Primul dintisor definitiv - la ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Neata,

si lui Matei i s-a miscat un dintisor, a inceput acum 2 saptamanai, cand el avea aprox. 5 ani si 1 luna. Acum deja i-a cazut, a venit Zana Maseluta. Deja i se misca al doilea dintuc. Pr primul i l-a scos tati, ca pe vremuri (se misca rau, rau, mi-era sa nu il piarda cand mesteca ceva). Si eu vrau sa merg la stomatolog cu Matei , sa ne verifice un pic.

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Noi am avut multe vizite la medicul stomatolog inca de la varsta de 3 ani jumatate ,
pentru ca Luca a avut multe carii. Primul dintisor i-a cazut la varsta de 4 ani si 11 luni,mie mi s-a parut mult prea devreme dar medicul a zis ca e perfect normal si sa nu imi fac probleme. Acum deja i-a cazut si al doilea si mi se pare ca i se misca putin si unul de sus.
Deci, nu trebuie sa-ti faci probleme si daca o sa gasiti un medic ok si cu multa rabdare totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_a spune:

si baietelului meu care face 6 ani peste o sapt i-a iesit primul dinte in spatele celui de lapte, am fost la dentist, a zis sa asteptam ca va cadea singur si cel din spate va veni in fata...asa s-a si intamplat de vreo luna, apoi am observat ca iese si al doilea tot asa, si ieri a cazut si ce-l de-al doilea de lapte...acum asteptam sa vin si el in fata

Mergi la inceput