Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu , la primul copil nu a stat acasa si DA vrem pe baza cursului de puericultutra alea 10 zile inca...

voi, mamici de bb2 veti avea ajutor permanent?o vreme, macar?
ca eu nu stiu cum o sa fac daca nu il lasa pe sot........

mersi mult de rapunsuri

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor de azi!

Eu daca ma apuca nasterea noaptea voi merge singurica:)), am de condus cam 20 de minute, nu cred ca nasc asa de repede si oricum pe la jumatatea drumului este o statie de pompieri, ca tot vorbeati voi de ei, aici sunt echipati si pt situatii de urgenta de genul asta

Azi am implinit 38 de saptamani, mult a fost, putin a ramas, mai am 4-5 zile de servici si joia viitoare programare, poate se declanseaza pana atunci nasterea.

Beatrice, ajutor pentru ce? nu o sa am, nici la bebe 1 nu am avut si nici nu vreau sincera sa fiu. nu imi place sa-si bage altcineva nasul in treburile mele:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am revenit! Am fost prin oras si la medicul de familie cu Stefan, sa vad ce e cu tusea asta, sa nu fie de la plamani ceva. acum ca i-am scos amigdalele, mi-e frica sa nu dea in pneomonie mai repede, asa ca il monitorizez atent. Dar nu are nimic acolo, e doar tusea asta pacatoasa, ba seaca, ba productiva...
Legat de cantatul la chitara a lui Stefan , sper sa-l tina naravut sa ii cante din voce, nu de alta dar ma dispera chitara aia cu sunete metalice...cand era mai mic il pacaleam, ca ii scoteam bateriile, dar acum nu mai am cu cine, ca s-a desteptat baiatul
Emma, teoretic operatia mi-o programez cand vreau (adica intre data x si data y), am zis 12.12 ca suna si frumos si e si lunea, si pe vineri ma lasa acasa. Asa nu o sa imi simpta Stefan lipsa prea tare, ca merge pana pe la 4.15 la gradi. Dar acum, sa vedem ce-o vrea Domnul. In 13 dec am 39 de saptamani implinite.
Mada, felicitari pentru grasunica si pentru carucior! Ce norocoasa esti! Si pentru mobila!
Corina, felicitari si tie pentru comanda mobilierului!
Aris, si pe mine ma suna sor'mea cand merge la munca, sa nu se plictiseasca pe drum :)
Bea, teoretic 5 zile...si al meu le va lua, dar acum doar pe hartie...le va recupera probabil la anul..fiind natura jobului, decembrie e in general cea mai aglomerata luna, niciodata nu a avut (nici alti colegi) concediu in decembrie. oricum, mai are si zile de concediu o gramada de pe anul asta, ca de abia a reusit sa si le termine pe cele ramase restante de anul trecut.
Emma, ma bucur ca a ajuns patutul si ca iti place!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Felicitari, Miere, ca ai ajuns la sapt.38 si ca mai si muncesti.Ai toata admiratia mea. :)

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Nu am de ales, daca as fi putut as fi stat acasa macar doua saptamani inainte de nastere. Dar daca imi iau liber acum, mi se scurteaza concediul de maternitate care si asa este minuscul (maxim 5 -6 luni)

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

HAI ELISA!!
MAMI TE ASTEAPTA CU DRAG!!!
SILVIA TE ASTEAPTA CU DRAG!!
TATI ABIA ASTEAPTA SA TE VADA!!
PETRO SUNTEM ALATURI DE TINE!!!
NASTERE USOARA!!!
BEBE SANATOS!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

bea, stiu ce zici..ajutor la facut o mancare, la un aspirat, la spalat haine...nici eu nu stiu cum o sa fie...mama zice sa o chem pe soacra sa ma ajute macar primele 2 saptamani, mai ales ca voi fi operata..da sincer nu cred ca o sa vina, mai ales ca e si Craciunul in perioada aia, plus ca sincer nici mie nu imi place sa isi bage cineva nasul in "oalele mele" - aici intrand bucatarie, haine etc...Ieri dupa-amiaza a fost mama pe la mine si mi-a facut niste snitele, eu am facut niste vinete cu maioneza...da ma credeti ca nu mi-a placut sa o vad cum cauta prin dulapuri dupa condimente, dupa tigai...am zis "stai ca iti dau eu". Si e mama si ne intelegem bine..d'apoi sa imi vina altcineva?! Poate ca mi se trage si de la sarcina, si stiu ca o sa imi fie greu... si m-am obisnuit sa fac singura totul...cum sa vina soacra sa se bage in chilotii mei murdari . Pe bune acum.

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Petro, maine e ziua cea mare?

Nastere usoara, toate gandurile noastre bune sunt cu voi, de baia asteptam sa vedem printesa!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

mada86 eu nu am vrut mobila standard de la ei..le-am trimis schita pentru comanda: dulap si comoda..poate de asta dureaza mai mult

am comandat de la http://marcoshop-online.ro/
mi-ai dat pretul cel mai mic, termen scurt de 2 sapt, transport si montaj gratuit
sper sa fie seriosi pana la final

35+

Corina, eu am cumparat de la maroshop un birou pt Vlad, dar il aveau pe stoc, am fost si l-am ridicat direct de la ei. Am fost f multumita de birou in raport cu pretul Am mai vazut expus si patut pt junior, arata f bine. Sa-mi zici si mie ce parere ai de mobila cand soseste.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

beatrice, in principiu ajutor mi-e sotul, sper ca va fi acasa vreo saptamana in perioada aia, daca nu, el oricum 3 zile le are libere la program de 24 ore... va veni mama clar pe la mine, si in ziua aia cand va lucra el, Matei va fi cu gradi, la ai mei, ca si pana acum, ca eu tot n-am cum sa-l duc-aduc, nefiind aproape de casa mea gradi, ci de ai mei.. in rest, prea mult ajutor, ca si miere, nu am nevoie ca nu-mi place, sunt la a doua experienta si nu am niciun stres ca nu ma descurc cu ceva... doar daca Doamne feri, nu ma simt bine sau stiu eu, sunt depasita, atunci da, cer ajutor mai mult mamei, dar sper sa ma descurc..
emma, f frumos patutul, mai ales ca-i de lemn, imi place si mai mult.. eu am o problema cu gratiile alea, mi-e frica de ele sa nu-si prinda maini/picioare pa-colo.. d-aia prefer genul pliant/tarc..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput