Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor am reusit sa vb cu al meu e bine, e foarte obosit si era pe drum spre casa va pup pe toate |
Ma bucur ca totul e bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yna85
Multumesc, Lore, ca imi esti alaturi! Nu stiu ce o sa fac, o sa ma gandesc...iar in ceea ce priveste beta HCG cred ca ma duc sa-l fac acum, ca nu mai am rabdare...macar un lucru sa stiu.. http://lagf.lilypie.com/zFnw.png http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png |
Abia astept sa termin de citit ca sigur ai scris rezultatul pana acum si ne spui ca esti graviduta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui anne_marie79 Scumpele , Stiu k asteptati un raspuns de la mine , mi-am facut curaj sa intru si sa va scriu : a venit Cm azi la prima ora , cu aceeasi regularitate de 28 de zile , cu care vine in ultimele luni de la tratamentul cu duphaston! Mi-am propus sa nu fiu dezamagita dar ma mint singura , pt k ma doare tare , mai ales dupa testul slab pozitiv de sambata . Inclin sa cred k a fost influentat de duphaston sau poate de tinctura naturista pe care am luat-o ... Asta e , o sa trec si peste acest nou esec , desi e greu tare , mai ales ca in mediul in care lucrez sunt inconjurata numai de colege ce au 1-2-3 copii... iar ca tabloul sa fie complet am o soacra ,, poama acra '' , care are grija frecvent sa imi aminteasca k ,, nici macar un copil nu esti in stare sa faci ...'' Imi doresc k voi sa aveti intelegere in familie si sa nu treceti prin ce trec eu .Tin pumnii Lorena , Yna , vali si voua celor care va testati zilele astea. avem cu toatele nevoie de vesti bune , asa k le asteptam de la voi ... Va imbratisez cu drag! Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta! |
Te inteleg perfect si pentru dezamagire si pentru faza cu soacra.Eu sambata la praznic cand serveam sotul statea la masa si in fata lui o tata zice: ce frumoasa e Mihaela tot tanara si frumoasa a ramas dar daca i-ar creste si burta ar fi mult mai bine, asa de prost m-am simtit dar pe moment m-am facut ca nu aud si i-a zis sotul lasa ca o sa vina si momentul ala.
Eu am fost azi la doctor si vomitatul meu se trage de la sperietura de cand a avut sotul accident si am fost si la doctorita homeopata si mi-a dat asa: Ovaria, branca ursului capsule si extract de amenti de salcie, o sa incerc si cu astea sa vedem ce si cum se petrece ca ei nu i-a placut ecografele care i le-am aratat ca nu au ajuns mai multi foliculi la maturitate.
miky82 spune:
citat din mesajul lui Yna85 Anne si Cixinca, imi pare sincer rau pt z1! Sper din tot sufletul sa fie bebe macar luna viitoare! Stefulici si Bob, am mers pana la Bioclinica de la mine din zona si am ajuns la 3 si 1 minut si era inchis deja. Nu am mai ajuns sa-mi fac beta, ma gandeam sa traversez tot orasul si sa merg ca mai era un lab in cealalta parte, dar cum nu ma simt nici bine, m-am gandit ca poate e un semn sa nu-l fac si nu am mai mers Acum bineinteles ca mi-e ciuda, ca banii oricum i-am cheltuit - mi-am luat un first response si un sure check si am ajuns tot pe acolo cu banii . Daca pana maine nu vine si imi ies testele tot negativ, chiar ma duc sa-mi fac (acum stiu ca se inchide la 3, imi fac eu o pauza cumva pana atunci). Sunt asa de pesimista...dar totusi mai sper.... Miky, iti tin pumnii stransi tare de tot, sa nu mai fie nevoie luna viitoare! Sa fie cu bebe de luna asta! Doamne, Miky, visul tau era aproape perfect... daca ai fi fost si tu graviduta era perfect...putea deveni un vis pt noi toate...desi nu e rau sa speram ca la un moment dat cand suntem toate gravidute sau deja avem copilasi, sa ne intalnim si sa mergem intr-o excusie undeva...ar fi super. Fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi, chiar m-am apropiat de voi foarte tare si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru! http://lagf.lilypie.com/zFnw.png http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png |
Yna si eu m-as bucura sa ne intalnim cu toate, ar fi super, Yna astept cu nerabdare sa ne dai vesti bune!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui miky82 Buna fetelor.. ce harnicute sunteti! Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune Am ajuns mai devreme de la dr si am stat putin intinsa in pat, in principiu a fost totul ok,foliculul meu crescuse la 2.75 cm, mi-a administrat pregnylul, dr a zis ca o sa am ovulatia in maxim 12 h, singurul lucru care m-a deranjat a fost ca nu stiu proba spermatica ce calitate a avut, cati au fost in concluzie nimeni nu mi-a zis nimic, si dr s-a mirat si ea a fost cea care mi-a zis ca este o cantitate cam putina dar ca este ok, acum o sa vedem rezultatul peste 14 zile....nu este dureros deloc, procedura duraza putin cam 5 min cred, a introdus lichidul dupa care a mai introdus o seringa cu un ser ca sa impinga tot sa nu mai ramana nimic pe cateter, dupa aceea am stat 15 min cu picioarele in sus si gata m-a trimis acasa, de miercuri o sa iuau utrogestan de 100 seara vaginal si trebuie sa mai prestam maine seara, mi-a zis daca nu reusim luna asta o sa incercam cu o stimulare ma puternica probabil injectabil. Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Miky iti tin pumnii si sper sa reusesti sa ai copilul ce iti doresti.
Mihaelafalt spune:
Miky super visul tau.
Eu cred ca tu esti graviduta, uite ce am patit eu, sora mea i-a zis fetei ei saptamana trecuta la tel ca eu sunt gravi ca vomit, sambata o suna nepoate pe sora mea si ii zice ce face miha e gravida? La care sora nu stiu, tot vomita ea zice ca ea venit ciclul dar eu nu o cred si atunci nepoata spune sa stii ca nu e gravida ca eu am visat-o gravida si cand visezi persoane gravide inseamna ca nu sunt si exact asa s-a si intamplat ca mie deja imi venise ciclul.
Sper din tot sufletul sa reusesti sa ramai graviduta luna asta.
miky82 spune:
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine si apropo de grija lumii cred ca nu exista zi sa nu ma intrebe cineva ,, dar cand faci si tu un copil?,, pana acum ma intrebau cand ma marit, probabil dupa primul copil ma va intreba cand o sa il fac si pe al 2 lea , sincer cred ca m-am obisnuit cu intrebarilea astea, dar am momente cand imi vine sa le zic cate ceva de dulce.... astia sunt oamenii care ii f-t grija de noi si nu au alt subiect de barfa.
In curand
valicutza spune:
citat din mesajul lui anne_marie79 Scumpele , Stiu k asteptati un raspuns de la mine , mi-am facut curaj sa intru si sa va scriu : a venit Cm azi la prima ora , cu aceeasi regularitate de 28 de zile , cu care vine in ultimele luni de la tratamentul cu duphaston! Mi-am propus sa nu fiu dezamagita dar ma mint singura , pt k ma doare tare , mai ales dupa testul slab pozitiv de sambata . Inclin sa cred k a fost influentat de duphaston sau poate de tinctura naturista pe care am luat-o ... Asta e , o sa trec si peste acest nou esec , desi e greu tare , mai ales ca in mediul in care lucrez sunt inconjurata numai de colege ce au 1-2-3 copii... iar ca tabloul sa fie complet am o soacra ,, poama acra '' , care are grija frecvent sa imi aminteasca k ,, nici macar un copil nu esti in stare sa faci ...'' Imi doresc k voi sa aveti intelegere in familie si sa nu treceti prin ce trec eu .Tin pumnii Lorena , Yna , vali si voua celor care va testati zilele astea. avem cu toatele nevoie de vesti bune , asa k le asteptam de la voi ... Va imbratisez cu drag! Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta! |
imi pare rau anne marie pentru z1..asta e, fruntea sus si te pregatesti pentru o noua luna, te pup
in curand
valicutza spune:
eu azi z 28 ...cred ca sambata dimineata incerc sa fac un test, daca reusesc pana atunci..acum stau si cu grija antibioticului, cu toate ca ambii doctori ( dentistul si ginecologul ) au zis ca e permisa amoxicilina in sarcina..oricum nu mai am mult de asteptat, va tin la curent.
va pup
in curand
miky82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Miky super visul tau. Eu cred ca tu esti graviduta, uite ce am patit eu, sora mea i-a zis fetei ei saptamana trecuta la tel ca eu sunt gravi ca vomit, sambata o suna nepoate pe sora mea si ii zice ce face miha e gravida? La care sora nu stiu, tot vomita ea zice ca ea venit ciclul dar eu nu o cred si atunci nepoata spune sa stii ca nu e gravida ca eu am visat-o gravida si cand visezi persoane gravide inseamna ca nu sunt si exact asa s-a si intamplat ca mie deja imi venise ciclul. Sper din tot sufletul sa reusesti sa ramai graviduta luna asta. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Sa te auda Bunul Dumnezeu.... asa mi-as dori sa plecam toate odata de aici si sa vb decat de copii pe care ii asteptam sa se nasca. Ce frumos ar fi
In curand