Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Bianca, multa sanatate lui Vladimir! M-am ingrijorat de prima data cand ai zis ca tuseste, dar eu oricum is paranoica! Acum stau ca pe ace cu Eva, ca bona banuieste ca o paste o raceala! Iar 
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Sanatate Vladimirescului!( bine ca nu are laringita) |
Multumim la fel!
Am aflat ca Ophtamesone nu se mai fac asa ca am primit Garasone.
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae de la pag 7: Edit: uitasem ceva, bine ca scrise ina de "lamuriri". Eu cand "bag la inaintare compasiunea financiara", cum a explicat f tehnic novus, , chiar m-a incantat tehnicitatea expresiei [o sa o tin minte, o bag la dictionar ;)], nu ma refeream la mineeee, din cel putin 3 motive: - pt bulgari eu am avut bani, fara efort, ca tocmai vandusem apart de la Caracal [nu s-au regasit banii acolo, asa cum s-au regasit in toate celalalte excursii, dar asta e altceva]; - in general ma descurc financiar, cel putin legat de copii, si am si scris de multe ori ca sunt multumita ca am totusi, un salariu bunicel; - chiar si cand nu ma descurc [pe variate planuri, nu doar de bani] eu nu ma plang, decat rar, mai degraba fac misto de mine... De ex, cand am povestit un mos Nicolae [cu portocalele numarate si fara sot, de s-a amuzat Pisik], am luat la misto esenta povestii, adica starea mea reala, fara ajutor [partener]. Ma mir ca am fost asociata cu vaicareala si cersitul compasiunii altora, dar na.. mai bine sa fim vii, participanti cum am zis, cu tot cu riscuri asumate, decat comentatori de pe margine [si la azavada de restalmaciri]. |
Anca, nici eu nu ma refeream la tine cum ca ai cere compasiune, stiu ca ai un salariu bunicel plus ca ai si casco la Allianz care nu-i tocmai cel mai ieftin de pe piata
Eu doar remarcam cum folosesti cu iscusinta aceasta ''arma''
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Neata fetele, vedeti de ce raman eu fara elan scriitoricesc, pai cand sa intru sa completez chestionarul vad ca ati trecut deja la alta tema, asa ca renunt ca o sa pice ca musca in lapte raspunsurile mele.
In alta ordine de idei ma ofer si eu spre tocat si desi as vrea sa raman "out" in ceea ce priveste exprimarea propriilor opinii, o data pentru ca nu pot fi la fel de elocventa in scris cum sunt forma orala si in al doilea rand pentru ca, consider ca exprimarea in acest fel lasa loc de intelegeri gresite, nefiind sustinuta de comunicarea nonverbala(gesturi, mimica etc) care mie mi se pare relevanta mai ales din perspectiva a ceea ce a scris Ina " omului i s-a dat cuvantul pentru a-si ascunde gandurile". Daaar pentru ca nu e frumos sa ceri fara sa oferi ceva in schimb voi intra in acest joc cu tot riscul asumat. Sper doar sa apuc sa tin pasul cu voi.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Asaa acu Pisigri trebuie sa fac o lamurire. Nu am vrut sa fiu ironica in raspunsul meu (nici prin gand nu mi-a trecut asta) si nici pe tine nu te-am perceput ironica, am vrut doar sa elaborez un pic raspunsul pentru ca era legat de tema de discutie pe care o aveati atunci (Ce faceti cu copii in casa acum cand se intuneca mai repede?) si m-am plans si eu nitel. Dar cum nu-mi sta in obicei sa ma plang se pare ca nu mi-a iesit prea bine sau am eu in ultimul timp o problema de exprimare. In al doilea rand chiar eram curioasa sa vad parerea ta despre nedormitul si conceptia celor de aici legat de viata parintilor/programul copiilor.
Pupici
P.S.
Asta e inca o dovada ca in ultimul timp ma fac din ce in ce mai greu sau prost inteleasa asa ca imi asum un risc ff mare sa intru in jocul vostru.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
novus spune:
Gaza, ntzzz, nu scapi tu asa usor, musai sa scrii si raspunsurile la chestionar plus caracterizarile, hai nu te fofila tocmai tu care le ai si cu condeiul
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Vreau si eeeeu la tocat saptamana asta! Si eeeeu, si eeeeuuuuu! (cu mana pe sus)
Schimband subiectul. Fiu-meu mi-a zis azi ca educatoarea l-a facut lenes. Am rugat-o sa aiba grija cum se exprima in prezenta lui fiindca e emotiv. Exagerat de emotiv. Azi imi explica "sunt lenes numai la gradinita, acasa nu".
... nu de-alta, dar si platesc pt asta...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Vreau si eeeeu la tocat saptamana asta! Si eeeeu, si eeeeuuuuu! (cu mana pe sus) Schimband subiectul. Fiu-meu mi-a zis azi ca educatoarea l-a facut lenes. Am rugat-o sa aiba grija cum se exprima in prezenta lui fiindca e emotiv. Exagerat de emotiv. Azi imi explica "sunt lenes numai la gradinita, acasa nu". ... nu de-alta, dar si platesc pt asta... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Tare...
Vladimir ne-a zis aseara ca daca ne mai certam "ma supar foc" .(desi nu ne certam deloc, aveam o discutie normala, dar la el dialogul dintre noi, care nu il implica si pe el inseamna cearta)
Monnvas spune:
Asa... sa ma mai bag si eu in discutii.
ANCA si GAZA, io amu va inteleg, ati avut dreptatea voastra fiecare... Numai ca si io fac parte din categoria "closca" si daca se leaga careva de familia mea fie si cu o petala a pus-o, asa ca ii inteleg si ANCAI supararea, chiar daca intentia GAZEI n-a fost nici pe departe jignitoare.
GAZO io am ratat ironia Matzeigri, adica nu mi s-a parut deloc ironica. On the other hand, am observat si in scurta noastra deplasare ca pe la 19-20 se da stingerea la copii, nush daca dorm la gradi sau nu, dar n-as pune asta numai pe seama comoditatii parintilor. Poate e modalitatea lor de a se adapta la clima (se intuneca repede, e f frig etc.) in ideea de a folosi timpul zilei cat mai eficient.
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Sanatate lui Vladimir! 
CRISTIAN (7.03.2009)