Ovulatie dubla!!!!!

Ovulatie dubla!!!!! | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Dragele mele eu nu stiu ce sa mai cred!!!
Saptamina trecuta,mucus abundent,intepaturi la ovare,temp. a urcat la 36.8 in ziua 15,pina aici totul normal.Saptamina asta de citeva zile,mucus abundent,intepaturi la ovare,colul jooos de tot si moale,azi dimineata temp. 36.4!
Ce naiba e asta?Data trecuta m-a intepat mai tare ovarul sting,dar si dreptul,acum invers.
Ar fii tare de tot,pina acum deabia ovulam cu tratament si acum sa ovulez de 2 ori pe luna fara.
Valentina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Draga valentina, s-ar putea sa ai dreptate.
Mie luna asta maybe Baybe mi-a arata feriga in ziua 11,12,13 si apoi in ziua 17 si 18. M-am spalat bine pe dinti si nu am mancat nimic sarat seara si iata am ramas insarcinata.
Unele fete nu au incredere in el, eu daca ma iau dupa el as putea sa spun ca am avut dubla ovulatie si am rams, nu stiu exact cand.
Eu luna asta temperatrura nu prea mi-am luat-o dar mucus am avut un pic in zilele 17 si 18. deci poate poate Valentina, ne dai o veste buna si tu luna viitoare.
Nici eu nu mai aveam nici o speranta ca voi ramane natural.
Te pup
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Valentina eu zic sa faci o eco in cateva zile, si te vei lamuri sigur!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Este foarte posibil, valentina. Cam 30 (parca, nu mai tin minte sigur) la suta din femei ovuleaza de cel putin doua ori pe luna.
Fericit-o ai avut doua ocazii...
Sper ca bebe sa se prinda bine si sa nu se lase dus de val. :-))))

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput