Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 17
MeAlex spune:
Stefulici, asa stiu si eu. Se fac spalaturi doar cand recomanda medicul, atunci cand e nevoie de un anumit tratament.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Yna85 spune:
Fetelor...z1!
Nu am cuvinte sa descriu starea mea, plang in continuu...am cazut din nou in prapastie si sufletul e facut din nou bucatele...
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Mihaelafalt spune:
Lilimara ce bine imi pare ca te vad pe aici, si contact nu trebuie sa ai 48 de ore iar de spalat inauntru sunt de acord cu fetele doar la recomandarea medicului.Stii ca si eu sangeram la contact sexual si am facut papanicolau, eco control dimineata dupa sangerare si nimic, nimeni nu putea spune ce se intampla, am luat naturistele si asa am rezolvat problema dupa 2 saptamani nu am mai sangerat deloc.
Betercy imi pare rau de durerea la picior, incearca sa o lasi mai moale daca vezi ca te doare adica nu mai alerga.
Lore sper ca esti la serviciu si esti bine.
Eu sunt atat de binedispusa ca am fost la finuta mea si e o scumpica, atat ne-am jucat si eu si sotul cu ea ca nu ne mai saturam si a adormit cu noi.
Sotul a pus-o jos sa stea in piciorute si a inceput a pasi am ramas si eu si masa cu gura cascata, e o minune de fetita la 5 luni sa dea sa paseasca si sa nu credeti ca a obosit repede.
Fetelor va doresc si voua cum imi doresc si mie cat mai repede un copil scump si cuminte ca finuta mea
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yna85 Fetelor...z1! Nu am cuvinte sa descriu starea mea, plang in continuu...am cazut din nou in prapastie si sufletul e facut din nou bucatele... http://lagf.lilypie.com/zFnw.png http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png |
Yna ce spui? Nu imi vine a crede, eu speram ca testul care l-ai facut dimineata era prea devreme.Te imbratisez si sunt alaturi de tine
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
felicityhope spune:
La multi ani sarbatoritelor si celor din jurul vostru pe care ii sarbatoriti azi.Sa aveti parte numai de bucurii si zimbete.
pe toate
MeAlex spune:
Mihaela, parca asa zicea Lore, ca e la serviciu in tura 2.
Yna, linisteste-te, te rog. Te inteleg prea bine. Repet ce scriam mai devreme: sa ne bucuram de ce avem, de familie, de ai nostri. Sa nu traim pentru viitor, pentru copilul care va veni, sa ne traim viata zi cu zi, asa cum este. Sa nu traim in trecut, nici in viitor, ci in prezent. Evident ca e greu, mai ales ca noi suntem obisnuite sa stam in butoi si cum ne ridicam putin, sa ne dam singure in cap. Crede-ma ca te inteleg foarte bine.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Fetelor va multumesc la toate pentru urari.
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mihaela, parca asa zicea Lore, ca e la serviciu in tura 2. Yna, linisteste-te, te rog. Te inteleg prea bine. Repet ce scriam mai devreme: sa ne bucuram de ce avem, de familie, de ai nostri. Sa nu traim pentru viitor, pentru copilul care va veni, sa ne traim viata zi cu zi, asa cum este. Sa nu traim in trecut, nici in viitor, ci in prezent. Evident ca e greu, mai ales ca noi suntem obisnuite sa stam in butoi si cum ne ridicam putin, sa ne dam singure in cap. Crede-ma ca te inteleg foarte bine. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
MeAlex sunt de acord cu tine,sa ne bucuram de ce avem.Sunt sanatoasa,am un sot minunat,ne iubim,mama mea e sanatoasa si langa mine....asa e,poate nu am un bebelus dar cumva trebuie sa vina si bebe.Sper sa vina trecand intai prin burtica mea,daca nu gasim noi o solutie.
Stiu ca e greu cateodata sa "vezi padurea de copaci" dar e pacat sa nu te bucuri de ce ai.Copilul vreau sa-l fac pentru ca imi place viata mea si vreau sa se bucure si altcineva de ea...
Si credeti-ma ca mai rau decat sa nu ai copil e sa ai unul bolnav,sa vezi cum sufera si cum nu-l poti ajuta.Sincer acestea sunt traume,copii autisti,bolnavi de cancer si de cate si mai cate...
Asa ca fetele capu's sus,or sa vina vremuri mai bune!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
DenyAnd spune:
Buna seara fetele mele dragi.
Sunt si eu aici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, multa sanatate si tot ce doriti sa vi se implineasca!
Offfff Lore, bataitza! Corect a spus MeAlex, prea devreme ai facut testul, plus cu pipi neconcetrat, ufffff hai revino-ti ca faci rau la bebitz!
Imi pare rau pt fetele cu Z1! Nu va pierdeti speranta. Adevar mare a spus MeAlex, si eu deja urmez sfatul ei de ceva vreme, nu mi-a zis nimeni asta, pur si simplu asa am simtit incet incet, pt ca obosisem prea mult de atata asteptari si dezamagiri. Am zis sa o las mai moale.
MeAlex ma bucur ca esti mai bine (sufleteste).
Hai Yna, Mrenescu, nu mai stati in butoi.
Moni, Miky, m-ati "molipsit" cu inseminarile voastre de va citesc nerabdatoare postarile si abia astept sa aud de la voi vestile mari.
Luci, nu mai sta in culise, hai si tu la treaba
Mihaela
Bob, eu cred ca si tu esti cu un in burtica.
Impreuna cu Lorena si cu Moni si cu Miky, le urmati pe gravidutele noastre
Ylari, Tzuky cum va mai simtiti?
Stefulici, imi pare rau pt starea de rau care o ai, dar bucura-te ca e semn ca bebe e bine
Camcris, Irmaria, asa ma bucur ca mai dati semne de viata. Cum mai sunteti?
Eu ma prezint la raport cu dureri de spate si ovare si sensibilitate la sani de parca imi vine menstruatia, pe cand eu sunt abia in faza preovulatorie.
Mi-e teama sa nu fie vreo raceala.
Dar cred ca simptomele ce le am sunt normale, ca uit de fiecare data ca asa se manifesta la mine faza preovulatorie.
Eu va imbratisez pe toate .
Ma duc la ca maine ca de obicei la job
Noapte buna tuturor
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Ahhhh mi-am amintit ce vroiam sa va intreb
Fetele gravidutze care luati utrogestan(Tzuky, Ylari, Stefulici, sau celelalte), cum stati intinse dupa ce ati introdus utrogestanul?
Pe spate? Pe burta? Pe lateral?
Pare o intrebare banala, dar eu azi toata ziua m-am gandit la asta, cum e mai bine sa stai intinsa (stiu ca cam o ora) dupa ce iti spui utrogestanul, dar cum? Si cu o pernita sub fund?
Si pana nu-mi raspund la intrebare, nu am pace
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi