Ce gatim azi (86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

aseara am facut un bros acru de gaina, cu legume multe si taitei de casa.
am pastrat bulanele si aripile de la gaina si azi le executat alaturi de niste cus-cus. si atat cred ca pana dupa Revelion, e full frigiderul.

visez la o saramura si un bors de peste

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
cine are o reteta de varza a'la cluj? cred ca pe joi o sa fac alta mancare si cum sarmalele sunt complicat de facut, caut inlocuitor.
Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Eu o fac asa :
Carne de vita+porc macinata o prajesc cu ceapa tocata,sare,piper pentru cca 30 minute.Separat calesc bine ceapa cu varza murata taiata fin (eu cumpar de la Lidl ca are Krauti nemtesti excelenti).Orez il fierb dar nu excesiv si il strecor.
Intr-o tava destul de adanca (eu folosesc yena)pun un strat de carne , un strat de orez ,unul de varza si tot asa pana se termina ingredientele.Deasupra torn smantana si bag la cuptor cca 30 minute la 220 grade.
Iese nemaipomenit de bun

Mergi la inceput

kari, cum a scris Gionger fac si eu, in plus adaug si felii rosii /suc rosii intre straturi.

azi am facut doar bulete de cascaval.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

De revelion:

Muschi de vita cu trufe..la cuptor
rulada de piept de porc cu ciuperci si cascaval
Tort
Prajitura pompier....reteta mamei mele....

An nou plin de bucurii si impliniri.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am facut varza calita, multumesc eumada
numai ca am cumparat o varza kakacioasa, dulce, nu acra cum ar fi trebuit. am calit-o putin, dar cam degeaba. jumate am aruncat-o ieri cand am venit acasa.

am pe foc o supa de vitel cu galusti
cartofi pai la cuptor cu mici

mici i-am cumparat inainte de Craciun de la o macelarie romaneasca, 9 euro kg . sper sa fie si buni, la cat de scumpi au fost.

ptr cina, orez cu lapte sau clatite si probabil paste cu sos de rosii ptr copii.

Mergi la inceput

ieri:

supa curcan cu galusti
pui in vasul de lut la cuptor cu legume

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ciorba de fasole cu ciolan afumat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Haideti la CAPITOL NOU