Multumim Despre Copii! Multumim Catalina Ardelean!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E bine ca "se dau in vileag" astfel de fapte.
Nu ca sa dovedeasca ceva in plus pentru DC...ci pentru ca ne creste moralul. Un lucru foarte necesar...
Sunt multe lucruri care se petrec sub umbrela DC, chiar "nesemnalizate"; sunt multi beneficiari ai bunatatii, loialitatii, amicititiei membrilor DC.
Felicitari!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Inca o data si de la mine

............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Un buchet de flori si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

va multumesc din suflet.
astfel de fapte,de cuvinte imi intaresc lupta mea nebuna pentru viata zi de zi si nu oricum,cu bucurie,cu fericire.
important este ca strumf a trecut cel mai mare hop si ca de acum va fi bine si mami va fi langa el tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Imi creste inima de bucurie. Bunul Dumnezeu sa va ajute!!!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sunt minunate aceste mesaje! Asta e si filozofia acestei comunitati: ajuta si vei fi ajutat.
In spatele ecranelor, de dupa panza de lumina, sunt niste suflete.

Felicitari Giovei pentru implicare si multumiri voua tuturor ca ati reusit sa creem aceasta comunitate unica.

Cred ca e momentul sa instituim anual si Premiile Comunitatii DC - pentru implicare concreta si constructiva in beneficiul comunitatii Desprecopii !

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Un brat de flori de la mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de acord.
o propun pe Gianni. a ajutat un copil in momentul in care acesta era pe punctul de fi distrofic gr III si hranit exclusiv artificial.l-a ajutat sa fie normal , sa se bucure de viata, i-a dat un nou impuls in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Histamina, multa multa sanatate

Cat despre premii, merita toti cei care se implica.

Insa merita un premiu si Adminii, Moderatorii si toti cei care stau in spatele comunitatii DC, pentru ca au stiut si stiu, cum, cand, cu cine si in ce fel sa faca lucrurile sa se intample atat in lumea virtuala dar mai ales in cea reala.

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

histamina Multa sanatate puiului si voua, sa fiti alaturi de el

Gianni

Mergi la inceput