Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Epidurala nu a functionat pt ca mi-au pus-o prost de la inceput, m-a amortit numai pe o parte, apoi la operatie cu toate ca au bagat mai mult anestezic pe partea respectiva am simtit taietura (te "incearca" un pic cu niste instrumente inainte dar la mine fiind urgenta maxima au scurtat nitel protocolul)

Asta mi-au spus ei, o prietena care este medic mi-a zis ca e posibil sa fii dezvoltat un fel de rezistenta la anestezic, nu stiu ce sa zic.

Pastilutele pt dilatarea colului au fost puse local, nu le-am inghitit.
de abia dupa aia am citit ce efecte adverse pot avea, cat de proasta si neinformata am fost atunci, o sa regret toata viata.

Dar sa stiti ca am auzit si multe povesti cu inducere care a mers foarte bine si in cateva ore s-au nascut copilasi sanatosi iar mamele nu au avut nici un fel de probleme.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Brambu iti tinem pumnii! Sa ai o nastere super usoara si o recuperare si mai usoara si Lizuca sa vina pe lume sanatoasa! Ne gandim la voi cu drag!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

m-am adunat si eu dupa drumuri. am fost la eco si toate sunt bune si la locul lor. piticul nu mai stiu cat are ca nu mi-a mai zis, mi-a spus doar ca o sa aiba in jur de 3kilograme, poate 3100, 3200 maxim. peste doua sapt mai facem o eco si in functie de ce vede poate ma duc a doua zi la spital sa scoata firul, stau doua-trei ore pe acolo sa vedem daca se intampla ceva, daca nu plec acasa sia stept sa se declanseze. tre sa fug la gradi asa ca recuperez mai pe seara

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

.....

Dar sa stiti ca am auzit si multe povesti cu inducere care a mers foarte bine si in cateva ore s-au nascut copilasi sanatosi iar mamele nu au avut nici un fel de probleme.

am citit si eu povesti din astea, 2 sau 3, nu stiam cum pot decurge alea "cateva" zile pana se declanseaza nasterea...cred ca voi afla pe pielea mea

Nina, 34s+,
AMR minim 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Brambuuu.
Miere ai trecut si tu prin multe dar de data asta sigur va fi mult mai bine
Nada eu sper din toata inima sa se declanseze travaliu,un lucru sa fii sigura :nu te vor lasa sa te chinui cu dureri)asa ca grija asta poti sa o inlaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

offf irina prin cate ai trecut

brambu suntem cu gandul la tine

aris felicitari pentru vestile bune de la eco

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

..deeeci....
maine avem sigur 2 bebei

Hai baby_r, Hai Brambu, mai e putin!!!

Nina, 34s+,
AMR minim 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

ooka de hainutele astea ziceai ca esti multumita?
http://daninaline.ro/bodyuri/body-bebe.html

cele pentru nou nascuti..1 luna..3 luni cati cm au?

35+

si eu v-am scris despre firma asta, ii stiu de la BE, la fiecare editie cumpar de la ei, acum ptr bb mic, i-am facut setul de iesit din maternitate:)) si pana acum, ptr Matei, imi plac tare mult! cele marimea NN sunt mici, e adevarat, cred ca-s ptr prematuri sau bbei sub 3 kg, eu i-am cumparat acum de o luna.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

aha...
si de data asta cum va fi? Anestezie totala de la inceput sau incerci cu epidurala?

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Epidurala nu a functionat pt ca mi-au pus-o prost de la inceput, m-a amortit numai pe o parte, apoi la operatie cu toate ca au bagat mai mult anestezic pe partea respectiva am simtit taietura (te "incearca" un pic cu niste instrumente inainte dar la mine fiind urgenta maxima au scurtat nitel protocolul)

Asta mi-au spus ei, o prietena care este medic mi-a zis ca e posibil sa fii dezvoltat un fel de rezistenta la anestezic, nu stiu ce sa zic.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Ufff, uffff, ne-am intors si noi de la control, fara ecografie.

Sarcina mea are 35 de sapt si 3 zile dupa UM, dupa eco de data trecuta e cu 2 sapt mai mare, dar se pare ca e extrem de jos, colul f.scurt, ma inteapa daca ma ridic in picioare si am inceput sa am contractii un pic dureroase si dureri in partea de jos a burticii.

Doctorul a zis, dupa ce m-a controlat, ca as avea mare noroc sa o mai ducem macar saptamana asta si in visele frumoase si cealalta ca sa implinim si noi 37 de sapt.

Sper sa fie bine si sa nu fluturati motatele si pentru mine curand.

Brandusa, cred ca le spun maine de recomandarea ta, a ramas sa vb cu Raluca Rosu dimineata si poate trece pe la mine tot maine

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput