A varsat antibioticul
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Intre timp s-a mai ameliorat situatia. Pe 8 dimineata a varsat ultima oara, acum deja se simte mai bine. A inceput sa si manance, s-a si jucat un pic, febra nu a mai facut. Inca nu i-am schimbat antibioticul, mergm in continuare cu asta prescris, se stramba cand vine vorba sa-i dau dar il inghite pana la urma.
Referitor la injectii - nu s-a pus problema, probabil toti medicii incearca orice fel de suspensii/medicamente inainte de a prescrie injectii. Eu, personal, nu i-am facut niciodata injectii lui Stefan, desi sunt constienta ca asa i-ar trece cel mai repede. Plus ca nu stiu daca e alergic sau nu la penicilina.
Laura, daca eram pe faza si vedeam mesajul tau sunam la clinica. Stiu ca e greu de ajuns la dr. Ilas, oricum am sa-mi fac o programare sa-l vada dupa, sa vad ce-mi spune.
Oricum, multumesc tuturor pentru raspunsuri, chiar eram disperata cand am postat subiectul, dupa nopti de nesomn si febra.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Baby1320 spune:
Am aceeasi problema cu Joshua. Daca e un medicament care nu ii place la gust il varsta si punct. Am discutat problema asta cu medicii si mi-au spus ca pot sa il bag in orice. Evetual lapte. Mi s-a explicat clar ca important este sa il ia indiferent cum ca tot ajunge in organism.
Referitor la doza pe care o vomita, nu isi poate da nimeni seama cat din ea a ramas sau nu in organism. Este total contraindicat sa se repete doza. Mergi mai departe ca si cum a luat-o si continui tratamentul dupa schema initiala.
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
Baby1320 spune:
Acum am vazut ca Stefan al tau are 6 ani. Sa iti traiasca ! Situatia este mai simpla in cazul asta ca are sigur multe chestii de mancare care ii plac, sucuri, etc. Asa ca i-l strcori in mancare, suc.
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
ellinia spune:
Nu i-am dat atunci alta doza pentru ca nu imi puteam da seama cat a ingerat efectiv. I-am dat seara, dupa 12 ore.
Referitor la gustul rau, mie medicul mi-a spus sa ii dau o patratica de ciocolata alba dupa doza de antibiotic. Ii dau ce am la indemana, un biscuite mai dulce, o gurita de suc, ceva sa ii treaca gustul. Nu le amestec pentru ca eu am rams cu "traume" din copilarie. Va aduceti aminte pastilele acelea mari, maro, parca Ciocolax se chemau si se dadeau pentru constipatie ... nu mai stiu exact. Cert e ca mama mi le dadea cu caramele, trebuie sa le mestec. De atunci nu mai pot suporta caramelele, sa nu le vad. La un copil mai mic merge, poate nu tine minte,insa Stefan fiind maricel, n-as vrea sa asocieze gustul rau de medicament cu lapte sau altceva.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)