Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 10
histamina spune:
a murit tatal celei mai bune prietene de-a mea.sunt socata.a fost ca un al doilea tata pt mine.
a fost calcat de tren.
nu imi revin.tremur.
andreea88 spune:
neata gagigi!
noi am lipsit zilele astea am fost la bunici!
astazi program gatit ciorbita de pui, copanele de pui cu cartofi la cuptor.....
la olita facem doar treaba mare de pe la 9 luni....bineinteles ca sunt zile cand face si in pampers...
cuvinte spunem....mama,tata,papa,apa,gata,pam,titi,eli,uite,bebe,bobo,date,alo,bau,baba,mac,ham,puf de la pufuleti si multe cuvinte pe limba ei...
are melodii si reclame favorite la care danseaza,arata cu degetul ca nu are voie..
ca jucarii ii place un cub in care pune forme geometrice,un bebe care ii da sa pape,il iubeste...zdranganele,mingiutele....si ii plac revistele sa le rasfoim impreuna...ii mai place sa bage la spalat rufe,sa scoata jucarii din cutie si apoi sa le puna la loc...
stie sa faca papa,sa dea pup,arata unde sunt ochii,nasul,gura,cercei,parul,tatele....ii place cand o spal pe dinti,asta cam in mare despre ce facem noi....mai am de scris dar nu ma mai lasa fimea...
nani face cu mami in pat...fara sa o legan de 2 luni adoarme in 5-10minute o pun in pat ii dau paturica ei favorita si stau langa ea...
iar cu mancarea nu ma plang....
dimineata fructe,gem cu unt si iaurtel cu fructe,ori omleta,,ori cereale ..ou fiert nu prea ii place....
pranz ciorbita....si seara ori iaurt,cartofi la cuptor,ostropel ,pilaf,pireu cu carnita sau peste...si 2 mese delapte....iar intre mese mai rontaie cate ceva....
sper ca nu v-am plictisit....am scris cam mult....
o zi frumoasa ....va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
histamina spune:
de trei ani lupt sa imi aduc medicamentele din germania, in Romania, sa le pot cumpara de aici.
dl Raed Arafat m-a sprijinit enorm si a facut ca lucrurrile sa demareze,sa se concretizeze.
cei de la Directia farmaceutica din minister mi-au inchis telefonul, apoi s-au facut ca uita, pentru ca in final sa trimita datele la UNIFARM, singura companie ce aduce medicamente pentru nevoi speciale, medicamenete care nu pot fi achizitionate din Romania.
am explicat clar ca nu pot sa le mai aduc din Germania, pt ca o cutie costa 60 de euro, iar taxele sunt de 30 de euro/cutie.in afara de asta medicmanetele pentru strumf costa 1600 de lei/luna,deci chiar nu am de unde.
azi am vorbit cu cei de la UNIFARM.a fost negot,ca la targ.
eu iau o cutie pe luna,adica 100 d epastile/luna.negociere la sange:nu se gaseste, nu o sa vrea producatorul, e in germana.
am linistit-o ca se gaseste pe toate drumurile, ca va vrea producatorul, ca ii traduc eu in germana tot ce vrea.
ea pluseaza:cantitatea minima si maxima e pentru un an, adica 12 cutii,adica 3000 de lei minim, pe loc.
de unde???????????am apelat la aceasta varianta pentru ca nu am bani.nu pot,nu am cum.va achit cate o cutie pe luna, nu pot taia din medicamentele copilului.
ea:doamna, nu am ce sa va fac. mie nu imi aduce pe trei luni,adica 200 de euro, odata.ii repet, nu am, nu am de unde.initial mi s-a spus o cutie pe luna.eu cu ele respir si mananc.da,dar trebuie sa le cumparati pe toate o data!
brusc s-a dezinteresat,brusc nu a mai vrut nimic,ca la aducerea trimestriala e scump, iar pe luna cate o cutie voi ajunge mai scump decat in Germania.
este compania farmaceutica ce are monopol pentru medicamentele speciale ce nu se comercializeaza in Romania!
AM RENUNTAT!
sper sa gasesc prieteni care sa mai imi cumpere cate o cutie cand si cand.
azi este pentru prima data cand renunt la lupta,cand ma recunosc infranta.
chepeau UNIFARM!chepeau Ministerul sanatatii!sunteti tari!cei mai tari!
histamina spune:
azi am inchis un capitol din viata mea.
pun punct oricaror investigatii.
sebastian a deschis alt capitol,singurul capitol.
haideti sa radeti:
ia pampersul si zice:
pempe,caca si glont la cosul de gunoi cu el.
ancamak spune:
Buna dimineata!
va invit la o cafeluta!
Noi am facut azi kk la olita.
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
histamina spune:
neata
avem o achizitie noua:
arata doua degetele, adica aratatorul de stanga si pe cel de la dreapta.il intreb:ce-s doi.arata ochii.apoi arata un degetel si il intreb:cine este unul si arata la nasucul lui.
arata si la ochii si la nasul meu.
l-am albit de pupaturi,ca o mama denaturata ce sunt.
strumf papa lamaie si usturoi.ii plac la nebunie.
ana_25 spune:
Buna dimineata! Unde sunteti fettele?
Azi va pofetsc eu la o cafeluta ,in cinstea Maiei! A inceput de ieri sa mearga singurica. Parca e un titirez,aseara nu mai vroia sa se culce,a facut cred ca vreo 50 de ture de camera si chitaia incantata. Si are o vitezaaa
Mucii sunt pe trecute,asa ca sper sa iesim si noi afara saptamana asta ca m-am saturat de stat in casa.
NIKE imi pare rau pt pierderea suferita ! Condoleante !
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime Felicitari Maia, cu viteza inainte!!! ------------------------------------------------- proaspata mamica 16.09.2010 |
Multumim !!
Mai dar ce pauza totala pe aici !
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
just_me31 spune:
Bravo Maia .
Si D merge singurica dar nu stie , tre sa-mi simta mana de ea ...pun degetul pe gat (doar il ating ), bine nu mult ,inca .
Azi nu a papat mai nimic , scuipa , trebuie sa ma intorc la mancarea blenduita .Daca ii dau legume fierte in mana , rupe din ele si apoi lasa sa-i cada din gura nu le mesteca .
ca s-a trezit