Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 34
mihaela77O spune:
am primit bani si de la Motanik!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
alinamoro spune:
Papanash, au intrat banii de la mine(45 lei)? I-am trimis vineri.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
inbox spune:
Pana la ce data se desfasoara actiunea, noi pe 10 decembrie luam banii, dupa data asta sper sa reusesc sa fac un pachet si sa trimit sotul la posta sa-l trimita. Cat costa sa trimiti un colet?
Poate imi trimiteti pe mail adresa la care sa-l trimit.
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
gabby2011 spune:
Deci intalnirea e joi la 15 30?
Inbox un colet costa cam intre 3-5 ron depinde de greutate.
inbox spune:
La pun eu in cutie de acasa? Sau au acolo cutii speciale?
Intreb, fiindca sotul alearga toata ziua si nu vreau sa-l pun sa stea prea mult timp la posta si cine stie peste ce binevoitori mai da pe acolo sa-l ia la ture ca nu e ceva bine .
Astept si adresa completa! Multumesc!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
alinuk spune:
Gabby da, la 15h30 ca sa putem vedea spatiul de desfasurare a evenimentului
cine poate sa ajunga e ok, cine ajunge pe la 16 nu e pb / ca mergem mai apoi undeva in zona stam la o masa si vorbim
Inbox in jur de 20 dec incheiem campania / caci pana in 23 trebuie sa mergem la copilasi cu cadourile si cu Moshul
multumim!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox La pun eu in cutie de acasa? Sau au acolo cutii speciale? Intreb, fiindca sotul alearga toata ziua si nu vreau sa-l pun sa stea prea mult timp la posta si cine stie peste ce binevoitori mai da pe acolo sa-l ia la ture ca nu e ceva bine . Astept si adresa completa! Multumesc! mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010 |
sa pregatesti cutia de acasa (carton poti cere si de la magazin, sa ti l puna deoparte), sa ai hartie alba pt ambalat cutia, banda scoci si sfoara.
asta e standard si daca nimeresti la posta o doamna mai ingusta la creier, doar asa ti l primeste
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
alinuk spune:
Inbox ai si adresa pe mail!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
Nimic nu-i intamplator!
Ioana_Pos spune:
inbox, sa nu se duca intre 13 si 14, ca atunci au pauza de schimb de tura majoritatea oficiilor si sta degeaba la usa... Eu am patit-o ieri
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Papanash, au intrat banii de la mine(45 lei)? I-am trimis vineri. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
da Alina, de ieri au intrat si te-am notat in prima pagina
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )