Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky, imi pare rau sa te dezamagesc dar e perfect normal ce ati patit. Problema tehnica este f comuna in astfel de situatii
Lasa ca e de ajuns ce a fost pana acum, incearca sa ii arati ca il intelegi si e perfect normal, presiunea e prea mare. Plus ca numele de "contact dirijat" isi poarta perfect numele. Din pacate odata intrati pe calea asta nu mai suntem 2 in pat, ci 3: tu, el si dr. Deseori mi se intampla sa fiu in alta parte decat acolo unde ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Yna, imi pare rau pentru z1 Multi pupi de consolare. Eu sunt ceva mai bine astazi, dupa cateva zile bune de stat in butoi. Mi-am revenit insa, m-a ajutat mult caldura cu care mi-a vorbit sotul meu. Mi-a spus ca sigur vom avea un bebe, n-am de ce sa ma tem. Se lasa doar putin asteptat, atata tot, dar va veni. Aveam nevoie sa aud asta de la el. Mi-a facut bine. Asa ca Yna, scumpa, eu sunt aici pentru tine. Stiu ca doare rau, liniuta aia e cumplita dar stii ce? Tocmai am un feeling ca noi vom merge impreuna la odisee. Asa ca sperante noi pentru luna asta, ok?

Stii ce am facut eu in ziua 1 ca sa-mi mai ridic moralul? Mi-am facut planificarea pentru luna urmatoare. Si uite asa acum pandesc ziua ovulatiei din nou. In plus, trebuie sa ne amintim fiecare dintre noi ca stresul e o cauza a infertilitatii. Cu cat mai putin stres, deci, cu atat mai bine. Oricum avem parte de el daca il mai si suplimentam cu tristete multa, atunci ce iese?

Gata cu tristetea. E timpul pentru planuri noi pentru o luna noua cu noi sanse de bebei, da? Si asta e valabil pentru toate fetele de aici. Repetati in gand: luna noua - sanse noi

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Gaby mai bine suni doctorul si ii spui ce se intampla , e tare ciudat acolo la tine.
Miky ma bucur ca esti bine si-ti doresc acelasi lucru ca si la Moni.Sper sa fi fost suficient cat ati prestat , cat despre faptul ca nu ati mai putut face nimic aseara e de inteles , si cred ca majoritatea (cu o anumita vechime in munca) am patit asta macar odata , sau cum spune Gaby sa fim cu capul in cu totul alta parte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Bob, tu nu lua in seama deviza de mai sus. Tu ne dai vestea de luna asta, da? Pe urma ne astepti si pe noi ca doar n-o sa te duci singurica la odisee, nu?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

eu aseara nu mi-am mai pus utrogesta si am tot asteptat peste noapte sa fiu invadata
deja au trecut 24 ore fara

acum m-am controlat interior si tot secretie incolora in schimb am dureri de burta ca si cum mi-ar veni

am nevoie urgenta de un sfat

alex cred ca tu ma poti ajuta dar nu refuz o parere de la nimeni

am cumparat asera un test pe care scrie ca are sensibilitate de 5 mlu/ml
am vazut ca alte teste au 25-50 IU/L

care unitate de masura este mai ok

oare acel 5 mlu/ml sa nu insemne 50 IU/L

astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetelor!

Yna tare rau imi pare de z1, suntem alaturi de tine.
Deny esti o scumpa, ma bucur ca ne dai de veste in fiecare zi sa ne spui ce ai mai facut.
Luciana eu ma simpt bine, la fel ca si Moni mai am ceva senzatii de durere in zona ovarelor, chiar aseara a fost o durere ca si la menstruatie ca o presiune pe uter dar nu a durat mult cred ca vreo 10 min.

fetelor sunt suparata rau de tot , aseara trebuia sa prestez pt ca asa mi-a zis dr dar din pacate nu s-a intamplat lucrul asta, sunt asa dezamagita, pur si simplu nici eu si nici sotul nu am putut sa facem nimic, probabil vi se pare imposibil dar asta e adevarul iar sotul se simte asa de prost fata de mine, este foarte stresant pentru el sa stie ca acum este momentul ca a zis dr... sper totusi sa fie bine si sa nu mai fi fost nevoie si de aseara... o sa vad peste 2 saptamani rezultatul.

va pe toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

draga Miky
stai linistita
si mie dr. mi-a zis ca joi la ora 10:00 sa fac injectia si vineri la ora 10:00 sa avem contact

a fost extrem de greu dar in final am reusit
eram amandoi asa teleghidati
mai mult sotul ca el saracu' e cu tredaba de facut inc azuri d-astea
si era intr-adevar f stresat din cauza obligativitatii

offff
cred ca oricum s-a prins :)

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Mrenescu, nu ma duc nicaieri luna asta, mai mai ca bag mana in foc, asa sigura sunt

Lorena, habar n-am sa-ti raspund la intrebarea tehnica. Pot doar sa-ti zic un fapt cert: timpul iti va arata ce si cum. Ori faci testul ala acum si ai fix 2 variante de raspuns. Daca e negativ, te pui iar pe asteptat pana la z1 sau mai astepti cateva zile si atunci chiar ca orice test va fi concludent. Deocamdata, numai daca apar II pe test poti sa-l crezi, pentru ca inca mai poti primi fals negative.

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

fetelor am primit si o veste buna

verisoara sotului de care vb saptamanile trecute si-a facut amniocenteza si a iesit foarte buna, nu are nici o problema genetica

a consultat si un genetician care a spus ca schizofrenia este dobandita ci nu mostenita

acum se lupta sa vada daca o sa traiasca cu acele malformatii

or sa urmeze multe operatii dar dr ii dau 50% sanse
ei s-au hotarat sa-l pastreze si sa lupte

eu ma rog pt bebe lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lorena, mai asteptam si fara Utrogestan. Mie imi vine si daca il iau in continuare. Durerile de burta pot fi de la .
Cum se numeste testul ala, poate gasesc pe net sa vad exact.
Ma gandesc ca daca Surecheck are 25 mIU/ml, un test cu 5 mIU/ml e mult mai sensibil.
Cred ca e acelasi lucru daca exprimi in mIU/ml sau IU/l: m vine de la mili si atunci 1 IU/l = 1000 mIU/1000 ml = 1 mIU/ 1 ml, deci sunt echivalente.
Fa testul maine dimineata.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

merci mult bob

l-am facut deja si e negativ

gata, acum m-am calmat
astept sa apara ciclu

Mergi la inceput