Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mie mi-e dor de Mababei asa ca ii urez si eu si sper sa intre si ea la o poveste pe aici !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, pana acum fiecare avem cate un punct comun cu realitatea, sau ai gasit ceva comun in descrierile noastre (adica ne-am gandit toate la o caracteristica anume)?

Mergi la inceput

Eva este racita. Ii curge un ochisor si o nara si stranuta foarte des. Si nu ar fi nicio problema daca as sti ca ramane o raceala si atat. Insa ideea de a o lua de la capat ma ingrozeste de-a dreptul. La 5 avem programare la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetelor!
Am intrat sa dau de baut si de mancat caci am azi in familie sarbatoarea barbatilor mei pe care ii pup si ii iubesc... Gabitzu cel mic si Michael cel mare...

Urez un LA MULTI ANI fericit prietenelor mele dragi Mihaelacg si Kea(Mihaela)!!!

Deasemenea LA MULTI ANI pt Annan, Bianca, Dodo, Mababei si celelalte fete care se mai sarbatoresc astazi.

Si nu cel din urma LA MULTI ANI tuturor ghioceilor si ghiocitelor sarbatoriti azi. pt toti.

Monn si Ramo va si pe voi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Mergi la inceput

La Multi Ani, Magdy! Sa-ti traisca barbatii!La Multi Ani, Kea si Mababei! (va mai asteptam pe aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eva este racita. Ii curge un ochisor si o nara si stranuta foarte des. Si nu ar fi nicio problema daca as sti ca ramane o raceala si atat. Insa ideea de a o lua de la capat ma ingrozeste de-a dreptul. La 5 avem programare la dr.

Sanatate multa ! sa fie doar ceva simplu si sa treaca repede

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Bianca, pana acum fiecare avem cate un punct comun cu realitatea, sau ai gasit ceva comun in descrierile noastre (adica ne-am gandit toate la o caracteristica anume)?

un punct comun cu realitatea. adica multa lumea mi-a zis ca par inabordabila si cu nasul pe sus.

Mergi la inceput

Aaaaa si era sa uit...
Vin in Bucuresti pe 9 decembrie. Aterizam pe Baneasa la 21.50.

Se baga cineva la gazduit pt o noapte, o mamica cu doi ghiocei??? Asta daca nu e deranjul prea mare...
A doua zi am tren catre Galati la 14.30 si scapati de noi...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Mergi la inceput

Ana Maria mersi mult si lui Monn ca s-a gandit la noi

Minunile Palmierilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Novus, fii pe faza ca ma chinuiesc cu semnatura
sa vedem daca merge, daca nu, am nevoie de ajutor, again

https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Amalia#" target="_blank">amalia

Mergi la inceput