Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, am trecut iarasi pe la birou, de data asta cu Oana in brate. Multumesc pentru aprecierile la adresa puiului meu. Sunt cu ea in marsupiu, doarme si rade in somn. Azi am imbracat-o intr-o salopeta rosie cu urechi de ursulet si-mi vine s-o mananc de draga ce-mi e !

Ieri am facut vaccinelul, am plans tare la intepatura, dar si mai tare acasa, fiindca ii era foarte foame si nu i-am putut da 2 ore sa manance. Stiam de cele 2 ore, dar oricat m-am straduit sa-i dau sa manance inainte de a pleca la circa, nu a papat decat vreo 40 ml, fiindca nu-i era foame. Si, apoi... sa te tzii !!!!! Dar am scapat cu bine. Nu i s-a umflat piciorutul (i-am pus o felie de lamaie proaspata - m-au invatat colegele de la servici), nu a facut febra, asa ca putem spune ca am scapat de data asta.
Ne-a si cantarit-o, are 5 kg (la 11 saptamani), dar mai mergem si saptamana viitoare la un control, asa ca va mai spun si atunci cat a luat. Eu sunt destul de multumita, mai ales ca a fost micutza la nastere.

Numai bine fetelor si bebeilor !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/album/100824764ITFXgO?519

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dana, sa iti traiasca printesa scumpa.
Mamicilor de baieti, vad ca aveti, nu gluma, de unde sa va alegeti nurorile. Bineinteles ca dintre frumusetile de aici :)).

http://community.webshots.com/user/emma_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

yasmin, da un semn de viata ca esti ok! m-am uitat cu disperare la stiri, si doamne, sper ca azi n-ai iesit din casa nici tu nici sotul tau! si asa repede citrice? ai trecut deja de mere si morcov?
eu am incercat azi suc de mar, dar s-a strambat de parca ii dadeam pelin. o sa caut un soi de mere mai dulci...

multumesc celor care mi-au vizitat pagina ingerasului caci am sarit de pe locul 168 pe 78 la pagini personale. pagina noastra de bebelusi inca nu a primit inscriere in top, caci trebuie intai verificat continutul. dar sper sa primesc cat mai repede instiintarea si atunci sa va tineti fetelor de votat, ca sa ne vada lumea ca existam!
acum, pentru albumele bebelusilor de pe webshot am pus linkuri pe siteul nostru. daca n-ati observat, sunt casute in dreptul fiecaruia. asa ca cine vrea sa vada mai multe poze, o poate face. dar, rogu-va, alegi voi pozele pe care le punem pe site. daca imi trimiteti prea multe, ma ametiti.
nu stiu ce a ajuns azi la sotul meu la servici, ca a avut netul picat, si nici nu stiu de ce s-au intors mailurile trimise la hornoiuc@yahoo.com. am verificat adresa s e la 20% capacitatea, asa ca... mai trimiteti o data.
dana, mie imi place poza aia cu iepurasul. si cea cu printesa. le-am si copiat.
danat, la cat de ametita sunt cand intru pe net... se poate orice. eu incerc totusi sa fiu si coerenta, si "la zi", dar aici merge cam incet...

anny, e un scump sergiu! cat are in poza? ca sa stiu unde il trec!

au ajuns si pozele cu asli. si atasamentul e superb. sotul meu zice sa trimiti si traducerea. stii ce-mi trecea prin cap? in imaginea cu bebei in fagure, sa pun fetisoarele bebeilor nostri... dar e prea greu si nici n-am utilitare pt asa ceva...

roisin, anny stie de mall?

ancuta, tu ce mai faci? cand o vedem si noi pe sara???

iuliana, pozele facute la fotograf si pe care mi le-ai trimis sunt prea mici. nu doar cele de la 4 luni, ci si celelalte. trimitele de dimensiunea celei de la botez. si ecografia?

<b>Lista pt intalnire: </b>craluca, roisin, oana_noemi, irinuca, cristinamh, tigresa, danat

vai, cand ma gandesc ce nebunie poate sa iasa sus la mall... stiti reclama la servetele pampers? cand alearga mami dupa bb... noi o sa fim pe-aproape.

mihaela_s, am primit poza, dar o sa mai dureze pana trimit iar pe site. deocamdata nu pot sa pricep care e problema cu poza ioanei maria, ca la mine in calculator am rezolvat-o, dar pe site nu vrea cu nici un chip.

oana, si eu mai am putin si devin mama-maimuta, la cat il imit. rade pe saturate, dar la randul lui ma imita si el.

dana ene, nu trebuia sa-i dai sa manace inainte sa pleci, ci sa pleci dupa masa ei normala. dr stie asta si n-o sa-ti faca mutre ca in loc de 10 ajungi la ora 12.

iuliana, au ajuns arhivele? merg?

iuliana, pana acum raportul fetite-baietei la poze trimise e 2:1. ii facem bigami!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Suntem bine cu totii, dar zdruncinati moral. E ingrozitor, imagini de cosmar, cum nu mi-am imaginat sa vad vreodata. De la noi se vede foarte bine cladirea bancii HSBC, a fost un spectacol trist ce am urmarit azi de la fereastra. Din fericire, sotul meu plecase la o intalnire in Ankara de dimineatza. Desi serviciul lui nu e in zonele afectate, are un proiect chiar in cladirea de langa banca, Metro City, care a fost de asemenea afectata. Putea fi acolo!!! Asemenea momente ma fac sa ma gandesc cat de neprevazut este totul. Cum azi esti fericit, iubesti, razi, suferi iar maine poti fi amintire. Sunt alaturi de familiile celor care au murit si sunt plina de tristete.

Cristina, atasatul cu bebeii aia haiosi l-am trimis pe fuga, nu am avut cand sa il editez. Ar fi trebuit sa sterg mesajele ce apreau in turca. Maine promit traducerea.
Iar cu citricele, ma refeream la dieta mea si nu a puiutzei. Acum imi dau seama ca nu am fost clara. Bebitzei as vrea sa nu ii dau nimic altceva decat lapticul meu pana la 6 luni. Mai vedem ce zice si pediatrul, daca zice sa incep cu vreun suculetz, probail ca o sa ii dau.
Multumesc celor care s-au gandit la mine astazi, sa stiti ca imi dati putere. Pupici dragilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Uitai, cristina, ce zici daca in casutza fiecarui puisor s-ar afla si un link de genul'scrie-mi aici' si faci redirectionare la adresele noastre de mail.
si ce dragut ar fi sa avem si noi forumul nostru direct in paginutza, desi imi dau seama ca e imposibil sa obtii atata spatiu free.
situl e foarte frumos, o sa mai caut si eu cand am timp chestiutze, desi e frumos deja asa cum e.
bravo, Cristina, esti cea mai cea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Cristina, in poza pe care ti-am trimis-o Sergiu are 2 luni. Adcum vad ca in loc de poza este o casuta goala, sper ca nu e vreo problema cu pozuta. Multumiri de la Sergiu
Eu am dial-up prin xnet si merge......asa ca voi renunta sa mai trimit poze de acasa
Da cand ne vedem in Mall o sa-ti dau mai multe pozute sa le pui pe site, ca prin mail nu pot sa trimit. A fost o minun e ca am resuit sa o trimit pe aia.
Contati pe mine pe data de 7, la intalnirea din Mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, emma e nascuta pe 16 iulie (data mericii) si 17 iulie a Romaniei :)). Poti sa corectezi pe site?

http://community.webshots.com/user/emma_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

brr, urate stiri! yasmin, suntem ferciti ca esti bine si ca nu ai fost afectata. ce au avut domnule cu oamenii astia? nu pot sa ii inteleg pe criminalii astia! viata e plina de neprevazut: intr-o clipa tot ce ai cladit se poate narui!

azi ne-am mai plimbat putin pana la cora! doar v-am spus ca suntem mari amatori de plimbarele, si bb e carat peste tot. il pun in scaunelul auto, scaunelul in cosul de cumparaturi si uite asa... mai scartaie el prin magazin, dar il dezbrac de salopeta si il iau in brate. nu prea imi dau seama cum sa il imbrac, prin magazine il tin cum e imbracat in casa, ii scot si caciula...toata lumea se uita dupa mine ca dupa urs si ii vad pe ceilalti bebei cu 3 perechi de caciuli ca niste sarmalutze...
cand merg prin oras si vad mamici cu bb imi vine sa le intreb daca nu cumva sunt de pe forum si cum le cheama.
buna treaba cu mama-maimuta! o sa exersam treaba asta serios, ca se pare ca erik asa ma intelege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cristina am trimis si eu datele, pozele, plus un gif animat cu steagul noii zeelande. Sunt la cutia de la yahoo.

Va pup pe toate si sa stiti ca in ciuda faptului ca nu prea postez sunt cu ochii pe voi si mai ales pe bebeii vostri .....sunt niste scumpi!!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Salut!
Ieri nu mi-a mers deloc forumul, si am mai umblat si brambura toata ziua, asa ca n-am reusit sa scriu.
Yasmin, ma bucur ca ne-ai dat vesti, m-am ingorzit si eu de cele intamplate, n-am crezut ca monstruozitatile astea mai pot continua...

Cristina, paginuta e tot mai frumoasa pe zi ce trece, saru-mana de efortul pe care il faci!

Yasmin, eu am mancat mandarine in vreo doua randuri, si n-am observat nici un efect, e drept ca n-am inghitit mai mult de un fruct pe zi...

Of, iar trebuie s-o intind, am treaba si as vrea sa ies afara mai mult azi, va pup si va doresc o zi buna si multa liniste!

PS Ina, ma bucur ca ne mai dai vesti de la tine! Eu te mai urmaresc prin cele locuri dar imi face placere sa te vad si pe aici.

PPS Raluca, n-am apucat sa-ti urez bun venit printre noi... bine ai venit!

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput