Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

titi143 intri la Contul meu/ profil personal/editeaza profil/optiuni profil si acolo adaugi [ baietel ] fara spatiile din paranteze.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Sovietica si eu am avut acelesi probleme ... si la mine doar tampoanele de vata au functionat... inainte sa nasc cred ca mi-am facut singurica vreo 120 de bucati( mi-am cumparat vata, fase de tifon si comprese sterile si pe canapea o dupa-amiaza am stat si am facut) si mi-au prins bine atat in spital cat si acasa ..lohiile la mine au durat cam 10 zile destul de abundente ...si intre lohii, fire si hemoroizii mei... tampoanele de vata au fost absolut salvatoare.

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Multumesc mult de lamuriri.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

happylica noi i-am ales numele de la 5 saptamani, am zis ca daca este fetita se va numi Karina. De fapt sora mea vroia acest nume si i-am facut pe plac pentru ca imi este foarte draga si suntem apropiate. Acum toata lumea stie de Karina, ne intreaba ce face Karina si daca am vrea sa schimbam numele nu se mai poate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

danaela23: asta cu uitatul e deja legenda :). Carina mea imi zice ca ea nu discuta treburi importante cu mine cat sunt gravida ca sigur uit
sovietica: partea comica este ca sunt psiholog . Stiu teoria foarte bine, dar vroiam sa stiu cum e la alte mamici. Mie nu imi e teama ca il voi favoriza pe Toma ci pe Carina.
LGabiL: multumim de complimente. Carina nu si-a dorit niciodata fratior sau surioara, dar acum e foarte entuziasmata. Am discutat mult cu ea si am stabilit ca imi va atrage atentia daca se simte data la o parte, dar cu toate astea are zile cand vine si ne spune sa o alintam tare tare pana se naste Toma ca dupa aia cine stie cum va fi .
Prima data am nascut prematur pentru ca am uter infantil care nu a mai crescut din saptamana 28 de sarcina. Teoretic nimic nu s-a schimbat intre cele 2 sarcini dar medicul de acum este mult mai optimist.
chitosenia: eu zic ca trebuie sa te calmezi, sa zambesti si sa enjoy cat mai tare perioada asta .

O zi minunata sa aveti,

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

J.D., imi pare rau ca ati fost prin spitale...tare neplacut.

Carina, sunt convinsa ca ceea e simti fata de copii se schimba si de multe ori copiii ne invata sa fim parinti.
O sa fie bine... cu diferente sau, important e sa stie copiii ca sunt iubiti si ca diferentele sunt in ambale sensuri, si in final se compenseaza, si ocupa toti primul loc in inima noastra.

Noutati...peste cateva ore; ma pregatesc de mers la echo.
In sfarsit merg si eu relativ relaxata - daca bebe era ok saptamana trecuta ma gandesc ca e ok in continuare. De-abia astept sa vad ce mai face pe-acolo prin burtica .

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Anda mersi frumos pentru sfat ...sunt un pic ingrijorata ca nu cumva durerile mele de rinichi sa nu declanseze contractii sau altii monstrii din astia... in rest sunt calma cat cuprinde neuronul gravid .

Kovacsc stiu cum e sa ramana un nume ... noi i-am zis lui bebe de la inceput BU..la fel si colegii si prietenii... si acum toata lumea ii zice BU...ORICUM Sebastian a fost alegerea sorei mele si s-a dovedit alegerea perfecta ...Bu s-a nascut de sf.Sebastian ... asa ca ai incredere in sora ta.

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

:) Carina, clar, raspunsul meu a fost cu totul pe langa intrebarea ta. Cand eram gravi a 2-a oara, am trecut prin aceleasi temeri de fapt, pentru ca inca nu ma saturasem de mica-mare iubire a vietii, dar nu m-au lasat hormonii sa nu mi se aprinda calcaiele si dupa bb2. ma simteam ciudat, ca pe bb1 l-am iubit de la 2 liniute, dar bb2 m-a cucerit pe parcurs.

Dia, bafta la eco!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Asta cu uitatul sigur e simptom de sarcina, stiam de el de la prietene si l-am gasit si in toate cartile de 'gravidenie' pe care le-am citit.In unele ii zice 'absentminded'. Azi l-am trezit pe sot sa-l duc la tomografie de sinusuri si s-a dovedit ca ma trezisem si eu degeaba, e martea viitoare. Ajung la magazin,stiu ca-mi trebuia ceva neaparat si nu-mi aduc aminte neam ce, tot fac liste prin casa si imi pun biletele ca e jale rau cu uitatul.

Carina, am o colega psiholog care zicea la fel ca tine, ca ii e teama ca nu l-ar mai iubi la fel pe al doilea copil. Venise vorba la grupurile obligatorii de dezvoltare personala. Si pana la urma s-a dovedit ca ei ii fusese teama ca nu e iubita la fel de mult ca fratele ei, de catre mama ei si proiecta nitel. Prima oara n-am raspuns pt. ca te-ai adresat mamelor si eu nu am alt copil, dar din tot ce am citit, e fix cum zice Sovietica, dragostea nu se imparte, ci apare una noua, in plus, cum ar veni. Gen daca aveai 100%, acum vei avea 200%.

Pana la urma, diferente facem oricum, date si de temperamentul fiecarui copil sau identificarile cu ei, dar important e sa le compensam cumva macar sau sa nu fie prea mari. Sigur ca nu vor fi la modul 'tie iti iau cadou si tie nu', ci mai subtile, de uneori nici nu ne dam seama de ele, ci doar raspundem la temperamentul copilului. Si tot important e sa nici sa nu ne asteptam sa fim mamici perfecte.

Tu de care psiholog esti?

Sovietica, eu una ma stiu ca ma irit rau de la multe tampoane externe si de-asta planificam sa fac vata in comprese sterile, tot cautam ca cica ar exista o vata preformata, dar n-am gasit. Insa acu' daca am gasit de-astea, cre' ca o sa iau o cutie si numai de curiozitate, sa vad cum sunt si daca m-ar ajuta la inceput.
O sa incerc si eu ciorapi lungi, dar am pielea uscata si 'incinsa', insa o sa-mi iau inima in dinti, tu de care ai avut?

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Cautand sa-mi iau Natracare de-alea, am mai gasit niste treburi:
http://www.organik.ro/mama-si-copilul/sarcina-si-alaptare/spray-regenerant-pentru-perineu-dupa-epiziotomie-motherlove

si

http://www.organik.ro/mama-si-copilul/sarcina-si-alaptare/balsam-pentru-hemoroizi-gravide-motherlove

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput