Prietene la bine si la greu - 144

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Dana cand am fost cu Timi la control la pediatru am si primit vaccinul antimeningococ, mai trebuia si a doua doza de MMR pe care i-a facut-o dupa 4 saptamani de la antimeningococic, a tot insistat cu meningococul ca-i boala periculoasa, ea merge in colectivitate, il facem pe asta primul... No eu cum nu sunt antivaccinare am spus ok. M-a intrebat si de varicela dar Timi facuse deja. Maine merg cu Teo insfarsit (ma termina astia cu terminurile lor cu tot puse dupa n-spe luni ) si probabil vor urma cateva luni tot cate un vaccin din luna in luna. Ca ea are restante la Pentaxim , mai trebuie antimeningococic, a doua doza de MMR, 2 doze de varilix (una cred ca o face cu MMR-ul odata, ceva tetravaccin) si probabil ne propune si un antipneumococic... Pupam burtica, ce putin mai ai!

No cam asta am vrut... Va pup pe toti si toate!

Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Multumesc mult Diana ptr raspuns!
Si pediatrul nostru tot insista cu meningococul. Noi antipneumococic am facut deja.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata la ora 11 Stau cu un capuccino in brate, calculatorul in fata si astept sa-mi vina cheful de munca.

LA MULTI ANI MATEI! Mami de Matei, asteptam sa ne povestesti cum petreceti.

LA MULTI ANI MAMI DOZZ!!

Revin...sper...

A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dozz
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Una din cele mai frumoase seri: 5 fetite superbe, casa plina de jucarii, rasete,tipete si 4 mamici frumoase!

Pai cum 4, nu ati fost 5 mamici frumoase ? Asteptam poze.

A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Una din cele mai frumoase seri: 5 fetite superbe, casa plina de jucarii, rasete,tipete si 4 mamici frumoase!

Pai cum 4, nu ati fost 5 mamici frumoase ? Asteptam poze.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

o mamica cu 2 copii? un tatic?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

eu azi sunt singura cu piticii si m-am incapatanat sa nu cer ajutoare. pana acum e mai bine decat cu ajutor. E drept ca a fost si o zi linistita pt ei. Am apucat si sa fac papa lui Mihnea ( nu mare lucru : piure cu pui la cuptor, ca pt mine gatitul mesei de pranz si adormitul la pranz erau piatra de incercare si am reusit)

in rest suntem ok

Lumi, ma bucur mult ca a fost frumoasa intalnirea! Imi pare insa rau ca am ratat-o....

Shtephy, super cu laptop!!!

Diana. cum gasesc timp bag povesti, ca deja am ce turui

MATEI!
DOZZ!

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

MATEI

DOZZ

ieri a fost foarte frumos la intalnire. gazdele super primitoare, casa IMPECABILA mare si stilata, cu priveliste faina.
pacat ca n-a fost vreme de stat si in curte si nici n-am putut sa ne jucam cu Lady, din cauza ca burase putin si era toata uda.
insa pisica n-a scapat nesmotocita de catre mine si fiica-mea.
Lumi cred ca nu s-a inclus si pe ea intre mamicile frumoase, insa rectificam noi si spunem ca am fost 5 mamici frumoase, o bunica draguta, 5 printese adorabile si inca 3 (printese? ) in burtici.

acum vin si eu cu vesti nu prea bune despre mine. ieri am avut cateva pete maronii pe slip, iar astazi din pacate am avut o sangerare rosie , nu foarte abundenta, insa destul cat sa ma streseze.
maine am programare pt. DT, ecografie + sange. ma intreb daca se poate lamuri prin ecografie de la ce a fost sangerarea, sau trebuie si control pe masa.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy & Ionela asteptam povesti! (eu una abia astept sa am ce citi de la munca )

Ramonika asa am avut si eu in primele luci si a fost intradevar f stresant. Era de la un hematom care se si vedea la echograf, a disparut in timp, dar cand vedeam petele imi venea sa lesin. Tinem pumnii sa fie bine

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

He he,

Multumim tare pentru urari una bucata mama care de maine trimite mesaje de la birou si una bucata Matei in plina criza de 2 ani ( sau doar inceputul ei)cu urlete, violenta dar mai ales cu multe, multe vorbe.

si si dragei cosarbatorite

Sper sa vin cu mai multe poze sambata seara cand sarbatorim cu copilasi dragi.

Teo primeste de pe acum de la Matei caci maine nu stiu cum va fi.

Va pup, ma duc sa pregatesc niste humus, guacamole, branze, un tort cu crema de castane via bunica, limonada si alcool la care sunteti invitate, of course.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ramonika, tinem pumnii stransi pentru controlul de maine, sa fie cu vesti bune !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput