LG android - habar n-am sa folosesc :)

LG android - habar n-am sa folosesc :) | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Cu siguranta exista niste optiuni pe-acolo pe la telefonul mobil, ca atunci cand scriu un email sau orice alt fel de mesaj sa pot selecta si sterge mai multe randuri odata, dar eu nu m-am prins cum se face.

E stresant sa nu pot trimite de exemplu un link mai complicat pe mail de pe mobil pentru simplu fapt ca nu stiu cum sa il selectez, sa il copiez si sa il "lipesc" in alta parte. Si sa-l tastez litera cu litera...no way.
La fel si cand vreau sa sterg ceva, in afara de banalul butonel care sterge litera cu litera, alta varianat nu am descoperit.

Stie cineva cum se pot face chestiile astea pe un telefon LG, sau exista vreo documentatie pe undeva online sa o pot citi? Ca in cartulia lui nu am gasit decat chestii generale, care nu-mi sunt utile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu merge sa selectezi cu mana direct pe ecran?
Nu sapa prea adanc pe net dupa informatii detaliate. Acum o luna eram si eu la fel de neajutorata cu un samsung galaxy si am dat peste niste conversatii si am citit pagini intregi fara sa inteleg un rand. Si erau in romana.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nu merge . Sau ma rog, o fi ca la mouse, trebuie sa tin cumva apasat si nu m-am prins eu . daca plimb degetul pe ecran, nu se intampla absolut nimic, sau ma rog, se misca in sus sau in jos pagina .

Singurul lucru pe care am reusit sa-l descoper dupa indelungi cercetari, a fost cum sa selectez un text. dar dupa ce il selectez, mai departe nu stiu cum sa il copiez in alta parte, si nici macar sa-l sterg nu m-am prins cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

smartphone = telefon destept.
=> telefonul bate userul!

PS. N-am smartfone, sunt retrograd (ma-nvart impotriva curentului, cum ar veni, pe contrasens)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

smartphone = telefon destept.
=> telefonul bate userul!

PS. N-am smartfone, sunt retrograd (ma-nvart impotriva curentului, cum ar veni, pe contrasens)

Io am zis asta din primul moment cand mi l-am luat, ca telefonu asta e mai destept ca mine . Era la o promotie, mie tocmai mi se stricase telefonu' meu din 1900 toamna. Am dat 9 euro pe el, ca altfel nu-mi luam in veci asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Unii producatori de mobile au anuntat deja ca renunta definitiv la versiunile clasice de telefon si ca vor scoate pe piata doar modele de smartphone.
Tehnologia ne mananca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai si tu acum din utilizator de telefon din 1900 toamna, acu vrei sa tai texte si sa le dai paste in alta parte.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput