Colectia de toamna-iarna 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
anda77 spune:
lavi, "seria" e in legatura cu sonoritatea, fonetica, ecoul, stilul si impactul social al numelui. de exemnplu e aiurea sa ai 2 baieti, unul vasile si unul armand. sau 2 fete, una cu nume fte roamntico-moale anemona, iar alta cu nume germanic hildegard de exemplu. am dat exemple extreme, e drept. clara e ..puternic, clar:), sec, franc, e in seria cu dana si andra. silvia si natalia sunt mai moi, mai coafate, mai emotive, mai visatoare. sunt in serie cu amelia, ilinca, liliana. asa simt eu numele astea:)
camelia_daniela spune:
Of, Anda, e foarte tare Nichita!!!
Si ai luat pana la urma jucarioarele in camera ta?
Si Daria isi imbogateste vocabularul in fiecare zi. Mai nou, nu mai spune "nu-mi place sa ...", ci "detest sa..."
Lavi, multumesc de intrebare, suntem bine!
Dam bice cu amenajarea, dar mai dureaza. Oricum in maxim 3 saptamani ar trebui sa eliberam, pentru ca noi semnam saptamana asta si contractul de vanzare al actualului nostru apartament ...so...
Sora-mea e bine, multumim! I-au spus inca odata ca e fetita si se gandesc si ei la nume.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
Hello ! Hai ca incep sa vad si eu un liman cu santierul asta, in sfarsit avem si acasa computerul si toate auxiliarele pe pozitii.
(de smotruit mai am o gramada, dar si-a luat cheful campii, ce sa fac?? )
La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile:
La multi ani, Albert!
La multi ani, Amalia!
La multi ani, Iris!
La multi ani, Vladutz!
Sa aveti numai bucurii si mult noroc!
Anda, super-tare poetul, are cu cine semana
Crissy, scriu aici in asteptarea timpului in care sa ma adun pentru un mesaj mai consistent: absolut impresionanta povestea voastra, eforturile si realizarile! Esti o super-mamica! Iar Bea o dulceata de fetita! Grea decizie aveti de luat, sper sa adunati informatii care sa va ajute sa alegeti calea cea buna!
PS. daca aveti nevoie de venit in Sb, spune-mi te rog cum te pot ajuta!
Alinush, superbe missele tale in rochite, se vede ca a fost o super-petrecere!
Ina, vizionat si domnisoara ta citind - extraordinar ce bine o face!
Si m-a impresionat puternic si poetul matematician - bravo, bravo!
Eu iar am senzatia ca am dat rateu cu gradinita. Sunt tot pe la cantecele si povestele, in germana e drept. Ceva lipeli si desene. Slabutzzz rau la varsta asta. Si m-am lamurit definitiv si cu educatia in germana: toate energiile copilului sunt canalizate spre limba, de unde sa mai storci (timp inclusiv) si pentru matematica, scris & celelalte?? decizia finala e s-o pastram ca limba straina, la sc. mergem la romani.
Daca aveti chef sa mai scrieti despre activitati academico-gradinitesti sau despre cadouri de Craciun, sunt numai urechi!
gusta spune:
Poate vreti sa ajutati
Aici se dau portocale
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
meems spune:
Lavi, cam pe teoria Andei am mers si eu cand ti-am sugerat numele. Stefania e frumos, si mai ales daca fetelor le place... esti pe jumatate aranjata
Nu stiu de ce nu ai putut deschide albumul meu, ar trebui sa mearga fara probleme.
Amalia e numele bunicii mele, tare drag mie
Cami, vad ca doar nume de fete ti-ai ales, deci speri la carucior roz Anda, si tu la fel!
Nu stiu cum am sarit peste pozele Inei... Ia sa intru sa le vad.
anda77 spune:
mai eu nu sper la nimic deocamdata:)) dar just in case, m-am jucat cu imaginatia sa vad ce nume mi-ar mai placea. ariana imi place de cand eram mica, claire de cativa ani- mai recent, iar la baieti nichita era cat pe ce sa fie armand:) sau sasha. si nu radeti de armand, imi parea mie ca armand ionescu suna a intelectual gen armand calinescu:) numai ca au facut misto de mine prietenele dandu-si cu parerea cum as putea sa-l alint, asa ca am renuntat. sasha imi place si pt fete si pt baieti si-mi mai place si kati(j)a la fete. procentul de sange rusesc din mine isi face de cap, dupa cum vedeti:) imi mai place un nume de fata care ar starni rasete in anumite medii asa ca nu-l voi folosi din motive evidente: Lola. decat poate daca emigrez intre timp:)
anda77 spune:
mai si in ziua cand am chef de scris-citit forum, e pustiu p-aici:)
maria, voi vorbiti acasa cu copilu' in germana? ca eu vazui ca atunci cand intensific expresiile pe care i le adresez lui nichita in engleza, clar incepe sa-mi raspunda in engleza. cand uit o perioada, uita si el si cuvinte pe care le mai folosea uzual. deci practica e sfanta.
maaama cate poze noi in contul comun....o sa le vizionez si eu imediat dupa ce-si bifeaza fiu-meu site-urile, m-a intampinat de la serviciu azi cu "are nevoie neaparata" sa intre pe www.lego.com si www.playmobil.com... asa, sa-si clateasca ochii, cum intru eu pe dior:)
meems spune:
Anda, ne conversam noi doua pe forum azi
Am o colega de servici care are 3 fete, iar pe una din ele o cheama Lola. Celelalte doua sunt Ella si Novalie.
Rianna e in vacanta toata saptamana. Pauza de Thanksgiving. Azi ajung ai mei la noi, asa ca o sa fie in rasfat toata saptamana!
anda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui meems Am o colega de servici care are 3 fete, iar pe una din ele o cheama Lola. |
ti-am zis ca USA e tara mea
ai tai vin si de Craciun sau mergeti voi la ei?