Greata si liv52

Greata si liv52 | Autor: Alinutza1979

Link direct la acest mesaj

Am mai scris despre greata in sarcina care imi face viata aproape imposibila!
Sunt insarcinata in 10 saptamani si de la 5 saptamani am greata non-stop! Vomit cam 1-2 ori pe zi insa nu mancarea care o mananc ci o spuma alba foarte acida de simt ca imi arde gatul si gura!

Aseara nu am vomitat acid ci un lichid galbui foarte,foarte foarte amar - probabil de la fiere!
Azi am inceput sa iau liv52 la recomandarea mai multor fete care au patit asta + ca am intrebat si farmacista si mi-a zis ca nu are efecte adverse, este din plante si nu face rau in sarcina!

La dr nu pot ajunge decat saptamana viitoare miercuri (intre timp am schimbat doctorii fiindca la primul la care am fost nu mi-a placut si nu-mi inspira incredere)!

Foarte neplacuta aceasta perioada a sarcinii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patryss_88 spune:

Si cum te simti dupa ce le-ai luat ?
Eu nu am luat nimic in perioada asta , si le-am suportat eroic. Si eu am avut niste greturi imposibile , dureri de cap , stari de oboseala accentuate , arsuri.
A fost tare neplacut , dar in timpul asta ma gandeam ca bebele meu se face voinic si ... parca mai uitam de ele.

Mergi la medic cat mai curand , pentru ca nu e ok pt organismul tau sa vomiti atat de mult , te poti deshidrata .

Sanatate iti doresc si o sarcina cat mai usoara , cu un bebe frumos !

de gaza mica Luca Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu stiu ce sa zic, multe plante medicinale sunt periculoase in sarcina. Unele sunt chiar abortive. Esti absolut sigura ca fiecare planta din componenta Liv52 e OK in sarcina? Daca da, ia, daca nu, nu risca sanatatea copilului tau!

Probabil ai vomitat niste bile, nu e nicio problema. Probabil vomiti dimineata cand e stomacul gol si din motivul asta nu ai ce. Autosugestie ai incercat? Cand iti vine sa vomiti sa te gandesti la cu totul altceva, deschide geamul, ia aer, uita-te la copaci, la frunze, la ciori :) la orice.

Mergi la inceput