Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 16
camisv spune:
Multumim de cafeluta, Anca! eu o savurez abia acum (un cappuccino) caci am gatit (chiar daca-i duminica) pentru copil: supa de pui si cartofi cu cascaval + carnita
cum a auzit tastatura T. a venit in fuga ... sa nu piarda ceva
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
neata,
rezumat :vineri ramas fara frane la masina, spus toate rugaciunile, intrat pe contrasens, oprit pe trotuar.
avem al 7 lea dintisor, dreapta jos si eu nici nu am vazut.
spunem par si il si aratam pe cap.
altfel, sunt varza de oboseala.
strumf rupea sertarul de la sifonier.![]()

si eu il banuiam de cumintenie.![]()
camisv spune:
buna dimineata,
hmmm. miros de cafea
Histamina, pai eu sunt invatata ... daca-i liniste si nu vine fuga la calc. inseamna ca-i "grav". Acum de ex. se joaca cu mouse-ul pe care nu l-a mai primit de doua saptamani ... este f. fericit. Felicitari pentru dintisori, mai ales daca a iesit fara prea mare valva.
Noi avem gingia umflata, dar pana acum nici o maseluta! Ieri m-am laudat cu "cartofi cu cascaval" ... a plans de parca ii dadeam otrava. Asta e, nu-i plac cartofii, decat daca sunt bine ascunsi![]()
Afara-i ceata si tare umed, voi iesiti pe vreme din asta? eu ma gandesc sa-l scot macar 10 min.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Neatza
D face
,
asa ca am prins calculiciul .
Cand e ceata tare nu ies , dar noi iesim pe la 2 si pana atunci se mai ridica . Eu o scot pe D in fiecare zi afara , chiar daca numai o jumate de ora .No, eu nu pot sta in casa o zi intreaga ca-mi iau lumea in cap ...si afara ma ocup de ea ca nu prea sta in carucior dar afara macar avem o directie cand merge pe jos , la porumbei , dupa pisici
, in casa se fataie dintr-un loc in altul , iar jucariile sunt de decor 
D inca se trezeste noaptea si plange
, o data papa apoi in brate si readoarme ; ai vostrii ?
histamina spune:
just, nu rasuci rana pe cutit!
ne trezim si papam ca in maternitate, din 2 in 2 ore.
a revenit la setarile din fabrica.

just_me31 spune:
tu ii dai inca san , dar D nu ar avea de ce sa se trezeasca , doarme in patut la ea in camera . Cand isi ia domnul concediu ma pun pe reeducarea domnisoarei
.
Apropo de ieri face crize de nervi/plans daca nu o las sa faca ce vrea ea ....unde e bebelusa mea cuminte ??
....."Jana"
se transforma
; sper sa pot gestiona situatia . Astept sugestii ...
doina_1984 spune:
Buna dimineatza! (cam tarziu...dar acum am terminat de facut mancarea pt M si l-am adormit)
Beau si eu cafelutza cu voi 
Legat de subiectele discutate - M se agita o data pe noapte, pe la 3-4, si atunci ii dam un biberon cu lapte - 200 ml. O sa incerc sa renunt mai incolo la acest obicei pentru ca trebuie sa se odihneasca si stomacelul, dar momentan consider ca mananca cam putin pe zi si nici nu prea are multe kg 
Si M plange daca nu ii dam ce vrea el/daca nu mergem in ce directie vrea el - nu stiu daca e normal sau e el alintat. In general, incercam sa-i distragem atentia ca sa uite.aaaa...si mai plange cand se plictiseste 
Oare ce mai face Mariuk???
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
histamina spune:
la noi rasfatul este suprem.ieri,de ex, l-a tot pupat si alintat tata, apoi a trecut la mama,acelasi regim.de la ea, l-am luat eu si cum nu am putut rezista l-am tot pupat si tinut in brate.ei,cand tati a venit de afara, ghiciti ce a facut?
evident pupat din cap pana in picioare.
seara am fost la matusa maia,care a sesizat ca Mufi nu e suficient de alintat si o ora l-a tot rasfatat.
culmea e ca nu refuza.![]()

Andrei Ionut