Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 20
just_me31 spune:
CAMISV -A mancat in reprize , dimineata inainte de papa i-am dat 60ml , apoi dupa masa de pranz a luat vreo 20 ml , si acum inainte de somn tot asa 20-30ml .
Si seara ii dai doar lp?
Eu ii dau la 5-6 avocado cu banana , cereale si iaurt, odata a papat mamaliga ca am nimerit-o moale. Am incercat si paine cu unt dar seara nu vrea doar dimineata cu rosii .
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 Si seara ii dai doar lp? |
da, caci la 8.30 facem baita si apoi trecem la culcare, nu prea mai am unde sa mai inghesui o masa si apoi LP.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Neatza
Va las , si va spun ca am avut prima noapte fara trezire , a dormit de la 21.30 la 7.30; poate mai dormea dar m-am dus sa vad daca respira.
va si spor la treaba , (daca aveti)noi astazi facem curatenie , papa ..ahh am pus decoratiunile de iarna
andreea88 spune:
buna fetele
astazi am avut program de curatenie,spalat....
si vreau sa fac o crema de zahar ars
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
camisv spune:
fete si copilasi
si la noi program de curatenie si mancare
sa-mi laud copilul ca de ieri arata pe carte ... cred ca eram ultimii la capitolul asta si culmea ca in ultimul timp nici nu prea ne-am uitat pe carti
imi este groaza de masa de la ora 17, dar daca iar nu vrea lactate ii ofer peste la cuptor cu legume (asta sigur mananca)
Anca pe unde esti? ca n-am mai "vazut" aburii de cafea. Parca trebuia sa faci si un test
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
cami succes la papat...
si fimea e disperata dupa carti si reviste...le rasfoieste zilnic...are o carte cu animale si la vaca zice muuu,la catel ham,la pisica mia,la porc zice un guii,la rata ma,...si daca nu ne uitam la ea ne zice uita-te...se uita pe revistele mele Mami...sunt preferatele ei...
si de sfantul Andrei vorbeam cu tasu sa o invatam sa arate cati ani are....iar dupa cateva incercari....ne-a aratat...si zilnic o intrebam Elenys cati ani ai...si ea arata un deget(aratator)....si noi spunem unu...e haioasa si dulce....
va pup...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
ancamak spune:
Buna dimineata!
va invit la o cafeluta de duminica dimineata si la un nou capitol
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze