Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!
Raspunsuri - Pagina 7
dianalaura spune:
Si daca tot vorbim de emotii, de sarcina, eu abia astept ziua de joi seara sa ajung la medic...sa vad cum se prezinta bebe, colul, placenta (mai ales ca e joasa). Mie nu mi-e groaza de cezariana, mi-e frica sa nu ma apuce nasterea inainte de termenul fixat...oricum va fi cezariana, dar daca mi se rupe apa noaptea?! ce fac?! Suna doctorul, suna anestezistul, ce fac cu Stefan?! Astept sa vina mama sau tata (daca nu se nimereste sa lucreze in noaptea aia)sa stea cu el si apoi merg la spital?! Ca nu e asa usor ca la nastere naturala, daca e sa ma ia mai repede tre sa ma bage in cezariana de urgenta. SAu daca ma apuca ziua si al meu e la munca? Si cum e agent de vanzari pe extern (adica in judet nu in oras)poate fi tocmai la capatul judetului in momentul in care ma apuca nasterea..si dureaza poate o ora pana ajunge...
Mai vreti emotii?! Eu de asta sunt stresata! Bine, sa nu vorbim de faptul ca am pus pana acum 20 de kg, la fel ca la Stefan, dar la el eram umflata, si la fata, si la maini, la picioare...iar la nastere am lasat 12 kg din start. Dar acum nu m-am umflat, am pus uniform pe corp si am burta mare...acum e copilu mai mare sau e lichid amniotic in exces?! (ce iarasi nu e de bine). Si cu asta inchid seria emotiilor pe ziua de azi, acum merg la dr cu Stefan, atat a tusit asta-noapte de saracu a scacat si un pic de pipi pe el de la atata fortat.
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
aris26 spune:
neatza
"un cafe"(cum zice sotul meu) cine a dat?
copilul meu inca doarme asa ca am reusit sa recuperez ce ati mai scris pe aici.
wild sa stii ca si eu am avut un sentiment naspa ieri cand am vazut ca nu aparea un post nici in 3 ore, dar nici macar pe fb nu era mare agitatie...cine stie...o fi fost ceva cu ziua de ieri.
eu promit sa imi revizuiesc comportanemtul dar se pare ca nu pot incepe de azi cu limbaritza pt ca ar trebui sa ma duc la synevo sa fac toate analizele, sa ma intorc la fabrica si apoi sa plec si la doctor la eco...toate astea in conditiile in care avem o singura masina si sotul tocmai a tras o fuga la o institutie de stat unde naiba stie cat o sa dureze
aaa bravo mie, trebuia sa fac si analizele de sange si urina si eu tocmai am fost la baie si am baut o ditamai cafeaua cu mult zahar si lapte ce desteapta sunt
booon deci la synevo doar pt secretie si streptococ
LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor
mama de mic +s35+ AMR 4sapt.
abramburika spune:
aris - poate al tau sot s-a dat pe italiana cu "un cafe" .
Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
aris26 spune:
si la mine e o mare problema cu momentul cand o sa ma apuce nascutul. ma gandeam ca daca e noaptea sa il las pe cel mic cu sotul si sa ma duc singura la spital pana vine sora-mea la noi sa stea cu luk ca sa vina si sotul la mine. totul e sa plec din timp ca sa pot conduce pana acolo. mai nasol e ca trebuie sa plece cumnatul meu intr-o misiune umanitara in libia si atunci chiar e incurcata rau de tot pt ca si sora-mea are copil mic...complicatii
dianalaura spune:
Cafea a dat Ana de dimineata! Mai dau si eu un capucinno, de ziua Gabrielului meu
Hai sa va spun ce face Stefan acum: si-a gasit ieri o chitara de aia muzicala (o avea de vreo 2 ani, s-a jucat un pic la inceput si apoi a abandonat-o). I-a pus aseara baterii si toata seara si acum dimineata tot imi canta cu ea...si acu e langa mine cu chitara "hai mami sa ii cant un cantec de leagan lui bebe".
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
abramburika spune:
Sa-i uram lui Stefan sa-si tina obiceiul si dupa ce vine bb Calin? Asta cu chitara si cantecul de leagan .
aris26 spune:
hahhaha italiana, greaca ce mai conteaza, ei oricum au o vorba despre greci si italieni: ceva de genul: "aceeashi fatza aceeashi rasa"
in greaca cafeaua e de gen masculin si inca nu se poate obishnui ca la noi este feminin. oricum pe mine ma distreaza copios cum vorbeste romana, scoate niste faze de murim de ras si dupa un an cand ne amintim. nu pot sa uit de exemplu cu ii explica el primarului ca pe terenului lui trece prin spate o teava "rusinata" si ce e domnule cu tzeava aia.
hahahha teava era ruginita, pt cine nu s-a prins
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika aris - poate al tau sot s-a dat pe italiana cu "un cafe" . ****** Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
Wildorchid spune:
Neata, fetelor si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi!!!
Diana, cand ai programata cezariana?
Aris, daca nu faci glicemia, cred ca iti poti recolta si sange pentru analize (hemoleucograma&stuff). Depinde ce ai de facut.
Cat despre noi, ieri am avut o zi tare naspa, plina de burtica intarita si cam dureroasa, de contractii, de nospa, gynipraluri, de ceva greata noaptea, de insomnie, buhuhu. I-am chemat si pe cei de la Puls sa imi faca dexametazona ca sa nu ma mai deplasez (nu sunt familiarizata cu preturile lor, dar mi s-au parut cam scumpi, 200 ron 4 injectii la domiciliu), copila mea da din cracusori mai rarut, nu mai face tumbele si jocul de picioare cu care ma obisnuise.
Emma 35 saptamani
abramburika spune:
.. teava rusinata, nu imi imaginam intr-adevar la ce se refera.
aris26 spune:
hahhahaha depinde de chitara
al meu are doar chitari care scot sunete de havy metal