Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 6
miky82 spune:
Buna fetelor.. ce harnicute sunteti! Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune
Am ajuns mai devreme de la dr si am stat putin intinsa in pat, in principiu a fost totul ok,foliculul meu crescuse la 2.75 cm, mi-a administrat pregnylul, dr a zis ca o sa am ovulatia in maxim 12 h, singurul lucru care m-a deranjat a fost ca nu stiu proba spermatica ce calitate a avut, cati au fost in concluzie nimeni nu mi-a zis nimic, si dr s-a mirat si ea a fost cea care mi-a zis ca este o cantitate cam putina dar ca este ok, acum o sa vedem rezultatul peste 14 zile....nu este dureros deloc, procedura duraza putin cam 5 min cred, a introdus lichidul dupa care a mai introdus o seringa cu un ser ca sa impinga tot sa nu mai ramana nimic pe cateter, dupa aceea am stat 15 min cu picioarele in sus si gata m-a trimis acasa, de miercuri o sa iuau utrogestan de 100 seara vaginal si trebuie sa mai prestam maine seara, mi-a zis daca nu reusim luna asta o sa incercam cu o stimulare ma puternica probabil injectabil.
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Bob_Pixel spune:
Miky, tin pumnii stransi tare de tot pentru voi, sa reuseasca IA !!!
Wishing for rainbow baby dust !
miky82 spune:
Fetelor hai sa va spun ce am visat si eu vineri spre sambata...
Se facea ca eram in avion cu voi toate inclusiv doua prietena care sunt gravide in momentul de fata....voi toate erati gravide mai putin eu, statea pe unul din locuri in fata iar Lorena si Bob stateau in spatele meu ( dupa care si restul fetelor, Moni, Deny, Yna, Stefulici, Ylari, Luciana, Bettercy, Katy, Gaby etc) si tot ii spuneam lui Bob care statea la fereastra sa imi spuna daca vede o stea cazatoare ca vreau sa imi pun si eu o dorinta, la un moment dat ma asez langa cele doua prietene ale mele si imi bag mainile pe sub bluza sa fiu si eu ca ele gravida, le spuneam ca asa o sa arat si eu insarcinata si tot ma intrebam cum de sunt cu voi in avion daca sunt numai fete gravide.... si iar cautam o stea cazatoare sa imi pun si eu dorinta ca sa am si eu un bebe.... oricum m-i s-a parut asa de real si in vis parca va cunosteam pe toate.
In curand
ancadragoman spune:
si eu nu eram macar agatata de aripa sau de trenul de aterizare?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Buna fetelor.. ce harnicute sunteti! Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune Am ajuns mai devreme de la dr si am stat putin intinsa in pat, in principiu a fost totul ok,foliculul meu crescuse la 2.75 cm, mi-a administrat pregnylul, dr a zis ca o sa am ovulatia in maxim 12 h, singurul lucru care m-a deranjat a fost ca nu stiu proba spermatica ce calitate a avut, cati au fost in concluzie nimeni nu mi-a zis nimic, si dr s-a mirat si ea a fost cea care mi-a zis ca este o cantitate cam putina dar ca este ok, acum o sa vedem rezultatul peste 14 zile....nu este dureros deloc, procedura duraza putin cam 5 min cred, a introdus lichidul dupa care a mai introdus o seringa cu un ser ca sa impinga tot sa nu mai ramana nimic pe cateter, dupa aceea am stat 15 min cu picioarele in sus si gata m-a trimis acasa, de miercuri o sa iuau utrogestan de 100 seara vaginal si trebuie sa mai prestam maine seara, mi-a zis daca nu reusim luna asta o sa incercam cu o stimulare ma puternica probabil injectabil. Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
wow
cat de tare Miky
abia te asteptam
pai si deci te-ai intalnit cu dr. biolog?
hai mai povesteste, mai in amanunt, sa stiu ce ma asteapta luna viitoare
ce tare ca ai scapat :)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Buna fetelor.. ce harnicute sunteti! Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune Am ajuns mai devreme de la dr si am stat putin intinsa in pat, in principiu a fost totul ok,foliculul meu crescuse la 2.75 cm, mi-a administrat pregnylul, dr a zis ca o sa am ovulatia in maxim 12 h, singurul lucru care m-a deranjat a fost ca nu stiu proba spermatica ce calitate a avut, cati au fost in concluzie nimeni nu mi-a zis nimic, si dr s-a mirat si ea a fost cea care mi-a zis ca este o cantitate cam putina dar ca este ok, acum o sa vedem rezultatul peste 14 zile....nu este dureros deloc, procedura duraza putin cam 5 min cred, a introdus lichidul dupa care a mai introdus o seringa cu un ser ca sa impinga tot sa nu mai ramana nimic pe cateter, dupa aceea am stat 15 min cu picioarele in sus si gata m-a trimis acasa, de miercuri o sa iuau utrogestan de 100 seara vaginal si trebuie sa mai prestam maine seara, mi-a zis daca nu reusim luna asta o sa incercam cu o stimulare ma puternica probabil injectabil. Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
auzi dar ce legatura are stimulareda mai puternica
ca vad ca oricum ai avut super folicul
ca sa aik mai multi? iti face stimulare mai puternica?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Fetelor hai sa va spun ce am visat si eu vineri spre sambata... Se facea ca eram in avion cu voi toate inclusiv doua prietena care sunt gravide in momentul de fata....voi toate erati gravide mai putin eu, statea pe unul din locuri in fata iar Lorena si Bob stateau in spatele meu ( dupa care si restul fetelor, Moni, Deny, Yna, Stefulici, Ylari, Luciana, Bettercy, Katy, Gaby etc) si tot ii spuneam lui Bob care statea la fereastra sa imi spuna daca vede o stea cazatoare ca vreau sa imi pun si eu o dorinta, la un moment dat ma asez langa cele doua prietene ale mele si imi bag mainile pe sub bluza sa fiu si eu ca ele gravida, le spuneam ca asa o sa arat si eu insarcinata si tot ma intrebam cum de sunt cu voi in avion daca sunt numai fete gravide.... si iar cautam o stea cazatoare sa imi pun si eu dorinta ca sa am si eu un bebe.... oricum m-i s-a parut asa de real si in vis parca va cunosteam pe toate. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
cat de tareeeeeeeeeeeeee
mi s-a facut pielea de gaina
miky82 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman si eu nu eram macar agatata de aripa sau de trenul de aterizare? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Ba da Anca si tu erai, sincer va spun ca erati toate in visul meu doar ca mai sus am enumerat cateva dintre voi.... m-ai facut sa rad cu lacrimi
In curand
stefulici spune:
citat din mesajul lui miky82 Fetelor hai sa va spun ce am visat si eu vineri spre sambata... Se facea ca eram in avion cu voi toate inclusiv doua prietena care sunt gravide in momentul de fata....voi toate erati gravide mai putin eu, statea pe unul din locuri in fata iar Lorena si Bob stateau in spatele meu ( dupa care si restul fetelor, Moni, Deny, Yna, Stefulici, Ylari, Luciana, Bettercy, Katy, Gaby etc) si tot ii spuneam lui Bob care statea la fereastra sa imi spuna daca vede o stea cazatoare ca vreau sa imi pun si eu o dorinta, la un moment dat ma asez langa cele doua prietene ale mele si imi bag mainile pe sub bluza sa fiu si eu ca ele gravida, le spuneam ca asa o sa arat si eu insarcinata si tot ma intrebam cum de sunt cu voi in avion daca sunt numai fete gravide.... si iar cautam o stea cazatoare sa imi pun si eu dorinta ca sa am si eu un bebe.... oricum m-i s-a parut asa de real si in vis parca va cunosteam pe toate. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Miki, iti tin pumnii! Trebuie sa iasa de data asta! Asa sa te gandesti. Nici o clipa sa nu te indoiesti de reusita! Fii optimista si increzatoare ca bebe o sa vina luna asta! Sa stii ca si eu mi-am impus sa cred ca luna in care am ramas e cea cu noroc! Desi de 3 ani ma chinuiam! Asa ca asta tb sa fie cheia succesului!
PS:super tare visul!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.