Colectia de toamna-iarna 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Maria. Mult noroc, fericire si sanatate!
Ioana, va pupam pe toti, sa aniversati cu multa bucurie!

Lavi, hai ca esti mortala cu caloriferele la inceputul lui mai. Sa indraznesc sa-ti reamintesc ca voi de 1 mai dormiti in cort?

Comic cu "gargaragii" . nu e e vorba doar despre dat din gura si zambit frumos, si despre "communication skills" in general. vad clarin jur: oameni ff inteligenti si pregatiti, dar incapabili sa comunice ce si cum ar vrea sa faca, incapabili sa-si exprime opiniile, nu mai vorbesc de lucrat in echipa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

La multi ani copiilor neurati de mine, o indolenta care are destul de putina vreme sa intre prin zona. Insa, din tot sufletul le doresc copilarie senina si sanatate definitiva si fericire maxima.

Laptele meu scade pe zi ce trece. Lavi eu o tot pun la san si tot pompez chiar si in gol, dar "jaba". Suge la 4 ore peste zi si cam la sase noaptea.In fapt la o masa ar avea suficient, la urmatoarea doar 50-80 de ml.Asa ca, cred ca o sa-i dau o masa tzitzi si una praf. De altfel am trecut la greu pe Nan si il cam vomita.Si am asa o senzatie groaznica de parca i-as da io otrava cu mana mea.Ina, din pacate Tiana nu plange din cauza ca o iau de la san.Ci de foame. Ca mai apoi rade sticluta cu lapte praf si se linisteste.Nici nu-i prea place sa stea in brate culcata, decat vertical.

Anda pe mine ca innebuneste bajbaiala asta vis a vis de scoala. T, spre deosebire de majoritatea copiilor vostri e in grupa mare acum.Am polemici deocamdata "cordiale" cu ta-su in ce priveste clasa 0 sau clasa 1. Eu vreau sa-l dau in clasa 0 , iar el in clasa 1. E drept ca la anul va avea 6 ani si 9 luni, dar daca merge in clasa 1 sare peste "notiunile" din pregatitoare/clasa 0. Habar n-am ce sa fac. Este batut in cuie ca cei nascuti in 2005, merg in clasa 1?Cu sau fara grupa pregatitoare la activ? La noi NU se stie nimic.

Cristina apropo de Bea si faptul ca nu vorbeste, chiar cred ca nu aveti nicio problema. Daca vrei sa faci neaparat comparatii, nu face doar cu copii care vorbesc de timpuriu, fa si cu cei care pornesc mai greu. De ex. Tudor, pe care la 4 ani si o luna l-am filmat stalcind rrrrau cuvintele. Gen motz adoc = te rog frumos, afoalele=picioarele, afoiu=telefonul, mutzatza=bufnita. Deci rau. Si pe la 4 ani si 6 luni, le-a zis corect pe aprope toate. Acum pe v il rosteste b, dar in rest totul e ok.
Feli esti ok?

Apropo de nume, nu mi-ati zis cum vi se pare al fiica-mii.

http://s242.photobucket.com/albums/ff83/leea_cv/2011/

Aici e link-ul cu balenutza Oblio, inainte si dupa tuns/coafat

Si va rog frumos, imi trimiteti una din voi pe privat id-ul si parola de pe contul comun, ca zau ca nu-mi mai amintesc si am tot incercat tot felul de combinatii. Alzheimer-ul e de bai. Multzu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea daca ii dai o masa san si una praf asta e calea cea mai sigura pentru pierderea totala a laptelui. Voi aveti mesele si asa destul de rare, la 4 ore ziua si 6 ore noaptea. Ca sa-ti pastrezi cat mai mult laptele, cheia e stimularea frecventa. Deci neaparat la fiecare masa pus la san si apoi completat daca nu ii ajunge.

Tiana e tare dulce, dodoloata de ea!

Ti-am trimis PM privind contul comun.

Maria pai de-aia zic eu ca trebuie stimulate ambele parti, nu sa cadem in extrema cealalta (fata de cum am fost crescuti noi dpdv scolar) sa credem ca gargara e suficienta (uneori, da, e suficienta).

Mai, cu cortul e alta treaba. Una e sa mergi cu cortul de 1 mai si sa dormi in trening si in sac de dormit si alta e la maternitate, ca acolo nu-mi iau sacul si cu trening e mai incomod dupa nascare.
Stiti voi zilele alea racoroase de primavara cand afara e soare si frumos si in casa frig daca s-a oprit caldura. La alea ma refer.

