Intrebare pentru toate viitoarele mame.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista pe FB vreun grup de viitoare mame, mi-ar fi de mare ajutor! Va multumesc tare mult.
Raspunsuri
desprecopii spune:
aici sunt viitoarele mame. Nu trebuie sa le cauti pe FB.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
medeea76nou spune:
Oooo, ce raspuns neasteptat. De 7 ani sunt membru DC, de-asta am si intrat aici sa intreb, aici sunt viitoare mame ce intra zilnic si comunica intre ele, am fost si eu pe aici in decursul celor trei sarcini, intamplarea face sa fi fost un membru extrem de activ pe atunci... Aveam nevoie de un grup de pe FB pentru promovarea in mod gratuit a unor produse pentru bebelusi. Se poate face asa ceva aici? Raspunsul e, evident, nu...
Asa ca rog fetele sa imi raspunda pe privat, in cazul in care DC a schimbat termenii si conditiile de utilizare in ultimul an si nu putem adresa public astfel de intrebari.
medeea76nou spune:
In cazul in care exista vreo nelamurire, vechiul nick (pe care nu am reusit sa-l recapat, cu toate insistentele mele) era medeea76.
marius spune:
Nu inteleg ideea cu recapatarea vechiului nick name pentru ca nu l-ai mai folosit efectiv din anul 2009 dar eu nu vad nici o motivatie anume pentru ca nu am de unde sa stiu de ce un utilizator decide sa nu mai acceseze acest forum. Ramane o decizie unilaterala pe care noi o respectam ca atare.
Cat despre partea comerciala - regulile sunt aceleasi adica daca cineva doreste sa faca comert exista posibilitatea de a-si promova afacerea contra cost dar nu vad nimic spectaculos - Nu avem servicii comerciale gratuite cu exceptia Bazarului care este perfect accesibil pentru orice utilizator inclusiv pentru tine.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
medeea76nou spune:
Marius, nu am mai putut folosi vechiul nick, e o diferenta... Asta e si motivul pentru care am fost nevoita sa iau un nou nick (la vremea respectiva v-am rugat sa rezolvati problema, insa nu s-a putut...).
Sigur, e dreptul DC sa-si stabileasca toate conditiile de utilizare a site-ului, insa nu vad de ce nu pot adresa o intrebare privind o posibilitate de a mediatiza ceva ce ar folosi altor mame, inclusiv celor din comunitatea DC. FB se considera concurenta? Abia atunci ar fi de inteles.