Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Daca o mai fi ceva de spus...oi mai spune pe parcurs sau daca s-o mai ivi sansa.

momentan, ma retrag caci am de dat telefoane de ziua asta.

Azi am ”lucrat” doar pt treburi personale (forum si prieteni)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si Inapreda...nu intamplator am lasat-o la urma. As putea scrie o carte despre ea , si asta pentru ca eu simt ca ne asemanam extrem de mult. Sufleteste, of course, ca altfel imi lipseste cu desavarsire nonconformismul ei in alegerea hainelor sau a coafurii, de ex.Cu cateva mici exceptii, descrierea Ginei poate fi considerata autoportretul meu, pe care o sa incerc spre finalul zilei sa il fac, alegand alte cuvinte, dar pastrand esentialul.Gina este pentru mine mister. La inceput imi parea inabordabila, dar apoi am reusit sa o cunosc putin cate putin, si tot mai mult. Eu vad in ea o femeie vesnic nemultumita (iar pentru mine asta nu e un lucru rau), in primul rand pe plan profesional (iar eu banui ca mai sunt ceva planuri care nu ii aduc satisfactie maxima, insa dintr-un motiv sau altul nu le impartaseste cu noi, aici). Si implinirea profesionala e ceva necesar sufletului ei, in niciun caz nu si-o doreste pentru bani (asta neinsemnand ca ar fi o conditie de care se poate lipsi). Totul la ea este trecut prin filtrul simtirii, ea insasi este un sentiment, dar asta nu o face nici pe departe sensibila. Din nefericire, eu cred ca ii lipseste curajul sau mai degraba initiativa de a-si indeplini acest vis. Ca si mine, se cramponeaza in niste detalii aparent nesemnificative pentru altii, insa pline de insemnatate pentru ea. Imi place de ea ca stie sa savureze un pahar de vin si o tigara, ca se respecta suficient de mult ca femeie incat sa isi acorde timp doar ei (girls' night out, de ex, sau paharul de vin mai sus mentionat).O admir pentru calmul pe care il adopta in cresterea lui Ian (calm exterior, ca pe interior o framanta mii de ganduri), o admir pentru perseverenta cu care isi respecta principiile (vezi explicatia ei cu pozele-n concurs) si nu in ultimul rand, pentru sinceritatea cu care se deschide in fata noastra.Daca am dreptate cu teama mai sus mentionata, de a face mai mult pentru ea, profesional, vreau sa spun doar ca aceasta teama este un ingredient absolut necesar in reusita ei viitoare. Daca iti este teama, inseamna ca iti pasa, si ca vei face tot posibilul sa reusesti. Daca m-am inselat in descrierea de mai sus, inseamna ca am alunecat mai mult spre introspectie, si ca am schimbat subiectul analizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci,

la multi ani sanatosi, ANAAN!
Toate MIhaelele, Gabrielele si masculinii lor sa traisca bine (cu mine in frunte:D)

Apoi...mai scrieti, mai scrieti ca va zic eu cum sunt de fapt.

Pana acum ati avut toate un punct comun.

Floric, am de comentat la partea aia cu divinitatea. Nu am zis niciodata ca nu as crede in niste forte supraomenesti...am zis doar ca credinta in Dumnezeu nu are legatura cu biserica.
Io cu Biserica am ce am (vezi poza cu fetele bisericesti romanesti si cu Base-spune muuuulte).

O sa va zic si cu masca cum e si cu inabordabilitatea initiala si raceala:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Alexandra, mai scrie repede cateva mesaje scurte ca sa scapi de moderare, adica sa-ti fie afisate mesajele in timp real !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, nu te vad nici Mihaela, nici Gabriela dar SA TRAIESTI mult si frumos cu tot ce implica asta!

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai fetelor, mai lasati o zi pana la noua tocanita ca io si azi si maine am program de 12 ore, nu pot sa citesc cum ma maruntiti

Cu leneveala: azi i-am mai explicat o data educatoarei ca noi nu punem etichete, ea mi-a zis ca nici ea, probabil nu si-a dat seama (stiti ca-s obinsnuite verbele, le zici fara sa-ti dai seama), oricum sunt sigura ca va fi mai atenta de-acum.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anamariame si io?

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Tu, treci la cratita !

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!

La multi ani, Anaan!

La multi ani, Dodo!

La multi ani Mihaelelor: Mihaelacg, Mababei

...si Gabitzilor - Gabitzu de Magdy si David Gabriel

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

No, la multi ani si tie, Bianca!!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pentru mine Dodo e atat de Dodo, incat am uitat ca ea e de fapt si Gabriela, si nu i-am urat La Multi Ani, asa ca o fac acum La Multi Ani, Bianca, nu vrei sa elucidezi misterul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ooo, si de la mine pt DODO !!

Si un si virtual pt MIHAELACQ !!

Si pt Bianca !!

Mergi la inceput