Lavi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, mie-mi suna tare frumos Tiana . Wow, ce dodoloatza s-a facut!!! Se vede clar ca e rea de foame ! .
Iar tu arati excelent!

Cu laptele praf: imi mentin pozitia de gica-contra si va reamintesc ca am suplinit cu lapte praf alaptatul de pe la 3 luni si pana dincolo de 1 an. Fara sa ma stresez prea tare cu asta - daca e sa fie si bebe vrea, se poate alapta mult si bine.
Parca erau formule speciale pentru combinat cu alaptatul - cea de la Topfer, daca nu ma insel. Nici mie nu mi-a reusit combinatia Nan + alaptat.

Lavi, votez pentru camasa din bumbac normal + halat. Ma indoiesc puternic ca va fi cazul de finet in mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Termenul meu e 11 mai, deci teoretic dupa 20 aprilie (37s) pot naste oricand. Chiar si inainte nu e exclus.

Maria, da, si eu as face cum zici tu cu camasile, pt ca cele de finet costa 45 RON si nu le mai port dupa nastere. Acu ceva timp, cand nu credeam ca mai fac bebe am dat de pomana una pe care o purtasem strict in maternitate, la cele 2 nasteri. Pe cand o camasuta vesela si draguta cu maneca scurta din bbc gen tricou as mai purta-o si acasa. Motiv de shopping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

voi ce faceti de 1 dec?

noi am avea si 2 dec liber. oscilam intre a merge pe 2-3 zile la Cj, Bv sau chiar Buc sau stat acasa si terminat smotrul . cantarim din greu daca merita sa platim atat si sa ne mai aerisim (de sarbatori oricum nu plecam prea departe), sau sa tinem cu dintii de bani si de mop - inca n-am terminat de destelenit casa, si alta sansa pe anul asta nici nu mai vad...
chemat tanti sa-mi faca curatenie dupa mesterit, zugravit etc. recomandata. a fost dezastru . m-am lamurit ca nu mi le face nimeni cum le-as face eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, eu we trecut am facut smotru sambata (geamuri), duminica relax.
We asta planuiesc la fel. Sambata faianta din bucatarie si daca pot si din bai, duminica relax.

De 1 dec eu lucrez si apoi compensez cu zi libera pe 12 cand pleca la Timisoara si Arad sa-mi vad sora si finuta!

Eu zic sa planuiti aeriseala, eventual sa cumperi online bilete la vreun spectacol in unul din oraslee astea mari. Sa aveti un plan de plimbareala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hola :)
eu rapid:
tiana imi place.

cald in maternitate - habar n-am daca dadeau caldura, dar era extrem de cald. (cand am nascut-o pe anais era si afara foarte, foarte cald). eu nu mi-as lua finet (daca as fi in locul tau).

edit: de 1 decembrie bag tzoale in cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Alina am reusit sa vad si eu pozele voastre. A fost mare distractie la ziua Amaliei, iar mica are o poza acolo cu o picatura de saliva in barba. E scumpa rau. Am gasit zilele trecute babetica aia de mi-ai trimis-o tu. Tii minte? O voi folosi si la Tia.
Ina, Rachie e o super domnisoara, nu ma mir ca vrea la volan. Iar fate-su a crescut taaare de cand nu l-am vazut.
Delia, printesa mica mie imi pare ca seamana tare cu sora-sa cand a fost de varsta ei. Sunteti frumoase toate trei.
Feli am reusit sa vad pozele voastre din Bulgaria.Trebuie sa fi fost tare frumos.

Voi continua cu vizionarea, caci am pierdut mult.

Lavicre ca bine zici. Io, e drept ma gandisem si la confortul meu. Oare e o observatie pertinenta sau is io nebuna?! Am senzatia ca pepsi ori cola sporeste lactatia. Stiu, evident ca e interzis, dar...pe Tia nimic din ce-am mancat/baut n-a afectat-o.
Maria nicio n-am nimic defapt impotriva laptelui praf da imi pare rau rau ca se termina al meu. Cu T n-am avut problema asta. De 1 decembrie...am si uitat ca exista. Fac ce fac de mult. Nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, mie-mi place muuuult numele Tiana! Printesa din desenul animat "Printesa si broscoiul" mai are numele asta!
Spor la alaptat in continuare!

Si eu pe 1 decembrie strang, impachetez si bag la saci/ cutii.


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput