Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra2011 spune:

Buna dimineata! Salut viitoarele mamici si va doresc tuturor o saptamana frumoasa, fara probleme legate de sarcina!
Despre mine pot sa spun ca...sunt din ce in ce mai mare .

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Happylica felicitari pt. rezultatele bune de la eco, stai linistita ca bebe o sa ia in greutate bine ca este in parametri normali.
Mi-a povestit dr. mea ca a fost la un curs de ecografii si ca le-a aratat imagini 4D reale de la o ecografie cu gemeni si ca gemenasii radea unul la altul , unul il atingea pe celalalt si tresarea , ca se jucau amnadoi cu manutele etc.
Si a me-a pitica intru-na din pozele care mi le-a dat la eco morfo. radea , in alta era serioasa, in alata era cu o manuta la cap ceea ce ii place sa stea cu manutele la ceafa, mi-e tare drag de ea numai cand vad poza aia in care rade iti vine sa o mamnaci.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Salutari si de la mine, ...sunt cam lenesa cu scrisul , dar va tot citesc, va pup pe toate!
Eu sunt cu dureri de spate si inca mers des la toaleta,...parca si mai des acuma.La lucru e si mai greu ca stau mult pe scaun si ma doare mai tare spatele
Bebele nu stiu daca a miscat inca dar ieri am simtit o "bula" in burtica jos, am pus mana si se simtea tare, a fost ca si cum s-ar fi impins cu fundul si apoi sa tras , dar nu a fost fina "bula" ... am simtito destul de tare, ... sper sa nu fi fost matele

Vadoresc tuturor o saptamana frumoasa!

17+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello si buna dimineata am mai scris odata un msj dar mi s-a sters offffffff!!!!!!!!!e calculatorul de vina e vechi si abia merge!!!
imi cer scuzze ca nu am mai postat nu am avut net doua saptamni si nu am avut cum.Am recuperat tot toata dimineata si v-am citit postarile sper sa va pot raspunde si eu de acum incolo.Despre noi totul bine bebeita e ok, are 685 grame si e bine sanatoasa se misca ff mult ,e cam maricica pt 24 de saptamani dupa mine, dupa doctor nu, e ok fiecare bebe creste in ritmul lui noi suntem inalti poate de asta ,important e sa fie bine, mai avem control pe 15 decembrie pana atunci trebuie sa fac testul de glucoza sau cewva de genul si alte analize.am niste intrebari care ma macina
cate kg ati luat???mie imi e rusine sa zic am luat 8 pana acum cel putin asa zice cantarul si toate la burta de la 58 am ajuns la 66 imbracata si mancata o fi mult??doctorul nu ma intreaba niciodata de kg l-am stresat eu vineri si mi-a zis sa stau linistita daca beblina e sanatoasa nu conteaza le dau jos dupa da usor de zis!!!
vorbeati de fier eu iau din luna a patra mereu mia iesit fierul sub valoarea medie ultima data aveam 10.1 deci cam mic si chestia e ca si cu supliment nu creste
mai aveam niste intrebari dar le-am uitat mai scriu mai tarziu cand imi aduc aminte

va pup o saptamana cat mai frumoasa si bebei muiscaciosi!!
aaa si schimbare de semnatura

mada 21+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

A inceput o noua sapatamana ... sunt iarasi napadita de hartii .... nu stiu cum gasesc drumul spre biroul meu.
Dimineata si seara bebe se joaca prin burtica ... daca stau foarte linistita il simt mai bine ...as vrea sa il simt asa toata ziua .

pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

oo acum mai merge
mi-am adus aminte o intrebare de cand se considera ca intri in a sasea luna ?eu azi fac 24 de saptamani am intrat deja sau de mai tarziu ?nu am inteles niciodata cum se calculeaza!!

pupa la fete

mada 24+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Buna fetelor

Si eu mai rarut pe aici,ca si unele fete, dar va veni si vremea cand vom intra in concedii si vom sta mai mult la discutii.

Pana atunci, din ce imi aduc aminte ca s-a discutut...

Dupa nasterea primului copil am fost coplesita, pe de o parte de toata dragostea ce-o simteam pt ea, de faptul ca o vedeam atat de dependenta de mine, pe de alta parte de un sentiment de vinovatie daca lipseam doar cateva minute de langa ea, de ideea ca doar eu pot si trebuie sa-i indeplinesc orice nevoie. Asa ca, da, am trait acut sentimentul ca nimic nu va mai fi la fel si ca puteam sa-mi iau adio de la viata mea de pana atunci. Si intr-un fel chiar asa a fost. E adevarat ca acum simt ca viata e mult mult mai frumoasa cu un copil decat fara. Si sper ca sa fie si mai frumoasa cu doi

Oricum , ma astept ca sa trec iar printr-o perioada nu foarte roz dupa nastere, dar cred ca va fi mai usor a doua oara.Sper.

Am fost si noi la eco la 17 sapt si bebe a ramas . Era tare jucaus. Sta mereu pe partea stanga, acolo unde am simtit si primele miscari. Dar e mic inca, asa ca are timp sa ocupe tot spatiul disponibil.

15+

Mergi la inceput

Magddalena dupa informatiile de pe prima pagina luna a sasea e de la 23 la 27 sapt. Deci da, ai intrat! Ce departe esti..
Eu am luat 4 kg pana acum, dar sa stii ca e adevarat, se duc usor dupa ce nasti. La fetita am luat 17 kg pana la sfarsit, pe care le-am dat jos rapid dupa ce am nascut. Cand am iesit din spital aveam deja cu 9 mai putin..

15+

Mergi la inceput

Am actualizat semnatura!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Sper ca v-ati distrat in acest wekend.
Nu prea am ceva noi de raportat. Doar ca burta ma cam doare si din pacate am contractii. Noapte sunt mai dese contractiile. Ma trezesc noaptea si simpt ca burta imi este tare, nu stiti oare de ce contractiile sunt mai dese noaptea?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput