale, mi-au fluturat si mie prin fata ochilor... intai am vrut sa trec mailurile (doar le-am primit, nu!?), apoi mi-am zis ca nu pot s-o fac fara sa va cer voie. (si asta am uitat s-o fac, pt ca nu mi-am notat la timp ). si voiam sa trec mailul pe lista de bebelusi, acolo, pe langa steag, sa pun un plic. am doua variante sa trec mailul. 1. introduc o casuta in care poti scrie, si care e cea mai draguta varianta. are insa un singur neajuns. asa nu pot scrie decat cei care au pe calculator un sistem outlook pt mailuri; ceilalti, daca nu stiu de lucrul asta, vor scrie mailul, il vor expedia, dar el nu va ajunge niciodata. 2. trec pur si simplu adresa de mail, si cine vrea sa scrie, o poate face asa. daca au pe calculator outlook, cand da click pe adresa i se descide "new mail", daca nu au, nu se intampla mai nimic...
asadar, pentru cine doreste ca adresa de mail sa apara pe undeva pe site (la loc vizibil) sa-mi scrie pe forum adresa pe care vrea s-o utilizeze astfel. un prim avertisment ar fi sa aveti grija ce mailuri deschideti pe-acolo, caci in felul acesta adresele le poate lua oricine si nu stii ce bazaconie de virus poti primi. asa ca cum credeti voi de cuviita. eu macar, chiar daca nu cunosc adresele de unde primesc mailuri, acum cu subiectul "poze" deschid orice... apropo de virusi, sper ca nu-mi face nimeni vreo surpriza
un forum pe situl nostru imi zicea sotul meu zilele trecute, ca asa am fi intr-adevar clubul nostru de "barfa". dar ai dreptate, free nu am destul spatiu. dar o sa ma documentez daca limitandu-ne strict la text, fara poze sau altceva, nu ne-am descurca in 3Mb... cu vremea insa o sa se adauge poze si tot n-o sa mai avem loc. apropo, deja din 10Mb am consumat 3,5. de aceea am pus linkuri pana la un an, ca nu stiu daca o sa-mi ajunga spatiul mai mult.
anny, poza e ok, dar nu stiam unde s-o trec. asta era tot. cat despre casuta goala, o sa ramana asa pana o sa am ce sa trec acolo. cred ca trebyuie sa mai aman speranta mea de a pune in functiune la 1 decembrie cateva pagini finisate... si o sa astept 7 decembrie. ca sa mai primesc poze, nu de alta. dial-up prin xnet am si eu, dar il folosesc doar dimineata, ca seara nici nu reusesc sa ma conectez. noroc ca mai am de la cineva un cont de fx pe care il folosesc seara.
iuliana, sunt in ceata. cum vrei sa modific??? sa las 16 in ambele locuri, sau 17? stiam eu ca din cauza diferentei de ora ai date diferite, si le-am pus pe amandoua. zi-mi ce vrei sa trec, ca pe mailul tau primisem 16, pe lista mea de bebelusi (unde nu mi-ai zis sa sterg...) aveam 17. si ora e USA sau RO?
oana, si eu ma uit la mamicile cu carut, si de cand primesc pozele ma uit si mai bine. poate e vreo fata cunoscuta. azi am fost in parc, am bantuit 4 ore ca era o vreme superba, si soare si cald, si ma uitam cu jind la un grup de 7 carucioare cu bebelusi... daca am sta si noi asa aproape... apoi mai era pe iarba un alt grup haios, numai ca bebeii mergeau deja in picioare. erau pe putin 5 si sa vedeti ce se mai fugareau. carucioarele erau "parcate" alaturi. mamicile - cerc in jurul lor... si eu ma uitam in carutul meu, unde andrei statea cu zambetul intans pana la urechi si se uita in toate directiile. ca mai nou stam ridicati in carut, ca de la orizontala nu avem priveliste....
in magazin si eu il dezbrac, daca nu doarme. oricum se agita imediat cum da de caldura si daca nu vreau sa urle, trebuie sa-l deschei rapid si sa-i scot caciula.
<b>Lista pt intalnire:</b> anny, craluca, roisin, oana_noemi, irinuca, cristinamh, tigresa, danat
apropo de intalnire, pana acum eu n-am fost atenta, cei de la mc'd au sus acolo si scaunele pt copii? ca eu n-am nici o sansa sa ajung cu carutul pe tramvai. si tot legat de asta, sotul meu spera ca nu va fi singurul tatic pe-acolo, spera macar sa aiba cu cine sa-si planga de mila la cat l-am stresat cu forumul. tigrul cel mare vine? ca au fost primii dactilografi, au de ce sa se vaite...
cristina
cristinamh spune:
au ajuns animalutele de la mihaela si pozele cu raducu. ina nu am nimic de la tine INCA la ora asta
cristinamh spune:
nu mai trimiteti pe icf.ro ca au serverul picat si se pierd!!!!
<b>Lista pt intalnire:</b> sisi, anny, craluca, roisin, oana_noemi, irinuca, cristinamh, tigresa, danat
iuliana spune:
Ieri i-am dat Emmei morcovel. L-a scuipat cit colo. E si de inteles, nu-mi place mie, d-apoi ei. Dar cind i l-am amestecat cu un pic de merisor (am prostit-o olecuta), l-a papat. Si cacuta isi schimbase culoarea. Si azi a facut si de 2 ori. Deh, merisor, morcovel, faina de orez. Mai incercam miine morcovelul si trecem dimineata la para.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
tigresa spune:
Buna, buna!!!
Cristina, iti pot spune ce poze doresc eu cu Horia ptr. site-ul general, daca e in regula asa ptr. tine. Daca nu, ti le trimit pe mail.
Asadar, ptr. rubrica au venit pe lume: poza de pe site-ul meu de la prima luna, randul 1, pozitia 5.
Pentru luna 1: (tot prima luna, site-ul meu) randul 4, pozitia 2.
Pentru luna 2: (a doua luna, site-ul meu), randul 2, pozitia 5.
Pentru luna 3: (a treia luna, site-ul meu), pagina 2, randul 1, pozitia 2(cea cu catelul).
Mersi mult!!!
Da, bineinteles ca vin si eu pe 7dec in Mall.Ne intalnim la ora 11.Dar locul unde este exact?? Sus unde sunt restaurantele??
Apropos' de suc si Horia bea suc cu lingurita, dar nu prea e innebunit dupa mancarea asta.Ai vostri cam citi ml beau zilnic?? Eu abia reusesc sa ii dau 30-40ml, si prefera sucul de portocale amestecat cu mar, morcovul mai deloc.
Pupici!
cristinamh spune:
yasmin, o . asli ce religie are? adica, ii pastrez loc la "botez" pe site? daca exista si la musulmani o forma de botez pt fetite nu stiu asa ca spune-mi ce fac.
fetelor, am trimis iar noutati pe site. si am facut-o, trebuie sa recunosc, pentru sergiu, care ne-a trimis prima lui pozica si e superba. o gasiti la "doua luni". e disponibil acum si linkul "bebelusi in burtica"
am pus la mine un link de mail, la "cine sunt poznasii". cine mai vrea, sa-mi dea pe forum adresa de mail pe care s-o folosesc. pentru cine nu are outlook pe calculator, daca tii doar mouse-ul pe pliculet apare adresa de mail drept comentariu, sau o poate copia cu click dreapta, "copy link". asa ca merge.
mai am o intrebare, ca n-am apucat eu sa caut si poate stie cineva... cand terminam paginuta, sau macar finisam doua trei albume, cum ne facem reclama pe forum? sper ca pana atunci sa primesc si inscrierea la trafic.ro pentru bebelusi, caci vad ca dureaza. macr daca intra lumea, sa ne si voteze. a, inca ceva. aveti idee, ca sa dau un link pe pagina catre desprecopii.com trebuie sa cer voie? poate vilma, daca ne urmareste, sa-mi dea un raspuns, daca nu, o sa-i trimit eu un pm...
o problema. ce background sa pun la albumul de la botez? la andrei am gasit eu o lumanarica... dar acum nu am nimic cat de cat sugestiv. nici prin ce-am primit de la mihaela nu am gasit nimic... icon-ul cu popa de la link e prea mic si nu-l pot prelucra... . ganditi-va si voi, si daca gasiti ceva astept pe mail. n-as vrea sa pun tot lumanarica mea, ca nu-mi place sa repet, macar originale sa fim. si luati in calcul si raspunsul lui yasmin la prima intrebare din mesaj, solutia trebuie sa fie valabila pentru toata lumea.
<B>Lista pt intalnire:</B> sisi, anny, craluca, roisin, oana_noemi, irinuca, cristinamh, tigresa, danat
tati spune ca acum stie de ce ii luam si pe ei la intalnire, pe post de babysitter, ca noi sa stam la palavre si ei sa aiba grija de copii.
noi suntem bine, andrei a atins performanta de a se intoarce pe burta. numai ca prima data a reusit intr-un mod dureros, din cauza prostiei maica-sii . l-am lasat pe marginea patului, am luat in calcul spatiul necesar pt intoarcere pe-o parte, dar nu stiam ce-mi pregateste! si doar m-am intors sa iau un scutec si aud un BUF si un tipat... mititelul era in patru labute, ca un pisoi pe covor si ce-a mai plans... nu stiu daca il durea sau s-a speriat... ma gandesc ca eu cand eram mica ma aruncam din patut direct in cap si n-am patit nimic (asa cred eu cel putin), dar cand e vorba de odrasla mea, parca se schimba lucrurile... m-am calmat, ca nu s-a lovit la cap, dar de-acum nu ma mai joc... si noaptea trecuta a repetat performanta, nu cea cu cazutul, ci cea cu intorsul. partea "haioasa" a situatie, daca ii pot spune asa e ca azi bb era in pat. eu, cu musca pe caciula ca nu i-am spus nimic lui tati (nu de alta, dar ma astepta replica 'daca stai cu mintea la pagina...'). si tati ma intreaba:"cand oare o sa creasca si o sa pice si copilul nostru din pat?" ei, bine, m-a prins zambind si a trebuit sa-i spun. mmmmaaaaammmmmaaaaaaa, parca am dat in el, asa urat s-a uitat la mine, da' ce puteam sa fac, eram doar vinovata. si am suportat.
iuliana, cum merge cu faina de orez? tine de foame??
voi sterilizati biberoanele folosite la suculet? sau doar le spalati bine? pana una alta, eu iau prima varianta. azi am mancat suculet de morcov cu mar, si n-a fa ut prea mari mutre. repetam si maine, sa vedem daca tine... si apoi mereu...
cristina
cristinamh spune:
tigresa, ce-mi dai tu de facut! nu promit... mai bine imi dai la mall pozele...
inca ceva! verificati va rog informatiile de pe site la fiecare luna, daca se deschide poza marita, sau alte probleme