Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 8
camisv spune:
Buna seara,
Just_me, las ca merge fetita cand simte ea ca e pregatita. T. a mers de o singura mana mai mult de o luna, dar cand si-a dat drumul a mers f. bine,a fost sigur pe el. Si sa nu uitam ca este cu o luna mai mica. Eu mai intreb asa de curiozitate ce mai fac copilasii, ca pot sa ma stresez eu cat vreau, ca el va face una-alta cand va vrea el
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
cameluska spune:
Buna fetelor,
camisv, Ioana arata cu degetul, spre persoane, obiecte, in carti. La noi acum "problema" este confuzia asta intre kk si pipi. Ea la 1 an se cerea singura de kk dar cand a realizat camai iasa si pipi, a inceput sa spuna kk cand face pipi, si deci n-are sens sa o tot pun la olita. Doar dimineata dupa ce bea laptele mere singura la olita sa-si faca nevoile. Stie sa arate la ea/ sau altcineva ce confine fata, stie cum fac diverse animalute si reproduce, si a inceput sa faca miscari noi cand danseaza (da din fundulet :) ). Inca doarme cu mine in pat, patutului ii cresc pioneze in max 30 min de dormit in el.
Am tuns-o putin, in timp ce dormea, ca era tare haotic deja parul ei, si nu sunt inca obisnuita cu noua tunsoare, is curioasa daca se va mai cretuli.
just_me, isi va da singura drumul, stiu ca de abia astepti, ca nu mai ai rabdare, sigur te va lua prin surprindere, mai ai putina rabdare ca se apropie si pasul ala.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
ancamak spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cafeluta!
ne-am trezit pe la 7:15. Dupa ce a plecat tatai la munca, l-am luat in brate sub patura si ne-am uitat la desene animate pana a adormit. Asa frumos doarme.
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
histamina spune:
aratam cu degetul tot si toate si zgomotosi foarte.
sunt varza.i-am dat sa pape din 30 in 30 d emin pana la 4 dim,apoi din ora in ora pana la 7.30.
mi-am uitat telefoanele acasa.
am 2 zile de foc.
azi trebuie sa ajung la Enel pt a semna un nou contract pt ca pe celalat ................au uitat sa il inregistreze ca punct de consum.am platit 3 ani pausal,fara ca sa apar cu ceva consumat.intr-un final mi-au schimbat contorul,dar au pus, din gresala alt sigiliu. e cu tarif diferentiat zi/noapte si nimeni dintre cei d ela enel nu a stiut sa citeasca indezul,aduna kw!dupa batai,lupte si alte cele semnez azi un nou contract.
maine am dedelinul pt cromoglicat.treb sa ajung la dr mea si apoi sa trimit prin fax la Min San. actele ca sea se elibereze ordinul de import exceptional. maine e ultima zi si abia maine dr mea vine in tara. nimeni dintre ceilaalti dr nu au vreut sa ma ajute,pt ca nu semneaza ei chestii oficiale si ca e un medicament de nisa etc,etc,etc.
beau a doua cafea.
camisv spune:
Buna fetele,
Anca, multumim de cafeluta. Ce desene ii plac lui Ionut? T. se uita f. putin, nu are rabdare
Histamina si eu care ma mai plang de foielile lui T.
Cameluska ma bucr ca Ioana este "in grafic", cat despre "problema" ei ... pai oricum este mai avansata decat alti copii, care nici nu fac la olita. O sa vezi ca pana la primavara renuntati la pampers (chiar stiu cazul unei fetite care la 1,5 ani nu mai purta pampers ... deh, fetele sunt mai precoce). Cum stati cu "proiect bb2, stiu ca iti doreai. Mai vino cu idei de mancare, mai ales pentru masa de dupa-amiaza... stiu ca sunt pe net, dar ale tale sunt si incercate.
Ana v-a trecut raceala? la noi este tati virusat si sper sa nu facem si noi, mai ales ca vrem sa plecam in weekend.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ancamak spune:
nu prea se omoara cu desenele , dar a venit la mine in brate si a adormit.
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
ana_25 spune:
Buna seara !
Noua nu ne-a trecut inca raceala,e plina de muci,abia respira,ii tragem cu bb tot timpul dar face altii repede!
Si sta toata ziua agatata de gatul meu,nu cumva sa o pun jos ca e jale mare. Mi-a lungit mainile pana la genunch deja...
Sper sa ne treaca repede si o mai scot afara ca mi-a scos peri albi in casa deja!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
pianna spune:
Pupam Maia mucoasa. Sa se faca bine cat mai repede.
Eu inca nu am pus-o la olita, nici nu cred ca ar sta pt ca de fiecare data cand "scapa" in funduletul gol prin casa e o adevarata provocare pentru mine sa o prind. Fuge si rade cu gura pana la urechi, ba isi mai duce si mana la gura si se apleaca putin ca babele. Cateodata imi vine si mie sa rad cand o vad cum face. Revenind la olita, poate ar trebui sa incerc. Intreb si eu ca si Cami, mai e cineva care nu face la olita? Sau noi suntem rusinea grupului?
ana_25 spune:
PIANNA noi nici nu am cumparat olita inca ! Nu ma grabesc cu olita,toate la timpul lor. Eu sincer nu inteleg graba asta de a scapa de pampers,oricum va mai face pisu pe ea mult si bine pana va pricepe care-i treaba cu pipi si kk !
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
cameluska spune:
Buna fetelor,
camisv, multumim de apreciere, pot sa zic ca e in grafic, dar ca si tine am auzit altii si mai si, de ex la 1 an si 3 aluni sa recite versuri (mie mi s epare cam cusuta cu ata alba, dar na). Cami, ai sa vezi ca in curand isi va da si Tudor drumul, toate la timpul lor, si nu cred ca fetele sunt mai precoce, pur si simplu tine de fiecare in parte cum/cat evolueaza de repede (poate e si un pic genetic).
Legat de olita, nu am stresat-o, din contra am si ascuns-o o perioada cand nu o vroia, apoi iara am mai incercat, dar si cu dif obiecte la ea in brate, ca altfel nu vroia sa stea, pana am ajuns unde mi-am dorit.
Eu as vrea sa renunte la scutecel cat mai repede(la cel de zi, cu cel de noapte stiu ca e mai complicat), in primul rand pt confortul ei (mie mi-e groaza cand sunt eu in perioada aceea a lunii si am un absorbant, dar mai ei cu ditamai scutecelul intre picioare) si mai e si motivul financiar care nu e deloc de neglijat, as prefera sa-i cumpar jucarii in loc de scutece.
histamina, de unde ai atatea resurse? ma uimesti de fiecare data cand vad prin cate treci, si totusi treci peste toate greutatile. Apropo, daca te trezesti atat de des noaptea, cum reusesti sa te concentrezi la servici, sa-ti faci treaba bine? din cate imi amintesc e ceva in domeniul dreptului (sau cum s-o zice).
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor