Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Dara, multumesc de info, nu am teama ca ranitidina afecteaza bb, m-a fastacit prospectul, reiesea ca daca nu iau minim 3 saptamani de tratament sustinut, mai bine nu iau. Si ca ar da ceva dependenta. Deci te rog sa imi spui daca tie ti-a spus ca e ok sa iei doar la nevoie, si daca te-ai lasat usor de ele.
Interesant ce zici de prietena ta cu cornetele, te rog sa ma tii la curent cu rezultatele. Daca dupa sarcina nu imi trece inflamatia, o sa te caut, poate ma pui in contact cu ea, daca veti fi de acord. Eu fix de pe 2 ianuarie a.c., ma chinui f rau cu respiratul, nici nu ma mir ca am trecut prin stari psihice proaste.

R.Cata , daca tot ai inceput sa pove despre cantacuzino, eu am un singur stress: mi-l da pe bb in camera sa ii dau lapte cand ii trebuie, sau e politie, odata la 3 ore am marele drept sa ma duc la pruncul meu sa ii indes sanul in gura, eventual dupa ce l-au burdusit cu lapte praf.

Sunt cheauna, nu prea ne-am sincronizat cu somnul azi noapte.
O zi buna.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna, dragele mele
A m intrat sa va salut si sper ,din tot sufletul,sa apuc sa va citesc .Am avut ceva probleme cu net-ul zilele astea si nu am putut intra.Aseara am fost la doctor,la morfo fetala si ne-am vazut fetita.Ea este foatre bine , are 470 de grame si creste in continuare(si eu odata cu ea).Din cauza ca am placenta anterioara imaginille nu au fost foatre clare pentru noi dar dn. doctor care este un dragut ne-a explicat tot ce masura si ne-a aratat fiecare manuta ,piciorus...etc.
Va doresc o zi frumoasa!
Emma,mami de Andrei(7 ani) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Daaaa Dara, ne vedem prin IOR si cu cine mai doreste/poate sa vina! Si mai avem si DPN apropiate

Mi-ai trimis pe mail nr dr Avram, dar cred ca Gabriela avea nevoie de el...

Mi-a zis dr la care merg eu ca s-au programat o gramada de cezariene azi... 11.11.2011...

Si eu il simt pe bebe din ce in ce mai clar, ieri a miscat in timp ce ii citeam povestea de culcare lui Andrei..

Ma streseaza oamenii din jurul meu, ca ma intreaba cu orice ocazie ce am in burtica, desi le-am zis ca ma duc la ecografie abia peste o luna! Sunt ei mai curiosi decat mine, se asteapta sa fie fetita...desi eu am o presimtire ca e baiat, nu stiu de ce, asa pur si simplu. Ce dezamagiti ar fi

Irina, 17+

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

pentru burtici!
Am fost azi sa recoltez pt TT, pe miercuri iau rezultatul. Oricum va iesi aiurea pt ca ecografic, bebe este cu o sapt mai mare, eu am dupa UM 16+ iar ecografic bebe are 17+, trebuia sa recoltez pana in 17 cica.
Dara, 1:500 iesise la DT riscul de SD, se mirau la laborator de ce mi-a dat dr sa fac si TT, nu prea am nici varsta ca factor cu risc, dar vedem....alt test oricum nu mai fac.
Waw, cate fete au ajuns la jumatea sarcinii, abia astept sa faca si strengarul meu tumbe .
Ma bucur ca toate fetele sunt cu vesti bune pana acum, doamne-ajuta sa ramana la fel de bune pana in martie-aprilie
Va pup, fug sa iau juniorul de la gradi ca mi-e dor de el deja

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

M-am simtit asa bine aseara ca azi am primit cadou la munca... un maldar de hartii de rezolvat ...LEGEA COMPENSATIEI FUNCTIONEAZA DIN PLIN.... garantez eu pe cuvant de pisica ametita .
E asa bine ca e vineri... saptamana asta s-a adunat multa oboseala..am nevoie de putina odihna acasa .
Ma bucur ca toata lumea e bine , sanatoasa... eu ma tot uit la calendar ... 28 noiembrie e ziua cand imi vad strengarul din nou .

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

chitosenia vad ca esti din Ploiesti la ce medic mergi si cate sapt ai de sarcina?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Gabriela sunt in 20 de saptamani si merg la Bucuresti la dr.Catalin Haiduc de la Filantropia.

In Ploiesti am fost la cativa ... nu pot sa ma declar ca multumita de ei...in schimb cand am fost la spital cu crizele de rinichi am colaraborat bine cu o doctorita finuta... tinerica.. care mi-a placut dr.Vasiloiu Raluca.

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

dr. Vasiloiu Raluca ma monitorizeaza pe mine in sarcina si intr-adevar este simpatica si foarte calma dar ecografiile le fac la Bucuresti la dr Iosup.
ecografiile le faci tot la Haiduc?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Sovietica rapid si pe scurt. Eram nestiutoare pe atunci :-)) Eu am nascut noaptea, pe la 2. A doua zi in jur de 11-12 m-au dus in rezerva. Pe bb l-au adus cd l-am cerut eu...adica pe la 13. peste zi statea cu mine in salon. Seara il dadeam la neonato ca mi-era frica ca nu voi stii ce sa fac dc plange. Asistentele ziceau tot timpul sa alaptam abia dupa ce luam la noi un biberon de lapte de la ele. Dar sincer...peste zi nu m-a stresat nimeni. Dar nici nu mi-a aratat cum sta treaba cu alaptatul. Eu am fost mulumita de tot cam 80-90%. Daca nu eram asa sperioasa si habarnista, as fi tinut-o pe Miru doar lg mine si doar la san. Sper sa fac de data asta cum trebuie si sa nu am piedici din partea personalului.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Hihi, ce coincidenta. Si eu merg tot la dr Vasiloiu Raluca la control, la Medsana, fiindca am abonament de la serviciu si nu platesc decat testele astea genetice. Sunt multumita de ea fiindca e comunicativa, doar treaba cu testele astea m-a cam dezamagit. La prima sarcina am fost la dr. Luchian, diferenta intre ele e de la cer la pamant pe parte de comunicare.
Astazi am fost libera si am facut cate ceva d
e mancare, maine merg iar la servicu, ma mai odihnesc duminica...
Am sa va rog si eu sa- mi dati parola, m-ati facut curioasa cu google docs, nu l-am folosit niciodata, sper sa ma desurc...

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 16+ cu

Mergi la inceput