Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

silvy - multumesc.

Nici eu nu mai pot, da' vestea buna la mine e ca nu mai dureaza mult . Curaj, rabdare si tiutiun, e pt. o cauza buna. La fel si danei, consemnata la regim .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

saptamana viitoare ma duc si eu la eco sa vad daca bebe a facut culbuta eu sper ca da la ce picioare imi da si ce valuri face prin burtica.

Am niste contractii atat de ureroase cateodata si parca s-au mai si indesit sper sa fie ok tensiunea pe artere .

31+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetelor....dupa cateva zile am revenit si eu. ce de bebelusi.Doamne ajuta sa fie sanatosi si fericiti.
Felicitari mamicelor,eroinelor.
Acum ma apuc de citit din urma.....

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Pai, din cate vad, bebe e in grafic cu greutatea (chiar daca putin spre limita superioara)
Hai ca doua saptamani vor trece asa de repede...

Eu mai am 6 saptamani si am senzatia ca zilele astea se topesc intr-un ritm prea rapid!

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Eu am fost la spital astazi...dupa ecograf, bebe cantareste 3100grame (+/- 100,200). Profesorul, dupa marimea burtii, ar mai adauga 100 sau 200 grame plus. Astea doua saptamani cat mai am trebuie sa fiu FOARTE atenta la ce mananc ptr ca din cauza diabetului bebe poate lua foarte mult in greutate pe ultima suta de metrii. De inducere nu se pune problema pana in ziua in care am DPN-ul. Daca bebe nu hotaraste singurel sa vina pana atunci pe 25 facem inducere.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

trebuie sa ma apuc sa termin si eu geanta de spital ca parca vad ca ma apuca nasterea si o sa stau atunci sa le arunc pe toate intr-o geanta.
am pregatiti aproape tot , in pungute doar ca trebuie sa le bag in geanta si sa mai verific o data tot .
in rest am pregatit hainutele mici (de la 1 la 3 luni) , lenjerii pentru landou si pentru patutul asta mic (cred ca se cheama leagan , sta in el cateva luni) ... restul de hainute pana la 6 luni si lenjerii pentru patut o sa le faca mama , ca pe 20 nov. imi vin ajutoare .
sincer , eu nu mai pot , dupa jumate de ora de calcat stau o dupa-amiaza intreaga in pat cu durere de spate ..

deci da , la mine vine mama sa ma ajute cu un pic de treaba in casa , mancare , etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari burticilor pentru vestile bune de la eco - dana.n si brandusa

irina inca un pic de mers la munca..stiu ca la tine asta e situatia..dar eu nu cred ca as fi reusit..la cat de inceata sunt si ma dor toate..

azi am fost tare lenesa..am "pierdut" vremea si nu am facut nimic
daca are cineva chef si idei de mancare sa vina si pe la mine..aris te oferi?

hai brambu si baby
sa aveti nasteri usoare, bebelusi sanatosi si mancaciosi

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Fetele care au luat tampoane pentru lauze de la farmacia Dona nu vi se pare ca sunt cam micute? mie mi se par scurte si nu stiu daca le accepta la spital plus ca e risc mare de patat.....probabil ca o sa mai fac cateva din vata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

succes la eco!

apropo de culbuta - si la mine face fata valuri-valuri si da din picioare de ma zguduie! Da' ca sa te prinzi ca s-a intors nu conteaza cat de tare da... trebuie sa fii atenta unde da ...Daca te loveste deasupra buricului, spre coaste, in ficat, stomac atunci inseamna ca s-a intors (zic bine fetele la bb2-3?)

Oricum, 80% din cazuri de intorc pana in 32 saptamani si nu prea ii simti cand o fac decat daca sunt foarte mari pt. varsta lor.
10% din cazuri se intorc dupa 32 saptamani (daca mai au loc, daca nu-i restrictioneaza cordonul ombilical etc).

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

saptamana viitoare ma duc si eu la eco sa vad daca bebe a facut culbuta eu sper ca da la ce picioare imi da si ce valuri face prin burtica.

Am niste contractii atat de ureroase cateodata si parca s-au mai si indesit sper sa fie ok tensiunea pe artere .

31+ cu baby Rafael-Ioan

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

brambru : nu ai de ce , am vrut sa te sun dar azi sunt de "lacrima usoara" si nu prea reusesc sa ma controlez asa ca am ales calea mai "impersonala" . exact , cate saptamani si zile ai maine ?

nu de alta dar eu cateodata , la fiecare pas am impresia ca-l pierd , il simt foarte jos si apasa tare , deci nu stiu cat o sa mai vrea sa stea!!
am burta tare si intinsa la maxim , fiecare miscare carae o face parca simt ca mi-i se rupe burta ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ooka de hainutele astea ziceai ca esti multumita?
http://daninaline.ro/bodyuri/body-bebe.html

cele pentru nou nascuti..1 luna..3 luni cati cm au?

35+

Mergi la inceput